Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – talán kijön PS5-re is

Egy Game Informer interjú alapján – melyet a neves magazin Yosuke Matsuda Square Enix elnökkel készített – források azt spekulálják, hogy az egyelőre PlayStation 4 exkluzívként bejelentett [B]Final Fantasy VII Remake[/B] talán elkészülhet PS5-re is.Matsuda állítólag – és kissé talán félreérthető, félreértelmezhető – módon valami olyat mondott, miszerint a szoftver úgy lett megalkotva, hogy mindkét masinán fusson, melyből arra lehet következtetni, hogy az FF7R a jelenlegi és a következő generációs PlayStation konzolra is megjelenhet.Más vélemények szerint itt egyszerűen a már kész tényként kezelhető visszafelé kompatibilitásról lehet csak szó…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nehogy az legyen mint a Half Life 2-nél az epizódokkal 😀

 2. Final Fantasy VII Remake Remasteted Complete Royal Weapon Editiont PS5-re!

 3. “Én tuti, hogy csak a “”complete”” (nevezzék aminek akarják) kiadást fogom megvenni PS5-re.Mert mérget vennék rá, hogy egyszer lesz ilyen.”

 4. szerintem is visszafelé kompatibilitásra célzott…

 5. Előbb legalább azzal legyenek tisztában, hogy hány részes lesz, aztán majd utána portolgatnak.

  • Mar reg tudjak.

   • Mint minden egyebet az elmúlt generáció során. 😀

    • Nem igy gondolod?

     • Esélytelennek tartom, hogy ezt három nagy játéknál kevesebbre kihozzák, pláne, hogy ez az első Midgar. Hogyha tényleg mindegyik egy standalone epizódnak felel meg, akkor részenként 1,5-2 év aktív fejlesztésre számítani lehet, már ha tényleg követik az FFVII sztoriját és helyszíneit. Elég az utóbbi nagy belsős AAA Square játékokból kiindulni. Ne érts félre, én örülök, hogy már végre jön, csak szerintem nagyon sokan előre isznak a medve bőrére.

     • Szerintem meg nagyon sokan mar most sirnak a medve borebe, feleslegesen. Beindult egy tok felesleges picsogas pont most, amikor vegre mutatnak valamit a remakebol, raadasul a state of play-hez kepest sokkal tobbet. Utobbi nagy belsos ip alatt mire gondolsz? Az FFXV-re vagy a Kingdom Hearts 3-ra? Az elso eseteben sajat onallo motort fejlesztettek hozza, a masikat meg azon kezdtek el, majd idokozben lecsereltek. Ez mar eleve Unreal 4-en jon, a sablon pedig az FFXV utan adott volt. Nekem a kepek es videok alapjan az jott le, hogy kimaszunk Midgarbol, egeszen Forgotten City-ig. (Imadkozo Aerith) Nagyon meg kell pakolni tartalommal az elso reszt, hogy megerje, amennyiben csak Midgar elhagyasaig megy a Chapter 1. Nekem ez egy picit hihetetlen. De majd meglatjuk, most meg csak talalgatunk, de eddig nekem ugy tunt, hogy ket reszben kapjuk.

     • Szerintem, amit írtál, az az eddigiek alapján nem leszűrhető, sem a hivatalosan bemutatottak, sem az elhangzott nyilatkozatok és kijelentések alapján, de a proféta szóljon belőled, akkor járnánk a legjobban. 4 éve jelentették be a projektet, azóta az elmúlt egy-másfél évben történt érdemi előrelépés, amikor nem azért kell leborulni a Square előtt, hogy nagyalássan megmutattak pár képet. Pontosan rávilágít a két említett játék, hogy a Square-nek fogalma nem volt ezen a generáción (sem), hogy hogyan koordinálja a belsős húzó IP-it. A királyai a hamar bejelentett, aztán évekig húzott fellengzős porhintésnek, az FFXV-tel pedig amit műveltek, azt inkább hagyjuk. Örülnék neki, ha nem csak Midgar lenne (ugyan csak ebből mutogattak), mert az eléggé bekorlátozná a történetet és a lehetőségeket, bár biztosan kompenzálnak érte tartalomban. Szerintem abban semmi picsogás nincs, hogy az emberek kritizálják azt, amit eddig láttak, mert bőségesen megalapozott – és ezt mondom úgy, hogy nekem tetszik, amit legutóbb villantottak.

     • Három nagy rész és még 2 opcionálisan, amit nem kötelező megvenni.

     • Én úgy értettem, hogy az első rész csak Midgar, ami 2 blu ray discen fog terpeszkedni, teljes értékű játékként.

   • honnan szeded ezeket a belsős infókat?lehet egyedül csak te nézted az E3-as prezentációt?! xD

 6. Sztem folosleges, kap peccset es keszen is van.

 7. Elvileg visszafelé kompatibilis lesz a gép, akkor nem tökmindegy h jön e vagy sem?Vagy h van ez?

 8. Ahhoz képest, hogy ezzel demozták a PS3 -at, most meg majd lehet az 5 is ezzel lesz… 😀

 9. Talán! TALÁN?! HAHAHA! Ez a Square Enix!Ők a Japán EA!A wc ülőkére is kiadnák a játékukat, ha futna rajta a cucc. tuti kijön, csak azért nem mondják, mert akkor fejezetenként senki nem venné meg PS4re. :PMég egyszer nem árt lehúzni a népet. LÁSD: Final Fantasy XV Royale Edition… ahol azokat köpték arcon akik bizalmat szavaztak nekik az első nap. Többet nem dőlök be.