Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Final Fantasy VII: Advent Children Complete

Nemsokára érkezik Japánba a Final Fantasy VII: Advent Children Blu-ray változata. A márciustól HD-ban is élérhető animációs film három különböző verzióban került kiadásra.[I]First Edition[/I] Az Advent Children film mellett találunk majd egy különleges kiadású, special edition lemezt, amin az alábbi tartalmak kapnak majd helyet: Final Fantasy XIII demo, Final Fantasy Agito XIII trailer, Final Fantasy Versus XIII trailer.[I]PLAYSTATION 3 First Edition Bundle[/I] PS3 konzol és a fent említett special edition lemez.[I]Regular Edition[/I] Sima kiadás, bónusz lemez nélkül.A Square Enix csak a japán változatról beszélt, így az amerikai / európai kiadásokról egyelőre nem tudni semmit – még egy hozzávetőleges megjelenési dátumot sem. A demo nagy valószínűséggel csak Japánban, kizárólag Playstation 3-on lesz elérhető. (Legalább márciusban már láthatunk néhány nagyfelbontású gameplay videót.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nekem a first edition kell:P kíváncsi vok milyen a FFXIII ,de szerintem nem én vagyok csak így:)

 2. Ez nem más mint egy fizetős demo… de jó.

 3. Francba már máricus? Akkor intézkedni kell…

 4. Igencsak szimpatikus az a PLAYSTATION 3 First Edition Bundle mivel a közeljövőben akarok majd ps3-at venni ha lesz rá lehetőség kis hazánkban akkor ilyet veszek.

 5. Szép látványos film, meg tudom nézni akár hatvanszor is, akkorsem unom meg 😛

 6. Ilyenkor (egy kicsit) sajnálom, hogy nem akarok PS3 tulaj lenni. :DAzt pedig mégjobban sajnálom, hogy nem Japánban lakok… xD

 7. Lesz Advent Pieces verzió?! Mert ha igen azt rendelem:D

 8. hát ez úgy kell nekünk mint egy falat kenyér… 🙂

 9. Na, ha ez a pakk megjelenne nálunk, tuti most venném meg a PS3-amat. Az Advent Childrent meg akartam szerezni PSP-re, UMD-n, de sajna nem jött össze. 5.1-ben is nagyon durva, hát akkor a kék lemezen…

 10. Itt most azt lenne jó tudni, kerül-e rá régiókód, vagy régió kód nélkül forgalomba. Utóbbi esetben gond nélkül berendelhető lenne.Kár hogy a PS3 nem régiófüggetlen lejátszó.

  • Tudtommal régiófüggetlen a PS3, a DLC-k nem azok …

   • A PS3 nem régiófüggetlen, hanem a rá készült játékok régiófüggetlenek.Példa: Az USA store-ra felkerült anno az Uncharted demo régiózárasan, amit hiába szedtünk le nem futott a gépünkön.Szóval ha másik régióból rendelsz régiókódos BR filmet az sem fog futni a gépeden. Más régióból származó BR filmekből csak az fog futni a gépeden amin nincs ilyen régiókódolás.(Regio Free)

    • Értem, de ha a játékok régiófüggetlenek akkor mi értelme van,h a PS3 régió függő? o.O

     • Az hogy a játékok régiófüggetlenek a játékkészítők jóvoltából van ha jól tudom.Ők döntik el, hogy tesznek bele régió kódot, vagy nem.De szerintem kb. ez van a BR filmeknél is.Ezért van, hogy az egyik régiókódos a másik meg nem.

 11. Nem igazán vagyok tisztában a blu-ray régiókódolásával, de ha ugyanaz mint a DVD esetében, akkor nincs gond. Én biztos berendelem, független attól, hogy lesz vagy nem lesz rajta angol felirat.

 12. evvel igen nagyot fognak akasztani a szigetországban a demo film combo miatt 😀

 13. Már megy fel bennem az adrenalin…..

 14. “Hát naná hogy nem jön EU-ba. Mert túl jól hangzik az a FF XIII demo, illetve valljuk meg, a filmhez is kell némi “”japános”” szépérzék, ami nem annyira jellemző Európára. Szerintem a film DVD változata sem lehetett túl nagy siker. Még nekem sem jött be annyira mint sokaknak, bár meg kell vallani, hogy azért rossz filmnek nem mondható. Meg is van még valahol… :)”

  • Jo, filmkent nem egy nagy szam, de mint CGI teljesen kiraly, mint FF szinten (pedig szerintem en vagyok itt a legkevesbe FF rajongo) es a zeneje pedig egyenesen isten. Kb heti 4szer tolom vegig az OST-t 🙂

   • Hát Uematsu One Winged Angel-je odab*sz rendesen, az nem is kérdéses. És hozzá az a Sephiroth – Cloud küzdelem a filmben bizony nem volt gyenge. Az NAGYON tetszett, de úgy egészében a film legalábbis szokatlan volt… 😀

 15. ha van angol felirat akkor en is!

 16. Es lesz rajta angol felirat? :)Mert ha igen akkor megrendelem.

 17. Uhh ez nagyon jó film! Meg van dvd-n!

 18. Mielőtt kiadnák, a mikrofos lefizeti a Square-t és blokkolják az összes BD-n a demo-t hajrá …

 19. Mintha valahol olvstam volna hogy a demót végigjátszani is kb 2-3 órába telik.Az azért nem rosz egy demótól.

 20. Antaru! Egy szép kövér blog bejegyzést várunk tőled.

 21. Hát most mondanék szépet,a ********** ******,azt nekik 🙂

 22. Ennyit arról, hogy a többi régió mennyire fontos a számukra…

  • de vegulis minek adjanak ki itt vagy az usaban demot?a jatek angol verzioja messzebb van, mint a pluto.

   • Engem a demo kevésbé érdekel mint az Advent Children bővített verziója. Persze, fent lesz majd gondolom hamar avi-ban, de vannak dolgok amiket az ember szeretne megtisztelni azzal hogy megvesz.

    • Ezé lesz az hgoy én előbb megvárom a HD-rip-et.Azt megnézve pedig majd várom az európai megjelenést.De a Square-Enix ennyire félne a bukástól? FŐLEG ilyen filmnél amit kibővítettek és a következő játékuk demójától?Facért kell régió-korlát a filmre :S Én SE helyébe már így adnám ki:Igaz hogy japánban jelenik meg,de a BD nyújtotta előnyöknek hála az eddig megjelent feliratokat (igen közte a magyart is), az angol szinrkont (bár az új jelenetek miatt neccesebb ,de most mibe telne azokat is lefordítani?) rajta régió-függetlené tenni. Ilyen megerőltető lenne SE? Mert már itt elkönyvelhető a film sikere ilyen extrákal teletömve, akár világszerte is. De látom Square-ék maradtak a régiek, hiába Microsoft fizetés, amerikai studió nyitás, meg ígéretek hogy francia studióval hamarabb megjelennek EU-ban a játékaik.

    • csak hogy senki se ertse felre:engem aviban sem erdekel, mert nem szeretem. 🙂

     • Annyira azért szerintem nem lett rossz… 🙂 Erőltetett, és gyengécske a sztori, de ott van Sephiroth, és… Na de SEPHIROTH emberek, Sephiroth!!! :D:D

     • Értem, hogy nem szíved csücske. Csupán a gesztust nehezményezem, hogy esélyt sem adnak a hazai megjelenésnek előre láthatóan.

  • Mivel egyelőre csak a japán (PS3-as) verzió van fejlesztés alatt nyilvánvalóan nem is jöhet más régióba demó hozzá.

 23. Szvsz nem éri meg berendeni, mert bár a spec edition lemez lejátszható ps3-on, a blu-ray videó régiókorlátos.

 24. Ha lenne HD tv-m biztos beszerezném valahogy, de így sajna kimarad 🙂 Inkább várok!

 25. A Final 13 demót a psn-re is felnyomhatná!Legalább a japánra…

  • Most nem azt a kort eljuk, amikor a demoval jatekot nepszerusitenek, hanem azt, amikor a demo is eladhato.Biztos felteszik majd a demot is a psn-re, ugy egy evvel kesobb. 🙂