Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake Intergrade – részletek Yuffie küldetéséről

A karakter akkor és most.

A Square Enix publikált egy interjút Naoki Hamaguchival és Motomu Toriyamával, akik a Final Fantasy VII Remake Intergrade társrendezői, és olyan kérdésekről esik szó benne, mint hogy miként változott az “EPISODE INTERmission” főhőse, Yuffie az eredetihez képest; miért szeretik ennyire az emberek; illetve miért van moogle szerkója.

 • Yuffie mitől ennyire népszerá?
 • Toriyama: “Az eredeti Final Fantasy VII-ben Yuffie az a fajta ember volt, aki akkor és ott jelent meg, ahol épp akart – és sosem tudtad, hogy csatlakozni fog-e vagy sem. Még akkor is, ha csatlakozott, résen kellett lenni, mert bármikor ellophatta a materiát tőled. Emiatt nagyon más, mint a többi szövetséges, aki részt vesz a Shinra és Sephiroth elleni harcban: a materia érdekli, erről őszinte, és sosem fél kimutatni ezt. Ezen jellemvonásai váratlan és kiszámíthatatlan csavarokat eredményeznek, és szerintem ezért lett ennyire népszerű karakter.”
 • Miben tér el Yuffie az eredeti játékban szereplő változatához képest?
 • Toriyama: “Nagyjából ugyanaz a Yuffie akit ismerünk és szeretünk – ő bukkan fel Midgarban. Még mindig saját ütemében csinálja a dolgokat és nehéz elcsípni, de hajtja a bosszúvágy szülőföldje, Wutai miatt – és hogy teljesítse küldetését, amelyet nindzsaként kapott.
  Hamaguchi: “Amikor Yuffie-ra gondolok, először az jut eszembe, hogy egy materialista materiavadász, aki a járművekhez nem ért, és nem is érzi magát jól a környezetükben. Yuffie motivációja a materia, és az új epizód minden részében személyiségének ezen részét akartam előtérbe hozni, a sztoritól még a minijátékokig is.
 • Ó ne – ez azt jelenti, hogy az új epizódban is lopkodni fog?
 • Toriyama: “(Nevet.) Igen, az eredetiben elég nagy zűrt okozott, amikor ellopta szövetségeseinek materiáit. De nem kell aggódni, az új epizódban Yuffie a főhős, így az értékes materia nem fog sehova sem eltűnni.
  Hamaguchi: “Sőt, olyan materia is lesz, amely a sima Final Fantasy VII Remake-ben nem szerepelt. Ez pedig nagyon izgalmas!”
 • Yuffie-nak eléggé új külseje van moogle szerkójával. Miért néz így ki?
 • Toriyama: “A moogle csuklyával a Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII-hez nyúlunk vissza (amelyben a most is felbukkanó Weiss is szerepelt – a szerk.), és Yuffie akkor viseli, ha lopakodós küldetésre indul. Azt gondolja valószínűleg, hogy tökéletes álcát visel, de egy olyan metropoliszban mint Midgar, csak jobban kitűnik. Ez nagyon “ő” szerintem, és ezért bírom ennyire!”
 • Szóval mit várhatunk most tőle?
 • Hamaguchi: “Az új epizód akkor játszódik, amikor Cloud és a többiek harcolnak Midgarban. a sztori Yuffie-t kíséri végig, aki nindzsaként értékes materiát akar ellopni a Shinrától. A célunk az volt, hogy előkészítsük azt a történetet, amikor Yuffie később találkozik Clouddal és a csoporttal, valamint mélyebbre is áshatunk a játék világába. Érdemes azután belevágni, miután teljesítették az emberek az alapjátékot.”

A kibővített kaland június 10-én érkezik PlayStation 5-re, és több részletet ITT tudhatsz meg róla, míg ITT találsz minden hozzá kapcsolódó hírt. Aki már rendelkezik az újragondolással PlayStation 4-en, az ingyen megkapja és mentését is átviheti, viszont a Yuffie-t tartalmazó kiegészítőt külön kell megvásárolnia. A tavalyi év egyik legmegosztóbb játékáról ITT olvashatjátok tesztünket, ha pedig PlayStation Plus előfizető vagy, akkor ingyen leszedhetedted korábban – bár a PS5-ös upgrade így nem jár.

Hozzászólás