Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – újabb részletek derültek ki

A Weekly Famitsu legújabb számában Tetsuya Nomura, a [b]Final Fantasy VII Remake[/b] rendezője árult el érdekes részleteket a játékról.- A sors őrzői (akik fekete ködként láthatóak az előzetesben) rejtélyes lények, akik megjelennek ott, ahol a csapat van. – Lesznek párbeszéd opciók: változik a beszéd a válaszaink alapján. Ez azt jelenti, hogy sokkal több a szöveg.- Marad a Honey Bee Inn [i]cross-dressing[/i] eseménye, bár modernebb lesz. Eredeti formájában túl kellemetlen lenne.- A sztori is bővül. A fő vonal nem változik, de számtalan új esemény kerül az élménybe. Másképp nem lenne két Blu-ray lemezen.- Aerith és Tifa páros hősnők: az egyik nyugatias, a másik keleties.- Tifa hasizmait izmosra tervezték. A Square Enix etikai részlege hozzátette, hogy vissza kell venni a mellkasából, hogy ne legyen természetellenes a harcokban. Utána jött a fekete nadrág és a felső.- A játéktervezés jellege miatt lesznek új ellenségek is.A várva-várt eljövetel március 3-ára várható, kizárólag PlayStation 4-en. [106599] [i]Források: [a https://www.famitsu.com/news/201906/18178148.html]Famitsu[/a], [a http://ryokutya2089.com/archives/21146]Ryokutya2089[/a], [a https://gamestalk.net/post-126471/]Games Talk[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nincs baj szerintem azzal, ha az első részben csak Midgar lesz, az összes Yakuza egy helyszínen játszódik kb. és mégis hangulatos és változatos tudott maradni, pedig sokkal kisebb játékterületről van szó. Az eredetiben nem túl nagy szegmenseket járhattunk be Midgarban, ahhoz képest, hogy mekkora város, szerintem itt jócskán ki lesz bővítve a többi szektorral.

  • én azért eléggé kétségbe leszek esve ha igy lesz.mennyit tett ki a Midgar rész az alap játékban? kb az egész cucc 5-10%át? ennek tükrében hány rész lesz?? vagy mennyire lesz megváltoztatva az egész? minden benne lesz és 10 rész? vagy kihagyják a felét és lesz kb 5? örülhetünk ha a következő generációban végigtolhatjuk? :Djó lenne ha a Square végre kommunikálná ezeket a dolgokat.mindentől függetlenül persze első nap meg fogom venni az első részt, bárhogy is lesz.

   • “””jó lenne ha a Square végre kommunikálná ezeket a dolgokat.””Oh boy, ezt még ők maguk se tudják. Ez a cég már jó ideje robotpilóta üzemmódban repül, “”majd lesz valami”” meg “”majd kijön valamikor”” alapon. Én egyébként várok egy decemberi bejelentést, hogy “”bocsi srácok, ez a március 3 nem tartható, október lesz helyette””. Láttunk már néhány ilyet tőlük ebben a generációban, ráadásul a flagship címeknél (FF XV, Kingdom Hearts III)”

 2. Ha csak Midgar lesz benne az első részben akkor eléggé egyhangú 25-30 óra lesz…

 3. szóval ha mégis csak Midgar-ig tart az egész első rész, akkor kussolhatunk mert ki van bővitve?! xD

 4. Wooow két BD-n terpeszkedik a játék?Hát akkor bizony nem lesz rövid,és ez csak az episode 1.A FFXV-öt ki platináztam remélem ezt is kitudom.Már csak egy kérdés.Itthon egyik népszerű konzolbolt sem hirdeti a gyüjtői változatokat.Honnan tudok gyüjtőit rendelni?Nem a szobros kell hanem a kissebb csomag.

  • A kisebbik az a Deluxe Edition. A CE az biztosan csak Square-Enix Webshop exkluzív lesz. Az FFXV-nél a Deluxe lutri volt sajnos, nagyon keveset kaptunk itt Magyarországon. Ha biztosra akarsz menni, akkor az amazonról vagy hasonló reputable külföldi oldalról rendeled.

  • Ez mondjuk nagyon furcsa. Szerintem ahhoz képest nem olyan über brutál szép a játék. Ha meg elvileg Midgarig is tartana az egész, és ki is lesz bővítve, mennyi ideig fog tartani? 15 óra? Aki tudja mit hogy kell, kényelmesen kijut Midgarból 7-8 óra alatt is az eredetiben. Aggasztó, hogy nem szólnak semmit arról hány rész lesz, az első meddig fog tartani, elvégre nincs egy év sem a megjelenésig.

 5. remélem annyira nem lesz igazam ennél a játéknál, mint anno az új God of War-nál (bár az nem remake volt az is igaz), de én valahogy úgy érzem, hogy ez a remake a játék sava borsát nem fogja tudni visszaadni, főleg hogy már most polkorrektkednek apróbb dolgokkal kapcsolatban. mi lesz akkor a húzósabb témáknál??