Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy XIII-2 – egy trailer, négy kép

[33719]Ha nem játszottad még végig (de a közeljövőben tervezed) a Playstation 3-ra is kapható Final Fantasy XIII-at, talán jobb, ha nem is nézed meg a PS3-ra is készülő [B]Final Fantasy XIII-2[/B] legújabb trailerét, ugyanis a kedvcsináló gyakorlatilag úgy meséli el a folytatás történetét, hogy lelövi az előd végpoénjainak egy részét.A stílus továbbra is JRPG, a sztori pedig 3 évet ugrik előre az időben, és a nyomtalanul eltűnt Lightning (az előző rész hősnője) keresésére fókuszál.[YOUTUBE]jp8FQJ6_OIg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nemigazán szeretem a japán játékokat így ez kimarad.

 2. Jó-izgalmas történet. Szimpatikus karakterek, akiknek téll van személyiségük is.Remek szinkronhangok(bár ez angolul nehezen lesz).Szerintem ezeek kellenek egy jó jrpg-hez. Kár, h Ps3-on várni kell a Xillia-ig és a Versus-ig, h ilyenekkkel játszunk.Jah, bocs. NIER. Kedvenc, legjobb, ps3, akarok még egy ahhoz hasonlót.

 3. Akkor ezt a trailert most kihagyom 😀

 4. Szerintem nagy fun lesz, plusz mindenben fejlettebb mint az előző rész, nagyon bejön.

 5. Ránézek a Wii-re. Xenoblade Chronicles ( http://www.youtube.com/watch?v=qsiwPabC0EQ ), The Last story ( http://www.youtube.com/watch?v=m0UNe8bNfEo ). Elképzelem ezeket kórnak megfelelő, HD grafikával. áááh!Ránézek erre és a habcsók karaktereire. Bah!Néha nagyon dühítő a japánok makacssággal egybekötött önfejűsége.

  • Ez a Last Story elképesztően jó lehet. Ilyeneket szeretnék PS3-on is látni HD-ben….ami tuti nem lesz.

  • “””Néha nagyon dühítő a japánok makacssággal egybekötött önfejűsége.””Nah az nekik nincs, viszont a Square-Enix abszolúte profit orientált cég lett ami folyamatosan megerőszakolja a saját címeit a bevétel reményében, miközben pont leszar téged is meg téged is meg téged is. Szép a játék igen. Jó a harcrendszer igen. Gagyi a történet igen. Gagyik a karakterek igen. Ez van. Milyen érdekes, hogy Nomura saját játékai mind jól sültek el. Csak ezek nem. A Versus-t én nem vagyok hajlandó a XIII-as compilation részének tekinteni. Yoko Shimomura-zene, Nomura karakterek és Nomura sztori. Az jó lesz. Majd. Egyszer. Valamikor.”

 6. a videot csak a feléig néztem, nem akartam sok poént lelöni így elöre 😛

 7. ez kell és kész! :]

 8. Jó lesz ez.

 9. Ahogy elnézem csak két irányítható karakterünk lesz. Ez jelentős visszalépés szerintem az előző részhez képest, már kevesebbet tesz le az asztalra. :/ Egyre jobban megy el tőle a kedvem.

  • Ezt honnan vetted? Mert a trailerben is látszik hogy minimum 3 karaktert fogsz irányítani (Serah, Noel, Lightning). De lemerném fogadni hogy az idősebb Hopeot, és Snowt is kellesz irányítani. De azon sem lepődnék meg ha Snownak a 3 barátját is vhogy irányíthatóvá tennék, túl jól kivoltak dolgozva a 13-ban ahhoz képest hogy alig volt szerepük. Hátha itt irányítható karakterek lesznek, ha már mindegyik trailerben feltünnek.

   • Neked legyen igazad 🙂 De én csak Serah és Noel-en kívűl monsztákat láttam csak az oldalukon harcolni, meg Lightning-ot egymagában egy boss féleség ellen. De majd meglátjuk.

 10. Annyira kifordultnak érzem. Olyan Disney anime. Nem az én játékom.

 11. Ez borzalmas……

 12. Fuhhh, ez már nagyon nem az én mesém. Kiráz a hideg attól a disney főcímdaltól.

 13. “Nem tudom, de nekem egyre jobban tetszik a sztorija *-*Igaz, hogy nem egy “”igazi”” FF, mint a VII vagy a VIII, de szerintem elég keményen adni fogja a sima XIII után :D”