Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIII-2 – friss szép képek

A Square Enix tovább csepegteti a Playstation 3-ra is bejelentett [B]Final Fantasy XIII-2[/B] JRPG újdonságait. A legfrissebb screenshotok tanulsága szerint Noel, a sztori egy új karaktere képes lesz arra (lehet, hogy nem csak ő), hogy – egy minijáték keretein belül – kedvére hajigálja a Final Fantasy univerzum legaranyosabb lényét, a kis hófehér Moogle-t. Így különféle titkos és rejtett helyekre is fel lehet jutni, ahol persze ajándéktárgyak lapulnak.Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy ezt a veszélyes dobálást otthon háziállataikkal ne próbálják ki!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez volt már itt? Ha igen, sorry. A videóban jól látható, hogy a dobáláson túl a moogle képes lesz arra, hogy különbözö fegyverek alakját vegye fel:http://www.youtube.com/watch?v=AjVMW1BwPAU

 2. Ha nem olyan lesz, mint az FF X-2 meg a XIII, akkor megveszem… Nagyon kéne már egy jó rész.

 3. “Naggyon durva ez a “”mugli””figura :)”

 4. Ha nem lett volna olyan király a XIII befejezése biztos nem venném meg,de így muszáj lesz…

 5. Ezek a képek gyönyörűek!!!!

 6. Kéne az első rész is!!!Meg van valakinek olcson????

 7. Azt nem értem, hogy a Final Fantasy 1-től a 10-ig mindegyik játék a maga korában kivételesen jó játék volt, az akkori generációk legjobbjai. Ezt sem a 10/2-ről, sem a 12-ről, sem a 13-ról, és nagy valószínűséggel erről sem lehet majd elmondani…Értem én, hogy Sakaguchi meg Uematsu kivált, de nem gondoltam volna, hogy ekkora kiesést jelentnek majd(pedig 10 évesen már megtanultam a nevüket).

 8. Túl mesterséges, élettelen, rideg, üres.

 9. “Érdekes anno a készítők menyire verték a nyálukat, hogy milyen sokáig kellett készíteni “”fejleszteni”” a 13-at, hát a csiri-viri grafikán kívül minden visszalépés volt! Most meg itt van egy újabb rész, hagyjuk már! A 13 harcrendszerét mindenek lehetett nevezni csak jónak nem! Amúgy meg közelébe nem volt a nagy elődöknek a sikeréhez, a fantasztikus HD-s FF13-nak nevezet katyvasz! Amúgy is be vagyok rágva a Squarefoss-ra, a PS3-as FF7 remake erődemonstráció óta, enyhén szólva is félrevezető felhajtás volt az egész, és nem befolyásolt senkit egy PS3-om megvásárlására! Egy fenéket nem! Aztán meg jött a hivatalos rizsa, hogy mi nem ígértünk semmit! ANYÁTOK! Miért ez a felhajtás a legendás FF7 körül? Nagyon egyszerű a válasz: AZ EGY IGAZI EPIC FINAL FANTASY VOLT! Nem úgy mint ezek a szarok! :P”

  • Ja, és én se vittem végig a 13-at mert, unalmas, szar korlátolt a harcrendszere, és köszönő viszonyba nincs a FF7-FF8-FF9-el. Akkor meg miről is beszélünk? Egy velem kb egy korosztályú (33év felett) FF rajongó havernak akartam 3000ft-ért eladni, de neki se kellett! Szerintetek? 🙁

   • Nyugi, én is rajongok a régebbi részekért, ezt végig se vittem. Utolsó pályánál tartok de őszíntén szólva semmise inspirál hogy végig vigyem.

   • Szintén!:)Ennyi energiát fektetnek a folytatásába, akkor csak egy kicsit kellene az FFVII remake-jébe és ha 8 év múlva lesz kész akkor 8 év múlva lesz kész, de legalább készülne!Túl sokat akarok?lehet!:)

    • FF7 remake a minimum, ha a Square magára akar találni, mert egy jó ideje már csak árnyéka régi önmagának! Ha jól emlékszem 2006-ba volt bemutatva az a bizonyos PS3 tech demo video, azóta szépen lassan lehetett volna hegeszteni a játékot! Napjainkba meg már meg is jelenhetet volna. Gondolom PS4-en megcsinálják, de ha nem akkor nálam a Square leszerepelt. Ja, és az önjelölt vízfejű nagyokosoknak üzenem: nem kell a duma, hogy egy ilyen project mennyi pénzbe kerül, mert jócskán megtérül! Meg kurvára nem érdekel! Gyűjtést ne szervezünk? Na ne már! Az, hogy manapság nagyobb hangsúly (pénz) van a reklámokba, annak ne a játékosok igyák már meg a levét! Ha jól emlékszem az FF13-nál volt egy olyan nyilatkozat, hogy egy játékosnak legalább 4db-ot kellene megvásárolni a játékból, és a Square még akkor is ráfizetne. Remélem ez kamu volt, mert akkor száz, hogy a Square-nél csupa dilettáns idióta dolgozik!

     • Ha ráfizetne mi a francból lett a folytatás? Adományokból? 🙂

     • Nem hiszem hogy lesz PS4-re, mert addig (ha így folytatják) talán meg is szűnnek. Még a ps1-es FFT-t sem tudták átírni iPhonera rendesen, annak ellenére hogy többször is eltolták a megjelenést arra hivatkozva, hogy tökéletesíteni akarják ezt a verziót.

     • Akkor meg: nyugodjon békében Square Enix. Ebben a formában nem fog hiányozni!

     • ne féltsd te a Square Enix-eta Final Fantasy XIII-ból másfélszer annyit adtak el PS3-ra, mint a kritikusok és játékosok által is elismert Demon’s Souls, Valkyria Chronicles, NieR és Mass Effect 2 játékokból EGYÜTTbár a NieR-t inkább csak a játékosok szerették, de mivel az eladási számok rajtuk múlnak, így a felsorolásban a helyeráadásul a játék kiadójaként, a NieR eladásai is a Square Enix pénztárcáját vastagítjaszemély szerint én szerettem a Final Fantasy XIII-at, de ha nem így lett volna , akkor is leszarnám a dolgot egészen addig, amíg az ott megtermelt hasznot felhasználják olyan minőségi, de hasznot nem igazán termelő játékok megjelentetésére, mint a már említett NieRasztali konzolok tekintetében tudok jobb RPG-ket készítő cégeket mondani, de sikeresebbeket nem, így korai lenne a Square Enix-et temetni

     • Nem féltem, hanem továbbra is temetem. FF13 eladási stat, büszkék lehetnek rá, tudják, hogy kell átbaszni az embereket! Mellesleg miért nem volt világszerte demo, milyen gesztus volt ez szerinted, csak nem féltek valamitől? Esetleg a gyenge eladásoktól. Azt hiszed azért fogyott annyi db mert megérdemelte a játék? Azért fogyott annyi db mert a RÉGEN MEGKOPOTT NÉV még mindig el tudja adni, de ez sem tart örökké! Ebből kifolyólag én tuti a közelébe nem megyek az FF13-2-nek… (A többieknek jó szórakozást hozzá!)

 10. Beszerzem ezt is de a XIII csalodas volt…

 11. A 13. miatt, valószinüleg ez lesz számomra az elsö FF ami kimarad. Ennyi. Ezt jól elbasztad SE.

 12. majd biztos adnak ki plüss Moogle-t, amit lehet majd dobálni. 🙂

 13. még végig kell játszanom az XIII-t is aztán jöhet ez,csak az a baj,hogy elakadtam benne még áprilisban és azóta elment a kedvem is tőle…

  • ismerős. nekem akkor ment el a kedvem tőle, mikor láttam másnál, hogy milyen messzire jutott és mennyi ideig (óráig) kellett küzdenie egy harcnál.közben már az én kis x perces harcaimat is untam. igazából csak a gyönyörűséges látvány és story miatt játszottam. mert azt a sok szépet mindenképp látni akartam.de lehet jobban járok majd ha csak végignézem egyszer a jeleneteket, kis videókat miután más végigtolta már. 🙂

   • Én végigvittem. De hogy lehet elakadni benne? A boss harcoknál már a taktika volt a lényeg nem a szint. Sosem farmoltam benne, 1-2 harcot ki is hagytam, ha éppen gyorsabban akartam tovább menni.Senkit ne zavarjon a nehézség a 13-ban. Egyszerű rájönni a taktikára. Ezért is szerettem a harcrendszerét. Nem csak a megyek és ütök, mert magas a szintem leverek bárkit, hanem gondolkodni is kellett. Mikor kit teszel be a csapatba, sokkal könnyebbé teheti a game-t. Nekem bejött a 13, biztos ez is be fog. De a versus-tól csodát várok!

    • nem én akadtam el benne. én csupán meguntam, látva azt, hogy mennyi harc és sakkozás vár még a játékban.és persze, hogy nem necces a nehézség, semmi baj nincs vele, hisz eljutottam vagy a feléig úgy hogy sosem szerettem ezt a játékstílust és az előző FF részekkel sem játszottam.a játék nagyon frankó csak továbbra sem tudom sokáig erőltetni ezt a stílust. :)már pedig azért érdemes minél többet harcolni, fejlődni benne ha élvezni akarja az ember a dolgot. 🙂

    • az a vicces,hogy még csak nem is boss harcnál akadtam el:Dcsak egy sima résznél.most meg nem mondom,hogy pontosan hol…az a rész ahol ilyen lépcsőket kell átállítani(vagy hidak?) és át kell jutni A-ból B-be.ha sejted melyik rész az akkor dobj egy linket YouTube-ról és megmondom,hogy az e.

    • Én is végig vittem, és el lehet benne akadni. Amikor az unalomtól kómába esel, és lemerül a joy, vagy amikor ég a fejed az egésztöl, és kinodban a joy-t szétvered a hámlokodon, és nincs a kéróban csavarnyúzó.

    • A boss harcok az egyetlen ahol tényleg virított valamit a harcrendszer. A sima encountereknél auto battleel (meg commando/ravager/medic kombóval) lehetetlen elbukni. Ezért is fulladt unalomba a játékmenet (Még úgy is, hogy a default opcíót nem az auto battle-re hanem az abilities-re tettem). A gyönyörű látványvilág, érdekes történet, meg a bossharcok amire emlékszem a játékból (Bossharcoknál a legemlékezteseb nem is az endboss szerintem, hanem amikor Hope házában barikádozzuk el magunkat, hogy visszaverjük a hadsereget, és a végén egy csatahajóval csatázunk. Na az eszméletlen!) A folytatástól se várok többet, és ahogy nézegettem a videókat, minimális az újítás a harcrendszerben (sajnos) úgyhogy biztos, hogy NEM elsőnapos vétel mint anno XIII volt. És ezen a moogle sem segít, pedig a FF Tactics Advance-ben nagyon csíptem őket, kupo! (:A Versus pedig elhozza a csodát! Legalábbis bízom benne!

 14. Kíváncsi vagyok milyen lesz, nemrég vettem PS3at, FFXIII-t pedig jövőhéten hozza a postás, azzal bemelegítek.PS2n FFXII t nyomtam, az bejött, de a nagy favorit még mindig a VIII

 15. Ő aztán végkép nem az előző 13-al sem játszottam:(Sajna kimarad.

 16. Ugy látom finomítottak a karaktereken a 13-hoz képest.

  • Épp azt néztem én is. Még jobb lesz, mint a XIII. Nekem egyáltalán nem volt csalódás, minden percét élveztem. Nagyon várom már, hogy csengessenek a csomaggal, mert nekem ez is tuti vétel.

 17. Ez is jön 360-ra?