Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII – két új mobilos játék készül, részletek a Remake folytatásáról

Az egyik az összes kapcsolódó sztorit is feldolgozza.

Csütörtökön nem csak a Final Fantasy VII Remake Intergrade-et jelentette be a Square Enix, hanem két új, a Final Fantasy VII világa alapján készülő mobilos játékot.

Az egyik a Final Fantasy VII: The First Soldier, egy még idén iOS-re és Androidra megjelenő battle royale. A cselekmény Midgarban játszódik a játék eseményei előtt, és a történetben központi szerepet játszó energiavállalat, a Shinra elit alakulatának, a SOLDIER-nek jelöltként varázs és fizikai képességeinket is be kell vetnünk a túlélés érdekében.

A másik, szintén iOS-re és Androidra érkező projekt a Final Fantasy VII: Ever Crisis, amely egy fejezetekre osztott egyjátékos élmény, amely az egész Final Fantasy VII idővonalat feldolgozza. Ez azt jelenti, hogy a teljes Compilation of Final Fantasy VII belekerül, minden videojátékkal, animációs filmmel, novellával és mellékszállal együtt, új sztorielemekkel együtt – utóbbi részeket a Final Fantasy VII Remake írója, Kazushige Nojima szerzi, és a SOLDIER eredetét járják majd körül. Egyébként mindkét projekt összefügg a Square Enix által nemrég regisztrált védjegyekkel.

Emellett Tetsuya Nomura, a Final Fantasy VII Remake egyik társrendezője a Famitsunak nyilatkozva árulta el, hogy Naoki Hamaguchi, a másik társrendező rendezi majd egyedül az újraalkotás következő részét. Mivel Nomura rengeteg projekten szorgoskodik, így rendezői szerepét itt már nem fogja betölteni, de marad továbbra is kreatív rendező nem a játéknál és a mobilos kalandoknál, illetve mindennél, ami Final Fantasy VII-t. A titulust leszámítva azonban ez komoly változást valószínűleg nem eredményez majd. Más részletek nem derültek ki a várva-várt folytatásról.

A február 25-ei State of Play során leleplezett, PlayStation 5-re érkező Final Fantasy VII Remake Intergrade-ről ITT olvashatsz bővebben, míg a PlayStation 4-es visszatérés tesztjét pedig ITT találod. A Final Fantasy VII Remake egyébként márciusban a PlayStation Plus kínálat része.

Hozzászólás