Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake Intergrade – kibővített előzetes a PS5-ös funkciókról

Három percnyi extra felvétellel.

A Square Enix feltöltötte a Final Fantasy VII Remake Intergrade új előzetesét, amely a PS5-ös funkciókat szemléltető videó három perccel kibővített változata.

Az új kiadás zámos grafikai, teljesítménybeli, kezelhetőségi és tartalmi újítás mellett az eredeti Final Fantasy VII titkos, de azóta kulcsfontosságúvá váló karakterét, Yuffie-t is tartalmazza. Lehet majd váltani a 4K-s felbontást előtérbe helyező “grafikai”, valamint a 60fps-es képfrissítést prioritizáló “teljesítmény” módok között. Lesz egy fotómód az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez, az élmény pedig kihasználja majd a DualSense kontroller előnyeit a haptikus visszajelzéssel és az adaptív ravaszokkal – utóbbi a dinamikus motorversenynél érezteti majd hatását. Az optimalizált töltési idők jelentősen lecsökkentik a várakozást, míg a klasszikus mód új nehézségi beállításaival még jobban lehet majd finomhangolni az élményt. Yuffie Kisaragi nindzsa az új epizód főhőse, aki a Shinra vállalattól egy hatalmas erővel bíró materiát szeretne megszerezni, hogy vissza tudja állítani otthona egykori dicsőségét. Új karakterek csatlakoznak a sztorihoz – mint például Sonon -, valamint több új harci és játékmechanikai bővítés teszi még izgalmasabbá az élményt a készítők szerint. A hőspárosról ITT tudhatsz meg többet.

A kibővített kaland június 10-én érkezik PlayStation 5-re. Aki már rendelkezik az újragondolással PlayStation 4-en, az ingyen megkapja és mentését is átviheti, viszont a Yuffie-t tartalmazó kiegészítőt külön kell megvásárolnia. A tavalyi év egyik legmegosztóbb játékáról ITT olvashatjátok tesztünket, ha pedig PlayStation Plus előfizető vagy, akkor ingyen leszedheted még márciusban – bár a PS5-ös upgrade így nem jár. Tetsuya Nomura, az alkotás kreatív rendezője egyébként nemrég fejtette ki, hogy nem lesz több kiegészítő, hanem a második fejezetre összpontosítanak.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ez nagyon jó, de inkább a következő felvonásba fektetnék ezt az energiát és munkát, annak jobban örülnék 🙄 Remélem nem kell arra is 15 évet várni…