Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake Intergrade – PS5-ös visszatérés Yuffie-val

Újradolgozott világgal, sok új tartalommal.

A február 25-ei State of Play talán legnagyobb durrantása volt a 2020-as Final Fantasy VII Remake PS5-ös bővített, feljavított kiadása, a Final Fantasy VII Remake Intergrade, amely számos grafikai, teljesítménybeli, kezelhetőségi és tartalmi újítás mellett az eredeti Final Fantasy VII titkos, de azóta kulcsfontosságúvá váló karakterét, Yuffie-t is tartalmazza.

Lehet majd váltani a 4K-s felbontást előtérbe helyező “grafikai”, valamint a 60fps-es képfrissítést prioritizáló “teljesítmény” módok között. Lesz egy fotómód az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez, az élmény pedig kihasználja majd a DualSense kontroller előnyeit a haptikus visszajelzéssel és az adaptív ravaszokkal – utóbbi a dinamikus motorversenynél érezteti majd hatását. Az optimalizált töltési idők jelentősen lecsökkentik a várakozást, míg a klasszikus mód új nehézségi beállításaival még jobban lehet majd finomhangolni az élményt.

Yuffie Kisaragi nindzsa az új epizód főhőse, aki a Shinra vállalattól egy hatalmas erővel bíró materiát szeretne megszerezni, hogy vissza tudja állítani otthona egykori dicsőségét. Új karakterek csatlakoznak a sztorihoz, valamint több új harci és játékmechanikai bővítés teszi még izgalmasabbá az élményt a készítők szerint.

A Square Enix kibővített kalandja június 10-én érkezik PlayStation 5-re. Aki már rendelkezik az újragondolással PlayStation 4-en, az ingyen megkapja és mentését is átviheti, viszont a Yuffie-t tartalmazó kiegészítőt külön kell megvásárolnia. A tavalyi év egyik legmegosztóbb játékáról ITT olvashatjátok tesztünket.

5 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Azok a régi szép idők, mikor kijött egy játék és annyi volt, megvette az ember, és megvolt neki. (egyedül a Capcom SF-e jászotta el a bővítgetősdít) Most meg…Kiadják megint ua-t, másik konzol, némi bővítéssel meg ráncfelvarrással és megvehetjük teljes áron. De amíg vannak komzumzombik, addig ezt lehet játszani a végtelenségig, pedig nem kéne. Fene nagy boltot csinálnak eből a mostani generációváltásból, okádék.

  2. Hirtelen azt hittem a trailer láttán, hogy ez már a második felvonás.

  3. Erre lehet befizetem magam.

  4. Így lehet adok neki még egy esélyt.

  5. Fasza ,legalább lesz okom újra ránézni.