Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – újabb előzetes és képek

A rajongók nagy megkönnyebbülésére a Square Enix egy rövid előzetessel mutatta be a [b]Final Fantasy VII Remake[/b]-et a [i]State of Play[/i] alatt. Belekukkanthattunk sztorijelenetekbe és játékmenetbe, a végén pedig felhívja a figyelmünket a videó arra, hogy júniusban többet tudhatunk meg.Tetsuya Nomura rendező egy [i]tweet[/i]ben tette hozzá, hogy “a megjelenés előkészítéséhez a legtöbb terv már készen áll”, így “még egy kis türelmet kérünk, amíg több infót árulhatunk el a következő hónapban”.A klasszikus újraálmodása PlayStation 4-re készül.[b]*FRISSÍTVE*[/b]Ha bárkiben kétségek merültek volna fel – vagy esetleg elfelejtette -, a Square Enix egy japán nyelvű blog [a https://www.jp.square-enix.com/topics/detail/801/]posztban[/a] erősítette meg 2015-es bejelentését, miszerint a [i]remake[/i] több epizódban érkezik.[youtube]qOn2bWuA_0w[/youtube][youtube]6-GEmPzn0xc[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Lehet lemaradtam valamiről, de mikor jelentette be a Square, hogy az FFVII remake egy Witcher 3 szintű open world akció-RPG lesz? 😀

 2. Egyáltalán nem mozgatott meg ez a vidi. Lökött Square meg a 15 évig fejlesztett balfaszkodásaik.

 3. Szegény Aerith ezen a screenshoton úgy néz ki, mint egy fehérítőkrémmel bekent thai ladyboy.Illetve ha Cloud fejére a szőke paróka helyett egy rózsaszínt raknánk, akkor megkapnánk Lightningot.

 4. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a világtérkép helyszínek jól fognak működni. Szerintem a 15 részben is hót üres, unalmas volt az egész. A square meg nem egy CD Projekt vagy Rockstar, márpedig ennek a játéknak legalább olyan színvonalba kéne elkészülnie, mint mondjuk az RDR2-nek, Witcher 3-nak. Meg nem is tudom, hogy jól állna-e ennek a játéknak az openworld. Oké valamelyest az eredeti is az volt, de kimerült annyiban, hogy A-ból utaztál B-be, harcolgattál, és tulajdonképpen ennyi. Most ezek a copy paste erdős, sivatagos, havas területek, amik olyannyira jellemzőek szoktak lenni a Jrpg-re, nem tudom hogyan működne ebben a játékban.

  • LOL

  • “Nem tudom te melyik Final XV-el játszottál, de engem örökké üldöztek a magitek csapatok. Ha nem azok, akkor az éjszakai démonok(mert ugye csak a gyengék vezetnek LV30 felett automata üzemmódban). A Timed eventek és a Huntok megint csak tele voltak mobokkal, szóval rohadtul nem volt üres a “”rét””.”

 5. Gondban lesznek a nyílt helyszínekkel.

 6. Hiszem, ha látom.

 7. “Felemás érzéseim vannak. Tök jól néz ki, meg egy FF7-et sehogy sem lehet elrontani, de hiányzik belőle valami. Cloud egy picit nevetségesen néz ki (ebbe a “”realisztikus”” környezetbe egyszerűen nem passzol), Aeris is másmilyen lett, mint amilyen anno volt. (Barret viszont telitalálat.) Egy kicsit olyasmi ez a remake, mint amikor a népszerű könyvekből megcsinálják a film-verziót: jó-jó, de én máshogy képzeltem el az eredeti alapján.”

 8. Várom!