Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

FINAL FANTASY® VIII Remastered – már kapható a kaland

MEGJELENT A FINAL FANTASY VIII REMASTEREDA Square Enix Ltd. örömmel jelenti be, hogy a videojátékok történetének egyik legkedveltebb szerepjátéka, a FINAL FANTASY® VIII Remastered már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]HghyFQSV4cE[/YOUTUBE] Az eredeti játék 20. évfordulója alkalmából kiadott FINAL FANTASY® VIII újrarenderelt látványvilága új életet lehet a karakterekbe úgy, mint még soha. Öltsd magadra a SeeD újonc Squall Leonhart és az ellenálló Rinoa Haertilly szerepét, és mentsd meg a világot Galbadia katonai nemzetétől.A felújított változat az alábbi funkciókkal fokozza tovább az élményt:· Harctámogatás: Bármikor teljes HP és ATB szintet és Limit Break bevetést tesz lehetővé.· Harcelkerülés: Ezzel a lehetőséggel a játékosok megszakítások nélkül merülhetnek el a történetben, de egyúttal élvezhetik a sztori eseményeinek kulcsfontosságú ütközeteit is.· 3-szoros gyorsítás: Játssz háromszoros sebességgel.A FINAL FANTASY® VIII Remastered már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jézusom, igy nem is csodálom azt a 9 órás platinát…vajon mennyire élvezhette ki a játékot??

  • “Ez már rég nem az élvezet miatt játszik. Onimushaman kollégám tudna erről mesélni, amikor még heti 5 játékot platinázott “”élvezetből””.”

   • “Jaja, éppen tegnap néztem 35000 trófea, atttya úr isten ebből majdnem 600 platina, ez már “”beteges””….:)”

    • Betegség, az, persze.

    • Én már csak egyre lennék kíváncsi minden bántás nélkül, hogy ezeknek az embereknek ezen kívül van életük? Csak azért mivel én pl 1/10-ed annyit nem játszom mint ezek az emberek, és a feleségem így is 2x akart elválni tőlem ez miatt:)

     • Van életük, EZ az életük.

     • Aham, oké:)

     • Bár egyszer nagyon régen el lettem küldve a picsába e téma miatt, mondván tök természetes és könnyed dolog heti 6 játékot platinázni, olyanokat, melyeket mazochist fokozaton kell végigvinni 50 óra alatt és mindegyikben megtalálni 147 apró izét, melynek helyét semmi sem jelzi. Még komoly sértődés is volt, amikor azt mondtam, hogy ehhez vagy autistának, vagy súlyosan mozgásképtelennek kell lenni, plusz folyamatosan nézni mellé a YouTube guide-ot.

     • :)Nem csodálom, az emberek többségének fáj az igazság amikor pacekba mondják…

     • “Én ezért kérdeztem tök komolyan ezt az “”élet kérdést”” minden bántó szándék nélkül! Mivel nekem ne mondja senki, hogy aki 24-ből 16 órát ül a tévé/konzol előtt minden nap ,annak van másra még ideje! Persze ez is lehet egyfajta ÉLET ahogy írtad, na de milyen? Én csak erre lennék kíváncsi, de erre nagyon!!!”