Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition – augusztus végén jön

 Cross-platform támogatással!

AUGUSZTUS VÉGÉN ÉRKEZIK MEG A FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES REMASTERED EDITION

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy a közkedvelt akció-RPG várva várt felújított változata, a FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition 2020. augusztus 27-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android eszközökre*, a közös kalandok érdekében cross-platform támogatással.

A bejelentés kíséretében kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

A frissített látványon és hangokon kívül a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition számos fejlesztést is tartalmaz, hogy még magával ragadóbbá tegye az élményt, mint valaha. Szinkronizált karakterek, cross-play támogatású internetes többjátékos mód**, új tárgyak és kihívást jelentő pályák, valamint főellenfelek várnak a játékosokra ebben a káprázatos fantáziavilágban, ahol új emlékeket szerezhetnek, és különböző varázslatokat hívhatnak segítségül, ahogy fantasztikus karakterekkel ismerkednek meg, és barátaikkal csapatot alkotva terítenek le félelmetes ellenfeleket ebben a szórakoztató akció-RPG-ben.

FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition keretében bemutatkozik egy új ’Mimic’ funkció is melynek segítségével a játékosok felölthetik számos karakter alakját, akikkel utazásuk során találkoznak. Pecsétek gyűjtésével és Moogle House látogatásokkal, vagy nehéz pályák teljesítésével a játékosok egyedi kristályokra tehetnek szert, melyekkel megváltoztathatják karakterük külsejét kedvenc FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition szereplőjükére, hogy stílusosan folytassák kalandjukat.

FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition 2020. augusztus 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, valamint iOS és Nadroid készülékekre. További részletekért látogass el a https://square-enix-games.com/games/final-fantasy-crystal-chronicles-remastered-edition oldalra.

(sajtóközlemény)

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Anno ez a játék kimaradt, mert nem volt GC-m, úgyhogy ennek a hírnek nagyon örülök. 🙂
    Remélem, hogy a Breath of Fire sorozat is kap valamikor egy ráncfelvarrást, ha már egyszer így beindult a remaster-készítési kedv. 🙂