Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy Versus XIII – egy perc” a TGS10-en”

Yoshinori Kitase, a jelenleg Playstation 3 exkluzív [B]Final Fantasy Versus XIII[/B] producere a közelgő Tokyo Game Show 2010 apropójából két információt is csöpögtetett a játékkal kapcsolatban.- A game fejlesztése, bár jól halad, a csapat nem tud ígéretet tenni még egy 2011-es megjelenésre sem. Természetesen ez lehet óvatosság is.- A TGS10-en a Versus egy körülbelül egy perces, de már in-game jeleneteket villantó trailerrel jelentkezik. Ebben elvileg láthatunk majd némi utcai harcot, külső helyszínt, és azokat a bizonyos szépséges [i]számolt felhőket[/i].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon várom.Ez ütni fog!!!

 2. Én mikor neki áltam a XIII-nak, tudtam hogy mainstream lesz, lineáris stb. így nem voltak azok az elvárások melyek miatt csalódottan éreztem volna magam, élveztem olyan amilyen . A lost Odyssey ténlyeg a gen. legjobbja , bár én még a Enchanted Arms-ot is élveztem, jobban mint a Blue Dragont. Itt a Versusnál azért még mindig nem igazán tudom hogy mit várjak, persze elképzelések vannak csak tényleg jó lenne már látni belőle leg.10-20 perces ingamet ( álmodok tudom ) ahol főleg a harcot mutatnák be

 3. Ez nem valami sok.

 4. ez is olyan lesz mint a XIII harcrendszert tekintve?

  • A kort, a harcrendszert, a karaktereket, a történetet, a grafikát, a zenét, a játékmenetet, a tartalmat kivéve igen. 😀

 5. Rátapintottatok a lényegre. Én is ilyen másodperc felbontást akartam írni. Vicc az egész egy perc-esdi. Na mindegy, azért remélem azon az 1 percen túl lényegi információkat is közölnek majd a nagyérdeműnek. Lassan már le kell szoknom a játék információk folyamatos vizslatásáról és akkor, ha meglátom egy online boltban az általam várt produktumot buy felirattal, akkor legalább megkímélem magam ettől a sok felesleges várakozástól, meg attól a rengeteg hype-tól és még talán nem is lesznek lehetetlen elvárásaim a game iránt. Már látom előre, hogy a GT5 elé is keserű szájízzel fogok leülni játszani a sok várakozás miatt (már HA tényleg idén megjelenik az :)).

  • Az a poén, hogy elméletileg egy videóban lesz az Agito XIII, és a Versus, úgyhogy remélem nem kettőjüknek jár az egy perc. :DÉs akkor még ottvan az a kérdés is, hogy nyilvános lesz-e a videó, vagy csak closed mega theater.

   • Az mindegy, hogy zárt ajtók mögött lesz-e, attól még láthatjuk majd.Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mikor látják be a kiadók, hogy a megjelenés előtt évekkel promózni a leendő alkotásukat több kárt okoz a hype-al, mint amennyi jót szolgál. Volt egy csomó alkotás az elmúlt 10-15 évben, ami a megjelenése előtt reklámozták 2-3 hónappal és annyi, és mind ütött, jó értékeléseket kaptak (már amennyiben tényleg jó alkotás volt persze). Például a DarkSiders-t a megjelenése előtt évekkel azt sem tudtam eszik-e vagy isszák. Megjelenése előtt 1-2 hónappal láttam belőle csak trailert, majd megnéztem a review-kat és egy nagyon jó játék lett, minden keserű szájíz nélkül végigvittem, öröm volt, pedig nem egy forradalmi cucc, egyszerűen csak nem vártam lehetetlent tőle, csupán a szórakoztatást. Mire ez az új FF megjelenik már olyan elvárásokkal fog szembenézni, amiket nem hiszem, hogy tudni fog teljesíteni (az FF13 sem tudta).

    • Azért nem mindegy, mert (általában) akkor csak sunyiban felvett kamerás anyagokat látunk, vagy még azt sem. Lásd a tavalyi Versus videó, 3rd Birthday, Birth by Sleep videókat.A XIII kényes téma nálam. Megpróbált egy újabb réteget is bevonni, és ehhez megint csak egy új játékmenetet alkottak. Én értékelem, hogy nem csak egyes részek másolgatása megy évről-évre. Sajnos nagyon sokan mégis azt várták hogy egy pl. PS1 klasszikus epizódot kapunk, HD grafikával, és így persze hogy csalódtak. De van olyan, akit szimplán csak nem szórakoztat, és ennek sok helyen hangot is ad, és olyat is ismerek, aki az összes nagy résszel játszott, imádja az újat is. Úgy néz ki, hogy többek között pont ez elégedetlenkedő réteget fogja érinteni a Versus XIII, pláne, hogy a visszajelzések alapján tudják alakítani azt, hogy egy olyan játékot csináljanak ami bejön a népnek. Így egy próbát biztos megér nekik is, majd egyszer, ha kijön.A hype meg bár aránylag nagy (főleg a rajongók miatt), de az információkat nagyon visszatartják, és láthatóan nem céljuk hogy hetente rivaldafényben legyenek egy-egy infómorzsával, és reklámmal.Egyébként a Darksiders jó cucc, és még az se zavart benne, hogy szinte minden elemével találkoztam más, ismert játékokban. Ha jó helyről jönnek az ötletek, és jól vannak kombinálva, nem számít.

     • “Én úgy emlékszem a tavalyi videókat pont itt linkelte be valaki pár nappal a kiállítás után tök jó minőségbe, ezért nem aggódok e miatt. Biztos fent lesz valahol majd jó minőségben.A hype dolgot általánosságban értettem, nem pont ennél. Bár, ha ennyire távoli a megjelenés (lehet 2012 lesz belőle), akkor szerintem még bejelenteni sem kellett volna.Sosem értettem ezt az új réteg bevonás dolgot. Oké, hogy minnél szélesebb közönségnek szeretnék készíteni a játékaikat a minél nagyobb profit érdekében, de amit az FF13-al csináltak az tényleg vicc volt egy picit számomra. Nem azt mondom, hogy teljesen rossz játék, mert nem az. Elejétől végéig fenntartja az érdeklődést a történet, szép a körítés, jó a harcrendszer, de már már olyan szintű a linearitás benne, ami számomra teljesen megváltoztatta a róla alkotott képet a végére. A legfurább az volt, hogy fórumokon mindenki Grand Pulse-ot istenítette, hogy csak addig juss el és olyan lesz a játék, hogy ÚÚÚÚ meg ÁÁÁÁÁ, de az a minimálisan nyílt terep azokkal a korlátolt lehetőségekkel (szinte csak grindelni volt jó ott meg missionozni) nem változtatta meg pozitívra a megítélésemet. Egy klasszikus változatnak bizony én is jobban örültem volna, hiszen lásd Tales of Vasperia (ami még mindig nem elérhető ps-re a fenébe pedig már úgy játszanék újra vele) full retró jrpg volt mai 3d-s körítéssel és szerintem a mai napig a legjobb jrpg, ami az “”új next gen”” konzolokra ezidáig megjelent.”

     • Nekem a Lost Odyssey jobban bejott mint a Vesperia, bar a Vesperianak meg nem ertem a vegere, lehet akkor megvaltozik a velemenyem. A harc viszont jobban tettszik Vesperiaban, XIII pedig nalam kb. olyan szinten van mint a IX v. X, VIII az nagyon bejott.

     • Lost Odyssey-t csak a 2.lemez vége feléig vittem. Jó játék volt az is. Egyszer talán újra kezeim közé kaparinthatom és akkor végig is viszem.

     • Nekem a VIII a kedvenc részem a Final Fantasy sorozatból.Annak a vége animáció, meg úgy minden nagyon a toppon volt. Spoiler alert!!: A vége főcímnél a kézi kamerás jelenetek nagyon tetszettek, igazi hangulat bombák voltak.

     • Azt ugye tudod hogy tavaly már volt kint Versus gameplay, csak azóta sem láttuk? 😀

     • Nem ezt nem tudtam.

     • Tényleg jó játék, de nekem az Eternal Sonata is bejött. Egyetlen biztosat mondok, a Blue Dragon tuti nincs a legjobbak között. 😀

 6. Biztos, h ps3 ex ez a cucc? Nem ps4 veletlenul? Esetleg ps5?

 7. Zsíír!

 8. Kíváncsian várom.

 9. Nesze semmi fogd meg jól kategória……….:D:D:D:D

 10. RUSE-t akarok!

 11. Csak óvatosan Enix, nem túl sok az a egy perc ??

 12. 1perc osszátok be pár évre. :S

 13. :'( can’t wait

 14. Azért remélem nem egy mondatot fognak mutatni 20 másodpercig.