Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – kiszivárgott pár újdonság

A Dengeki PlayStation számára adott interjút a producer, Toshinori Kitase és a rendező, Tetsuya Nomura, mely kiszivárgott a Hachima Kikou blogon keresztül. A PlayStation 4-re készülő [B]Final Fantasy VII Remake[/B] csupa újdonsággal bővült:- A játék teljesen szinkronizált lesz, így az [B]Advent Children[/B]-ből hiányzó karaktereknek új szinkronszínészek kellenek. Casting még nem volt az ő esetükben.- A randi esemény teljesen szinkronizált lesz, de a társadalmi helyzet változása miatt óvatosan kell elhelyezniük. Nomura-san (nevetve) megemlítette a Honey Bee Inn-t is.- A térképről még nem adhatnak információt, de nem lesz nyílt világú vagy [I]sandbox[/I] játék. Nomura-san inkább a környezetre szeretne fókuszálni, és megmutatni, hogy a karakterek hogyan hatnak rá.- A rajongók számára emlékezetes [I]minigame[/I]-ek benn maradnak. A kissebbeket megfontolják még, ugyanis a legújabb technológiával kell azokat is megcsinálniuk.- A játék fejlesztése a kezdeti fázisokban van. Elkezdték fejleszteni a harcrendszert.- Arról nem tudnak még nyilatkozni, hogy 2017 január 31-e előtt megjelenik-e a játék (ugyanis akkor lesz 20 éves az eredeti), de több infó jön ha a [B]World of Final Fantasy[/B] és a [B]Kingdom Hearts II.8 HD[/B] már megjelent 2016-ban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Pedig azt hittem hogy már jövőre jön az első epizód, ezek szerint van rá esély hogy a KH3-at is elkészítik előbb és csak utána fognak ennek a projectnek teljes erővel neki esni. Nagyon várom már mindkettőt.

  2. Igazán nem tartom magam egy rinyapinának, de nem tetszik, hogy nem lesz nyitott világ…Az meg csak hab a tortán, hogy már a játékokban is annyira rohadtul politikailag korrektnek kell lenni, hogy nem lehet a szexuális beállítottságot ábrázolni, nehogy a sok jogvédő az asztalt borítsa majd a Squererre. Rohadtul szomorú, hogy ez már a játékokba is beférkőzik. (Gondolom Cid sem fog trágárkodni a Remakeben…) Nnna. Jól kinyenyeregtem magam… 😀

  3. Mióta bejelentették gondolkozom rajta hogy fogják megoldani a world mappot.

  4. “””nem lesz nyílt világú vagy sandbox játék””Mert az eredeti az volt…”

  5. nem lesz nyitott világ , lol