Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – csodálatos új előzetes

A [B]PlayStation Experience[/B] során végre többet láthattunk az először PlayStation 4-re érkező Square Enix remekből, találkozva pár régi kedvenccel és ismerős arccal. Alakul végre a [B]Final Fantasy VII Remake[/B] és egyre jobban néz ki.[YOUTUBE]A3sBZ5Nr4hc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az angol szinkronhangok eddig viszont nagyon jók, ez ritka…

 2. Na ez most mindent visz nálam!! 🙂

 3. De ezek a japánok továbbra sem tudnak trailert csinálni.

  • Ahogy olvastam annakidején rengeteg külsős csapat dobja ossze a játékokat. Pl a trailereket (igaz ami komplett egybe van ,nem összevágott bemutatos) csinalhatja egy lengyel társaság is aki meg sincs említve. Ki van fizetve es kussol. Szakmai berkekben meg tudnak róluk es kapnak ujabb megbízást.Szal nem csak ugy van hogy square irodában ul 50japo es ok rakhak össze kompletten.

  • Vagy amit csinálnak azt meg sem mutatják a nagy közönség előtt, mint a Kingdom Hearts 3-nál…

 4. Na valahogy így kell újra dolgozni egy játékot. Én nem vagyok a sorozat rajongója és anno ps1-en egy 30 perc után repült is ez a játék, mert nem nekem való volt. És valszeg még most sem nekem való. Én csak azt remélem, hogy a többi játék fejlesztő észbe kap és ha már remake, akkor azt ilyen köntösbe varázsolják a képernyőre… Vagy itt az ideje felébrednem?! 🙂

 5. Ps4re,ezereve vart ff7 remake-tol megis mit vartatok?Azt ne mondjátok hogy meglepetésként ert mert nem ugyanaz az álló harcrendszer lesz.Nem gond ha nem tetszik: Ott van minden gepen a ps1es ff. Nosztalgiahoz hozzátartozik aza graf is. Mai szinten ez már erősen bukta lenne és nem is passzolna hozza.

 6. Yessssssss!!!!!!!!!!

 7. Lehet hülyeséget beszélek, de szerintem a japán videojáték készítők, most kezdik csak felfogni, hogy mennyire ki vannak éhezve a játékosok (elsősorban nyugati játékosok) a Japán játékokra, és hogy milyen nagy az érdeklődésük irántuk. Gyakorlatilag egy teljes generációt kihagytak, hogy DS és 3DS-re gyártsák a tonnányi Jrpg-ét.

  • “Én jrpg-n nőttem fel, konkrétan az első “”kalandjátékom”” az FF8 volt. Az a fantázia, a karakterek, a teljes elszakadás a szürke világ nyomorából… Lenyűgözött és azt az érzést csak ezek a játékok tudják visszaadni!”

 8. Kersem az àllam a padlòn!!!Ez nagyon bivajul nèz ki.Gratula Square ehhez a cìmhez hozzànyùlni tènyleg kell a bàtorsàg ès az elhivatottsàg,mert rosszul is elsülhet a dolog.De ezt a videòt làtva azt mondom hogy nem nyùlnak mellè,szerintem hozni fogja vagy tùl is lèpi a legendàs elödöt. Nekem tuti vètel lesz,pontozàstòl függetlenül.

 9. Mivel nekem kimaradt az eredeti, különösen örülök ennek. Csodálatos lesz!!!

 10. Jó történetet újból és újból át lehet élni, újból és újból!!

 11. Aztán lehet beleteszik mindkettőt. Nem tudom mennyi plusz munka lenne egy helyben állós ütlegelés… Nekem mindenképpen kell, de ha ezt megfejelnék egy FF8-al, na akkor oda meg vissza… 😀

 12. Aztakurvaélet!!! Nem hiszem el, hogy ez egyszer valaha is kijönne! De ha mégis, úgy hiszem megtérek! 😀

 13. Tetszik mert Final 7, mert 1st on PS4, mert gyönyörű a grafika, hű az eredeti világhoz, gyönyörű a remixelt zene. De minden más nem tetszik.

 14. Azért 2015-ben igen mókásan nézne ki, ha állnának egymással szembe mint a megmeredt fasz, aztán mindenki várna a sorára míg odapörköl egyet, majd rohan vissza a helyére. Ugyan már. Én is csípom a körökre osztott harcot, de ez szerintem itt ostobán nézne ki.

  • Meg annak, aki nem szereti ezt a lassabb, várakozós sakkozós rendszert, annak óriási öröm, hogy most így pótolhatja. 🙂

  • A mókás szó helyett inkább a taktikusat használnám. Az X gomb nyomogatására egy újszülött csecsemő is képes. Abból a korból jövök, amikor nem volt jutúb, meg leírások. Casuel lett a világ, hétvégi kontrollertapogatókkal. Néha-néha gondolhatnának az öreg motorosokra is, hiszen a játék egyik esszenciáját iktatták ki. Nyitott vagyok az újdonságokra, de nem minden esetben. Ne érts félre, rettenetesen tetszik, de ez az egy dolog nehezen fog lemenni a torkomon.

   • De arra meg ott azFFVII HD nem?

    • Tegyük fel, hogy van egy játék, amit nagyon szeretsz. Kiadják a remastered és remake verziókat. Melyikkel tolnád szívesebben?

     • “De pont ez a lényeg, hogy MINDKETTŐRE lehetőség van. 🙂 Megadja az élet mindkettőt! 🙂 Nem kell az egyiket összetörni és eldobni és azt mondani, hogy nincs, mikor van vagy választani. Mindent megadtak, amire a játékos vágyhat. Hát örülnék, hogy játszhatom ezt is, azt is. 🙂 Hálával tekintenék, hogy akkor és ott amit szerettem, játszhattam azt is évekkel ezelőtt mikor annak volt ott az ideje abban a formában, amiben kaptam, akkor és ott akként, aki voltam. Most pedig egy újabb formában van lehetőség megkapni a jelenben. Sokkal magasabb szinten. A mostani szépségével és újdonságával együtt. Megfejlődve. És ez óriási csoda.Sajnos az ember, mindenki azt hiszi, hogy az újdonság, az nem lehet jó, jobb, mint ami volt. Ragaszkodik a múlthoz. Ugyanazt akarja, mint ami volt ugyanabban a formában. Mert arra az élményre vágyik. De minden pillanat egyszeri és megismételhetetlen. De egy “”új”” jobb csodája mindig lehetséges. Egy új élmény új szinten, új formában igen, csak meg kell látni, nyitottnak lenni rá, befogadni. Valamilyen szinten az életben szükség van tiszteletre, hálára és a legeslegfontosabb: a változásra való képességre. Minden ami változatlan, az halott. Minden ami a múlt, szintén mozdulatlan. Mikor egynéhányan elkezdik mondogatni még mindig (és megfigyeltem, hogy főleg fiatalok csinálják ezt), hogy anno volt a NES, SNES, meg az x meg az y, akkor az olyan néha nekem mint a fogcsikorgatás. Mintha elkezdene az ember beszélni arról, hogy “”és akkor kijöttem a szülőcsatornából””. El lehet ezt mesélni egyszer, meg kétszer, de rengetegszer? A kisgyerek nyitott az újdonságra, változásra és örömét leli benne, élvezi. Egy 2 perces történésről, vagy egy iskolai napjáról is két napon keresztül tud mesélni. De hogy fél óráig abba sem hagyja az tuti. Mi meg ahogy ragaszkodunk a múltunkhoz, elkezdünk abban élni és 70 éves korban az emberek fél óra múlva elkezdik ismételni ugyanazokat a sztorikat. És észre sem veszik. Pedig 70 év alatt még több dolog történt. Az játékos, aki játszik, mindent megkap. Akár az életet játssza, akár éppen a videojáték csodáit. De a változásra késznek kell lenni, képesnek kell lenni megtanulni meghajolni, formálódni benne, nyitottnak lenni az új élményekre, mert így megnehezíti saját maga számára az ember a dolgokat. Nő a hajad, nő a körmöd, változnak a sejtjeid, változik a tested, megújul az is, megújul minden egyes másodperc. Semmi sem megismételhető, de minden új élmény egy újat fog adni, más szinten. Itt meg aztán még a lehetőségek tárháza is ott van, hogy most akkor milyen módon játsszon az ember. :))”

     • Like

     • Lara kommentjének az értékelése: 10/10

     • Köszönöm szépen, ez jólesett. 🙂

     • “Az állandó állandótlanság zeni szépsége jó dolog, de itt akinek nem tetszik, az nyilván okkal mondja azt, nem a hasára üt. Tényleg egyre inkább afelé halad a (gamer) világ, hogy GONDOLKODNI nem igen kell. Csépeld a kontrollert és majd lesz valami a mentalitás. Régen ha valaki ezt tette, nem jutott sokáig. Egy olyan minőségű és mélységű játéknál mint a FFVII joggal mondhatja az aki a régivel játszott, hogy ez így nem jó. Mert akkoriban megadatott a mélység, csak hát a grafika…Most tényleg lélegzetelállító, de pont olyan, mint azok a meseszép lányok, akiknek a személyisége a hányás és langyos víz különböző minőségei között mozog. Miért nem kaphatja meg az ember mind a kettőt? Ennyire a piac és az új “”mai”” játékosok, casualok megnyerése a cél? Biztos vagyok benne, hogy a rajongók zöme jobban örülne egy a mostaninál gondolkodósabb harcrendszernek ami nem egy mash-fest. IMHO.”

     • Gratulálok, ön nyert!Egyedül te voltál képes megérteni.

     • “Javíts ki, ha tévedek, de kettőnk között van egy nagy különbség. Én ott voltam egyből, amikor ezek a játékok kijöttek, te viszont sosem játszottál velük, tehát végigmentem egy folyamaton. Ez csak egy tipp. Ezáltal sosem fogjuk megérteni a másik nézőpontját, amivel semmi baj nincs. Eltér a véleményünk. Na és?Abban az időben nem volt erős hardver, szóval mindenképpen a játékmenetben kellett nagyot alkotniuk a fejlesztőknek, különben a kutya nem vette volna meg a terméküket. A büdzsé 90%-a nem arra ment el, hogy milyen effekteket pakoljanak bele, hanem összeültek a zsenik és alkottak egy számomra tökéletes rendszert. Teljesen elfogadom, hogy a mai piac már mást diktál, csak nem értem miért olyan elemet kell kivenni, amivel sosem volt baj.Azt mondod mindent megadtak, amire a játékos vágyhat? Ha ez így lenne, most nem írnék neked. Kérek szépen egy harmadik verziót, amiben az én ízlésemnek felel meg minden. Lehetetlen, a piac (lovetta) diktál. Neked a “”régi jobb””, nekem a “”minden új rossz”” elcsépelt és amíg minden így marad nem vagyok hajlandó változni.Egy szóval sem írom, hogy egy talicskányi majomkula az egész harcrendszer, csak bíztam benne, hogy megtartják a régit, mert nekem úgy lett volna teljes az élmény, ennyi. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, a PS Experience közönsége is elég visszafogott tapssal fogadta a trailert. Mindezek ellenére nagyon várom.”

     • Érthető mindkét szempont, nekem a körökre osztott és ez is tetszik. Bár hozzám valamennyivel közelebb áll a Kingdom Hearts stílus, gondolom ez nem meglepő. De most fogom pótolni a klasszikus PSX verziót PS4-en, biztosan nagyszerű kaland lesz. 🙂

     • Érdemes pótolni. Azon tűnődtem, hogy én is megajándékozom magam a felhúzott verzióval. A PS Experience után beléptem PSN-re és mindenki FFVII-ezett. 😀

     • Én az FFVII-et a világ legjobb játékának tartom (a Dark Souls-al egyetemben), mégis azt mondom jöjjön egy remake, bárhogy, bármilyen harcrendszerrel, mai körítésben. Ha elbasszák? Csak röhögni fogok, mert nekem mindig is a 97-es kalapácskezű Cloud lesz az igazi. Sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a remakeknek, szerintem attól ha szar is lesz, vagy másabb, az eredeti alkotást nem fogja meggyalázni, és az emlékeimbe sem fog beleturkálni. Egyébként Kitase tegnap elmondta, hogy nem teljesen akció orientált lesz a harcrendszer, mint ahogy azt sokan gondolnák a gameplay videoból.

   • Ebben is van igazság, talán az lenne a legjobb, ha a random harcoknál lenne a vagdalózás, a bossfightoknál meg a körökre osztott. Vannak ennél egyébként égetőbb kérdések is amik nem férnek a fejembe hogyan lesznek átmenthetőek a Remakebe.

   • Ez nem egy sima action-rpg lesz amúgy se szerintem…tuti h van atb, különben minek az attack meg a defend parancs, egy action rpg-ben ezeknek van egy dedikált gomb és jó éjszakát…

  • Még egy pár szó. Nem feltétlenül a futkosós rendszerre gondoltam. Azon is lehetne újítani, de úgy tűnik egyszerűbb volt átemelni egy már ezen a generáción is létező rendszert.

 15. Nagyon gyenge. Látvány csodás meg minden, de hogy miért kell elvenni az ATB t??? Ok, ne mai rendszer, de ez így meg tényleg csak egy klón:S

 16. Nagyon várom már!A polcomon ott figyel az eredeti ps1 változat Imádtam!

 17. Nagyon jó lesz. 🙂

 18. Azt hiszem nincs félnivalónk. CE kiadást kérek buster sword replikával! :)A harc rendszer így a látottak alapján valami olyasmi, mint a Crisis Core-ban volt.

 19. FFXV-2. Valahol mélyen reméltem, hogy megmarad az általuk elavultnak titulált körökre osztott harcrendszer. Tudom, túlságosan oldschool vagyok.

 20. nem tudok mit mondani..

 21. Áhh ha ez egyszer elkészül gyerekek meztelenül szaladok egy kört a házam körül!

 22. Eladták!Kell!

 23. Sírok, csak jöjjön.

 24. Nekem amúgy ez elég is volt, erre venyomták a ninokuni2-t, aszittem beszarok 🙂

 25. Kötelező! 🙂

 26. jeszjeszjeszjeszjesz FAKKKKJESSSZ!Jesse!! Biggs! Wedge! Barret!!!!:,,,,,D

 27. IGEN

 28. köszönöm