Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake Intergrade – EPISODE INTERmission az új küldetés neve

Friss képek a kalandról.

A Square Enix elárulta, hogy Final Fantasy VII Remake Intergrade új, Yuffie-t tartalmazó küldetésének hivatalos címe “EPISODE INTERmission”. A PS4-es tulajok ingyen megkaphatják a PS5-ös változatot, és átvihetik mentéseiket is – bár ezt nem tehetik meg azok, akik a márciusi PlayStation Plus-kínálat részeként szerezték be a visszatérő akció-szerepjátékot. Az ingyenes upgrade-nek továbbá nem lesz része az extra küldetés, amelyet külön lehet majd PS5-re megvenni a PS Store-ból. Az új elemekről kikerültek friss képek is, és az új karakterek neveit és szinkronjait is listázták:

  • Yuffie Kisaragi – Suzie Yeung
  • Sonon Kusakabe – Aleks Le
  • Weiss – Daman Mills
  • Zhijie – Griffin Puatu
  • Nayo – Ashley Boettcher
  • Billy Bob – David Goldstein
  • Polk – Daniel Amerman

Az új fejezetekben két nindzsa – Yuffie és Sonon – Wutaiból Midgarba utazik, és az Avalanche főhadiszállásának segítségével elindulnak egy küldetésre, hogy egy erős materiát ellopjanak a Shinrától. Yuffie jellegzetes, túlméretezett dobócsillagával és kimagasló mozgékonyságával küzd, hogy visszaszerezze szülőföldje egykori dicsőségét. Társát, Sonont pedig Yuffie apja képezte ki, és miután megtapasztalta a háború okozta szörnyűségeket, meggyűlölte a Shinrát. Sonon komoly, racionálsiabb természete kiegyensúlyozza Yuffie excentrikusságát. Yuffie a harcon belül és kívül is kamatoztathatja képességeit: például a környezetben lévő dobozokat szét tudja törni fegyverével, illetve a kapcsolókat is aktiválni tudja – emellett nindzsatechnikákat is be tud vetni speciálsi helyeken.

A bővített kiadás kihasználja a PS5 adta lehetőségeket is, és lehet majd váltani a 4K-s felbontást előtérbe helyező “grafikai”, valamint a 60fps-es képfrissítést prioritizáló “teljesítmény” módok között. Lesz egy fotómód az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez, az élmény pedig kihasználja majd a DualSense kontroller előnyeit a haptikus visszajelzéssel és az adaptív ravaszokkal – utóbbi a dinamikus motorversenynél érezteti majd hatását. Az optimalizált töltési idők jelentősen lecsökkentik a várakozást, míg a klasszikus mód új nehézségi beállításaival még jobban lehet majd finomhangolni az élményt.

Tetsuya Nomura, a projekt producere a Famitsunak nyilatkozva kifejtette, hogy azért a rajongók mérsékeljék az elvárásaikat, ugyanis a PS5-ben rejlő valódi lehetőségeket majd a Final Fantasy VII Remake második része fogja kihasználni.

A kibővített kaland június 10-én érkezik PlayStation 5-re. Aki már rendelkezik az újragondolással PlayStation 4-en, az ingyen megkapja és mentését is átviheti, viszont a Yuffie-t tartalmazó kiegészítőt külön kell megvásárolnia. A tavalyi év egyik legmegosztóbb játékáról ITT olvashatjátok tesztünket, ha pedig PlayStation Plus előfizető vagy, akkor ingyen leszedheted – bár a PS5-ös upgrade így nem jár.

Hozzászólás