Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – ez nem csak egy sima újragondolás

[61025]A Square Enix az SCE E3 2015 konferenciáján jelentette be a PS4-re is készülő [B]Final Fantasy VII Remake[/B]-et, ami azonnal ripityára kúrta az egész internetet. (Én például égbe dobott karokkal éljeneztem, biztos örültek hajnalban a szomszédok.) Tetsuya Nomura rendező-producer nagyon rá van pörögve a projektre és azt mondja:- Ez nem csak egy szimpla ráncfelvarrás és grafikai tuning lesz, hanem valami sokkal több- Publikus, bemutatható sceenshot még nincs, de szépen alakul a játék- Valamikor télen bejelentik majd a game rendes címét és beszámolnak a fejlesztés állásáról is[61024]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez még seholsincs. En is úgy érzem most állnak még csak neki. Ez meg korabban kesz volt csak osszevagtak innen onnan.

 2. Siess kélek, nagyon várlak!

 3. van Isten !!!

 4. “””Valamikor télen bejelentik majd a game rendes címét és beszámolnak a fejlesztés állásáról is””Fordítok Square-Enix nyelvről magyarra:””Egyelőre nincs semmink a játékból a bemutatott CGI videón kívül, aminek a tartalmát egyébként anno az Advent Childrenhez készítettük, csak végül nem került bele a Complete editionbe sem. De a videónak mindenki örült, tudtuk ezt előre, eljátszottuk ezt már 2006-ban is a Final Fantasy XIII Versus-szal is, amit végül cirka 10 évvel később dobunk majd piacra egy tök más platformra, mint amire eredetileg a videót összetákoltuk. Itt se várjatok semmit, majd még kummantunk az év végén valamit, hogy baromi jól állunk a projekttel, utána évekig kussolunk, majd 5 év múlva megint bejelentjük, hogy az eddigi munkát kidobtuk a levesbe és nulláról újragondoljuk az egészet.”””

 5. Zsír! Giga régóta áhítozik egy FF7 Remake-ért a gamer társadalom. Kb. A kréta vagy Jura kor óta. Végre jön, már nagyon várom!! Ha jó lesz az FF15, azért megveszem a Ps4-et. Az FF7remake miatt amúgy is venném.. A megjelenést követően remélem minden FF Fan az FF8 remake-ért fog könyörögni, nálam AZ a Nagybetűs A Final Fantasy…. 15 év és megjelenik <3 😀

 6. Ebből az internetet szétkúró játékból talán 2020 körül lesz valami, az sem olyan amit a rajongók fejében van… This is for the Players !!!

 7. remélem a matériarendszer azért megmarad 🙂

 8. Remélem ezután Chrono Cross is lesz vagy más FF rész :)) de jó is lenne x)

 9. 2017

 10. Remélem azért azért a körökre osztott harcrendszer marad.

  • Szerintem átalakul.

   • Remélem. Akkor talán számomra is fogyaszthatóbb lenne.Pedig én nagyon meg akartam szeretni ezt a körökre osztott cuccot. De valahogy nem sikerült.

   • Kíváncsi lennék rá, hogy miként reagálna erre a rajongók kemény magja. Az nem éppen egy aprócska változtatás.

    • Viszont baromi hülyén nézne ki, ha egy FFXV grafikai szintű játék (ha van eszük azzal a motorral fogják meghajtani) karakterei csak odafutnak az ellenfélhez, megcsapják, majd visszafutnak a helyükre és így tovább.

  • Jó olvasni,hogy van még,aki szereti a körökre osztott harcrendszert,a taktikázást.Mindazonáltal sajnos szerintem is megváltozik a harcrendszer,idomulva a mai játékosok igényeihez.Kicsit félek,hogy inkább lesz akciójáték,mint JRPG.De ne legyem igazam.

 11. Pedig hányszor volt már téma, mintha olyan is rémlene, hogy maga Kojima is kérte a remaket. 🙂 A Squarenek az volt a válasza, hogy rengeteg idő-na meg persze pénz- kellene hozzá…de lám, csak beadták a derekukat ! Akkor most ezek után mi jön ? Resident Evil 2 remake Capcomtól ? 😀

 12. Kiváncsi vagyok majd a kész játékra.

 13. há még a 15 sincsen kész, küszködnek még a 900p felbontással is, akkor ezzel mit akarnak, lol

 14. Telet ennyire még soha nem vártam, mint most.

 15. Csak egy valamit kérek! Ne nyúljanak a harcrendszerhez!!!!

 16. Sokakkal ellentétben nekem nem ez a kedvenc FF részem, de ez nem jelenti azt, hogy nem várom. :]

 17. Gondoljatok bele mi meló lesz ezzel. Azt a hatalmas világot ebben a minőségben újraalkotni…El se tudom képzelni milyen lesz ha egyszer megjelenik.