Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy VII HD – szenzációs trófealista

Valamikor most decemberben érkezik meg PlayStation 4-re az a [B]Final Fantasy VII HD[/B], mely a szuperklasszikus, PSone-os JRPG kissé tuningolt verziója. (De ez még nem AZ a bizonyos remake, amit a fél világ vár az E3-as bejelentés után.)A szoftvert trófeákkal is bővítették. Elmondható, hogy ezúttal a 32 serleg mindegyike kiválóan pozicionált: amennyiben kihúzod a platinát, teljesen megismered a videojáték történelem egyik leggrandiózusabb játékát, sőt, annak pát legendás titkát is.[B]PlatinumGaia’s Guardian: Obtain all trophiesGoldA Feat of Meteoric Proportions: Complete Final Fantasy VIITranscendant Convoker: Obtain the Master Summon MateriaDiamond Disintegrator: Defeat the Diamond WeaponRuby Render: Defeat the Ruby WeaponEmerald Eviscerator: Defeat the Emerald WeaponSilverComing Up All Nines: Obtain 99,999,999 gilLiege of Leveling: Reach Lv. 99 with one characterBahamutype-0: Obtain the Bahamut ZERO MateriaRoundtable Destruction: Obtain the Knights of the Round MateriaThe Slash to End All Slashes – Learn Omnislash—Cloud’s last Limit BreakLoose Cannon: Learn Catastrophe—Barret’s last Limit BreakPacking a Punch: Learn Final Heaven—Tifa’s last Limit BreakSee the Light: Learn Great Gospel—Aeris’s last Limit BreakA Universe of Pain: Learn Cosmo Memory—Red XIII’s last Limit BreakMeet Your Maker: Learn All Creation—Yuffie’s last Limit BreakWheel of Fortune: Learn Slots—Cait Sith’s last Limit BreakInner Demons: Learn Chaos—Vincent’s last Limit BreakGale Warning: Learn Highwind—Cid’s last Limit BreakBronzeFirst Blood: Emerge victorious from your first battleBreaking New Ground: Use a Limit BreakConsummate Cross-dresser: Get Don Corneo to choose Cloud over the two femalesFledgling Summoner: Use a summon Materia in battleMateria Mastermind: Raise a Materia to Lv. 5Best Bromance: Go on a date with Barret in the Gold SaucerChocochampion: Win the Chocobo Racing mini-gameCorel’s Angel: Score 10,050 points or more in G-Bike at the Gold SaucerShuriken Join Us: Have Yuffie join your partyWon’t You be My Valentine?: Have Vincent join your partyMaking Waves: Obtain the Leviathan MateriaWaiting in the Wings: Obtain the Bahamut MateriaFailure IS an Option: Have your whole party fall in battle[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. magyarul mindenki max lvl. és minden weapon kinyírva. anno trofik nélkül is kimaxoltam így……nem lesz gond. ugye a master summonhoz meg kell alapból az arany chocobo, tehát az is feladat:)))király!!!várjuk…..

 2. Az áráról tudni esetleg valamit?

 3. Nem találkoztam ilyen buggal. Eredeti PAL version nnal játszottam anno, 10+ szor végigtoltam és nem volt ilyen bug benne. Nem tudom hogy az NTSC verziókban mi volt.

 4. Van rá esély, hogy Vita-ra is kiadják ? Végülis az FFX-X/2 is kijött rá.

 5. barett randi bronzért?! 🙂

 6. Ez tényleg nem annyira vészes, aszittem lesz egy minden legyen maxon trófea.

  • azért a last limit breakek be gyűjtése lehet gond. Főleg ha ugyan olyan bugos mint az eredeti játékban.

   • Mi volt a bug?

    • Hiába volt meg a tárgy amely feloldja az utolsó limitet nem engedte használni így a karakternek nem nyílt meg.Én Ciddel jártam így ott volt az itemeim között a Highwind de nem tudtam használni.te teljesen random volt ez a bug a ps1 és a első pc verziókban.

     • Nem úgy volt, hogy valamihez volt kötve, hogy mi után adhatod neki az uccsó limitet? Elért level után, vagy volt olyan is, hogy az utolsó előtti limit két részből állt, és míg a másodikat nem szerezted meg addig nem adhattad neki az utolsó limit breaket. Csak spekulálok, már nem emlékszem hogy volt.

     • Minden limitnek meg kellet lennie az adott karakternek, hogy oda adhasd neki a négyest. A legtöbbüknek 6 volt a négyes elött, Caith Sitnek Vincentnek csak 3.