Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII Remake – 2015 versus 2019

A PlayStation konzolra (egyesek szerint még 4, mások szerint már 5) készülő, Square Enix-féle [B]Final Fantasy VII Remake[/B] első, négy évvel ezelőtti – traileres – villantása óta jelentősen megváltozott. Most, hogy a PlayStation State of Play műsor alatt friss kedvcsinálót mutattak be hozzá, források azonnal egymás mellé állították a két verziót, hogy pontosan láthatók legyenek a változtatások, például a karaktermodelleken és a környezeten.- Tetsuya Nomura szerint összességében “világosítottak és színesítettek” az első változat eléggé dark hangulatán, hogy a game jobban hozza az eredeti FF7 stílusát.- Cloud Strife élettel telibb figura, nem olyan búskomor.- Barret Wallace némileg szőrösebb.- Az ellenséges katona kevésbé fémes, páncélja inkább “kevláros”(forrás: Siliconera)[YOUTUBE]VyCOqwheV7g[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az unokáimnak biztosan nagyon tetszenifog.

 2. Cloud totál úgy néz ki mint a filmben, nem értem mi a baj vele. Brutálisan néz ki, remélem nem 10év múlva jön az utolsó fejezet. Viszont lehet megvárom inkább a PS5ös kiadást, teljes játékot egybe.

 3. Az engem sokkal jobban zavar, hogy ugy tunik a compilation-ben lefektetett sztori alapok teljesen kukazva lettek. Legalabbis Cloud kardja alapjan. Persze lehet, hogy ez csak egy dizajn elem valtozas. Orulnek ha a Genesis, Zack, Angeal storyline canon lenne.

 4. csak jönne már. remélem nem rontják el.

 5. Nem vagytok elég nyitottak…El kell felejteni olyan archaikus dolgokat mint a nemek…Hisz mostanra van már belőlük 72 féle…Én is néha inkább traktornak érzem magam, nem férfinak…Nem szabad besaktulyázni senkit és semmit…Határ a csillagos ég. A jövő szép ratyi 😛

 6. “Nincs itt gond, Cloud kéremszépen “”genderfluid””….Majdnem olyan dögös csaj mint Tifa az Advent Childrenben. Don kedvence lesz az fix 😛 Szép izmos nőci lett.”

 7. Nagyon meleg, hogy az Advent Children ota mennyivel komolyabb minosegu a grafika egy nem renderelt in-game engine-el. A kommentek meg a hirek alatt… beszarok rajtatok komolyan. 😀

 8. Cloud katasztrófa ahogy kinéz…:(

 9. A katona szája elég fura.

 10. Jó jó….de Tifa csöcse nagyobb?

 11. Cloud katasztrofálisan néz ki, mint egy rossz bu**. A többiek rendben vannak, kár volt ennyi erőforrást pazarolni arra, hogy nulláról újrakezdjék a projectet.

 12. Sztem túl nagy fába vágta a fejszéjét SE…Már a FF15 öt sem voltak képesek érdemben leszállítani, a FF széria szégyene lett az a vacak…Majd ezt ne rontsák el? Hiszem ha látom.

 13. Tényleg ladyboy lett az arcocskája.