Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy Versus XIII – szóba került” a multiplatformosodás”

Yoichi Wada, a Square Enix elnöke egy, a kiadó befektetőinek tartott üzleti találkozó után azt nyilatkozta egy japán magazinnak, hogy “cégen belül szóba került” az eddig Playstation 3 exkluzívnak mondott [B]Final Fantasy Versus XIII[/B] multiplatformosodásának lehetősége. A dolog a kiadónál a nagy hivatalos bejelentésig – géptípusok, pontos megjelenési dátum kihirdetése – lesz téma.Források az E3-ra várnak valamit… végre valami konkrétumot.[GT]48155[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a sztori bejöttviszont a harcokat má kezdem unni(már 29 óra eltelt a játékidőből de még mindig nem tartok seholmég csak most lett meg Vannile eidilonja)a metal gear solid 4-et elyenkorra má végig vittem volna boss extreme nehézségensegítséééééééééég

 2. Szakadjanak meg ha ezt is elveszik…. :@ Mikroszar szerintem már virítja nekik a zsét 🙁 E3-on meg majd az lesz, mint FFXIII-nél…. Grrrr

 3. Kerlek ne!

 4. Nagy nehezen betöltötte a videot 🙂 – dolgozik a proxy…Az elején mintha lennének olyan snittek, amik ilyen 3D szemüveges részek lennének, nem?

 5. Felőlem lehet multi, csak ne menjen a ps verza rovására. A XIII kimaradt, ebben a címben még bízom.

 6. a XII már nagyon félre sikerült sztem, remélem tanulnak belőle…

 7. hm remélem ez kicsit jobb lesz mint a FF xiii mert igazából se volt rossz, de hát az FF viii-hozképest mondjuk sehol nem volt szerintem meg úgy egy csomó elődjéhez képest. talán a 10-től fölfelé lévőknél volt jobb meg 7-nél.

 8. Hát az FFXIII 360-on elég gyenge port lett. És fogyni is gyengén fogy a PS3-mashoz képest, szóval kétlem.

  • Nem csoda, ég és föld a két verzió! Erről meg még annyit sem lehet tudni, hogy miről fog szólni, milyen stílusú lesz, úgyhogy nincsenek elvárások.

 9. Lehet multi, de akkor NE az igz DVD limitje legyen az alap a látvány / játékmenet szempontjából.

 10. Több mint egy misi elment a box verzióbol. Szerintetek?

 11. hurrá, megint várhatunk jó pár évet míg végre kijön egy normális FF, mert ez a rohadt xbox miatt megint fos lesz…meg XIV is elég tré a videók alapján, annyira gáz h youtoubrol is leszedtették:)

 12. Valahogy ugy érzem ez fogja hozni az igazi FF feelinget 🙂 a XIII jó, csak épp köze nincs az ff-hez 🙂

 13. Jöjjön csak boxra is. Elvagyok a sz*r, butított verzióval.

 14. Nagyon Állat!!!!!Kell nekem!!!

 15. Ez a square mekkora vicc. Capcom után ők picsognak általában a legtöbbet a boxra portolás szenvedéseiről. Erre tessék. :] Ide egy örökérvényű mondást tudok bevágni. A pénznek nincs szaga.

 16. Here’s an update from twitter:Wada says he’s surprised the Internet exploded at the news of Versus XIII possibly coming to Xbox, but there’s no announcement, nothing has been decided nor is official.

 17. Marad exkluzív. Miért? Mert én azt mondtam. KÉSZ PASSZ NUH!

 18. Ezt meg minek? Hisz az FFXIII is alig fogy box-ra, még a CE-k is kaphatóak minden boltban, amit a PS3-as verzióra nem igazán lehet mondani, a 360-as verza meg már lassan fillérekért kapható, megéri ez nekik???

  • Vilagszinten olyan 1,3-1,5 millio fogyott a Box-os verzabol. Nem rossz az annyira. Viszont a PS3-asbol meg kabe 4 milla. (Mondjuk Japanban exkluziv PS cim volt.)

 19. Cáhh… De könyörgöm, legalább valami exlkuzív cím maradjon már! Valaki felvetette, hogy az Epic Gears of War-t akar PS3-ra, most meg ez. Hozzanak ki egy gépet PlayBoxWii néven, azt azon meg elfutana minden. Wadára meg már tényleg rá kéne verni, egy bambuszpálcával.

 20. A lényeg, hogy PS3-ra csinálják.Az legyen a lead platform.Onnan aztán úgy és oda portolják ahová akarják.Felőlem jöhet DS-re meg Spektrumra is.

 21. Ha netalántán tényleg multi lesz engem az nem érdekel, de remélem nem lesz az hogy majd szétvágják a játékot meg ilyenek mert ne legyen sok dvd-s boxon 😀 mondjuk egyre jobban mennek rá az ilyen kivágunk részeket majd dlcben megveheti a hülye témára ….. más …. szerintem kingdom hearts -es lesz vagy arra fog hasonlítani a harc már nem tudom néha ahogy nézem ezeket a trailereket valahogy a kingdom jut eszembe róluk 😀

 22. mi ez a Versus?miben kulombozik majd a XIII-tol?:D

 23. Én mondjuk azt hittem, hogy már ez már le van zsírozva ….De a squaren-nél igazság szerint a pénz beszél ezért is gondolkodnak rajta, mennyi pénzt kaphatnak egy x360 portért 😀

 24. Akció RPG lesz vagy ahhoz hasonló ! (PL:KH)Most olvastam az egész hírt az adrian, inkább csak gondolkodnak róla még . Szerintem maradni fog ps3 ha a sony is úgy akarja !

 25. Kit izgat, hogy exklúzív lesz e. Csak kapjunk végre egy normálisabb FF játékot.

 26. Nehéz egy helyzetbe van a Square a FFXIII versus- al kapcsolatba ! Főként azzal van a gond, hogy nyugaton még mindig a x360 vezet ez a mérleget a multi fele dönti + a ms pénze is ! Ha nem avatkozik be a sony elképzelhető, hogy a versus is multi-ba fog kijönni, de várjuk ki a végét sztm nincs még eldöntve .Eddig PS3 exkluzívnak van bejelentve, reméljük így is marad !

 27. Jó lenne tudni, konkrétan milyen stílusú lesz ez a játék. Valami gameplay vidi kéne már.

 28. Örülni fogok, ha gyengébbet kapunk a microsoft miatt…már megint.Remélem marad ps3 exkluzív!

 29. “ezt komolyan nem hiszem el! a tököm tele van már ezzel a “”bejelentjük ps3 exkluzívra, majd jön a fosrosoft, lerak egy raklap pénzt az asztalra és máris multiplatform lesz a cucc!”” sorra b@sszák így el a nagy IP-ket és senki nem veszi észre: resi5, tekken6, lp2, ff13, metalgear rising-ot már most megelőlegezem ide, és most ez is!? komolyan mi jön még ezután? GT5? killzone3? resistance3? uncharted3? LBP2? mit vesznek még el a ps3 tulajoktól?!”

  • “olvasd el a “”kemény mindennapok”” című írás itt a PSC-n. Jó cikk. És elég jól kivesézi a problémát.”

  • Az FF13 fullos PS3-mon, a 360-as portja lett kaki. Neked nem mindegy hogy a 360 kap megint egy szar portot? Nem a 360 miatt lett mas a Tekken 6, vagy akarmelyik masik jatek.

  • ha az lp2 alatt a Lost Planet 2-ot értetted akkor nem értem mi a problémád vele?soha nem lett volna ps3 exkluzív játék az 1. rész még késobb is jott ki ps-re mint xboxra….de ha nem arra gondoltál akkor vedd ugy,hogy nem mondtam semmit:)ja és a Tekken 6 ígyis ugyis ugyanolyan lenne ha ps exkluzív maradt volna…

 30. NEEEEEEM!!!

 31. Ha nem megy a PS3-as verzió rovására akkor felőlem jöhet.Bár még semmi konkrétumot nem láttunk a játékból, így nem tudhatjuk hogy milyen lehetett az eredeti koncepció.Csak jelenjen már meg !

  • “Ha kijön x360-ra akkor nyugodj bele, hogy rohadtul rámegy a rovására. az FFXIII-nak mi volt az (egyik) nagy hibája? Sokan panaszkodtak, hogy “”kidolgozatlan, látszavilág”” van benne, minden város mintha “”halott”” lenne, meg ilyenek. Talán azért volt olyan “”kihalt”” az FFXIII univerzum, mert rohadtul nem fért el a DVD-ken az az adatmennyiség, ami kellett volna az “”élethez””. De ez csak szerintem. Éljen a mikrofos systems.”

 32. nekem aztán tök mindegy. a mai rpg-k kicsit sem tudnak foglalkoztatni. Final Fantasy V,VI,VII,VIII, Chrono Trigger, Chrono Cross, Golden Sun 1, 2, Tals of eternia stb. Na ezek voltak a jó rpg-k volt sztori, izgalom, minden. A mai rpg-k meg a harcból és átvezető videókból állnak azt ennyi, ráadásul a legtöbb sajnos szinte a legvégéig tök lineáris. Szerintem.

 33. Szééép mondhatom. Az FFXIII jobban teljesített pedig ps3on, szóval nem csalódhattak. Bár gondolom szívesen elteszik a pénzt ami a 360asból jön be és amit MStől kapnak… Megint butítás lesz. Mert azt gondolom nem vállalják fel, hogy 360ra olyan amilyen, ps3ra meg amit csak ki lehet hozni belőle. Áhh, szokásos MS stratégia, nincs saját stúdiónk szinte semmi, ezért pénzelünk másokat, hogy adják ki nekünk is……. Ilyenkor csak egy púpnak látom már a 360at a gamerek hátán. (mivel ugye már a gép se top kategóriás és a dl is kevés…)

  • Eeeedes istenem.

  • Ez az érv az amit sosem értettem: Úgy állítjátok be ezt a külsős cégeket megveszünk nagy pénzért úgy hogy ne kizárólagos legyen a játék vagy csak nekem gyártson témát mintha a saját belsős cégeket nem fizetné meg a Sony hogy nekik maguknak gyártson játékokat.Hogy saját stúdiód legyen az is baromi sok pénzbe kerül néha még többe is kerül egy-egy minőségi játék kihozása így mintha megbíznának egy másikat.

   • Mondjuk ettől függetlenül nem túl etikus dolog lenne a Square Enix-től ha már korábban beharangozták kizárólagosnak a játékot, de hát a sajnos a pénz nagy úr és közel másfél milla eladási lehetőség más platformon nem tűnne még nekik sem rossz biznisznek.

 34. “Ooo, mi lesz itt… :)1: “”Innentol sz.r lesz a jatek ha kijon a bogzra is, mar nem is erdekel.””2. “”Most lebutitjak a pees verzat a k.csog bogz mijatt?””3. “”K.csog, penzehes M$!””4: “”K.csog, penzehes szkver!””5: “”Latva a XIII portjat ez el se fog indulni a bogzon, meg hany lemez lesz, nyoc?”””

 35. Lehet hogy itt már Nomura sem lesz elég a pénzzel szemben.

 36. Remélem nem igaz,mert akkor megint jön hogy ki kell szedni a játékból részeket,mert a boxra nem lenne jó 5db dl dvd lemezen,meg butítani is kell,és bejelentik az 1 év csúszást….-.-PS3 EX maradjon. ^^

 37. multiplatformosodás = Butítás!

  • Egyet értek…. kiváncsi vagyok ha tényleg igaz a hír akkor mennyit fognak kivágni a gameből.De furcsa ez a nyilatkozat ,hisz az 13-nál is azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy kár volt a x verzába belevágni. Tömörítési gondok a DVD-k miatt…. most meg már legyen multi cím….

  • Miért is? A FF13 se lett butítva klasszisokkal szebb mint 360-on. Jöjjön 360-ra, de a PS3-as verzió a vezető platform tehát megint szebb lesz mint 360-on.

   • Nem a grafról beszélek, konkrét részeket-területeket vágtak ki vagy alakítottak át az X verza miatt és ezt maguk a fejlesztők nyilatkozták.

 38. de mért kell ennek is meggyalázkodnia :'(

 39. Mindegy! Az a lényeg, hogy fényévekkel jobb legyen, mint a XIII.

 40. Egészségükre. Inkább nyomják ki ps2re, azzal jobban járnak, abbol 140millio eladott gép van.

 41. Az MS megint alkot…