Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy Collection – megcsinálnák

Nem ez az első hír ebben a témában, és valószínűleg nem is az utolsó: az egyre inkább profit-orientált (ami valahol érthető is) Square Enix fő producere, Yoshinori Kitase újfent megemlítette egy interjúban, hogy cége “most már aztán tényleg nagyon” gondolkodik egy Playstation 3-as [B]Final Fantasy Collection[/B] elkészítésén, mely HD-be húzott Playstation 2-es (vagy PSone-os) epizódokról szólna.A gyűjtemény feltétele, hogy a rajongók “elég hangosan kérjék”.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Bármit is adjanak ki tuti vétel azonnal! :D(Ha PS1-es, akkor mindegyik részt rá kéne tenni 1 disc-re.)

 2. Azonnal!!!

 3. Az összes idáig elkészült ff nem akarják ki adni (bele értve a ds-re készült 4-et) ps3-ra –

 4. Wow! Én is hangosan kérem!!! 😀

 5. hát szerintem beleteszik az X, X-2, XII, meg esetleg a Crisis Core psp-s részt, de 3-nál több részt nem hiszem. A baj ezekkel, hogy csak felhúzzák a felbontást, mint a PoP vagy az TR esetén, de a 60 fps-et teljesen lekaksizzák. Mindenesetre egy FFX 720p 2xAA 60fps-el szívesen játszanék.

 6. ÉN HANGOSAN KÉREM !!

 7. remélem international verza lesz belőle, sima nem kell!dark aeone-okat akarok!! 😀

 8. Ezt a pofátlanságot.Persze nyávogjunk a HD collection-ért. A seggünket nem akarjátok, vagy sz*pjunk le SE?Dugjátok fel a HD kollekciókat Square ha nem akarjátok kiadni…

 9. Rohadt jó lenne

 10. HAAAAAALLLLLLLOOOOOOOD SQUARE , CSINÁÁÁLJÁÁÁÁTOK MEEEG ! – bakker csöng a fülem . :]

 11. Igen, mert a Square pont az a cég akik, ha a rajongók NAGYON kérnek valamit akkor rohannak minél előbb teljesíteni… És itt nem feltétlenül az FF7 remake-re gondolok (bár nagyon jó lenne!), hanem pl olyan apróságokra, mint, hogy mindenki szerette volna ha csak egy kis új morzsát kapunk mondjuk az E3on a Versusból. Azon kellene inkább dolgozni, hogy ne Nomura karakterdizájnja meg a grafikáért felelős csapat munkája vigye el a hátán az új, FF-nek nevezett rpg-t… Ez a collection meg már 1000%, hogy készül, minden FFet újra kiadnak, lassan automatikusan elérünk a ps1-ps2 részekhez.

 12. Akkor én rohadt hangosan kérem. Szívesen látnám a FF7-et felturbózva. A FFX-et nem tudom hova lehetne még turbózni mert így is gyönyörű de megnézném mit tudnak kihozni belőle.

 13. Miért nem a Final Fantasy I-től teszik bele a részeket? És van XIV is… LOLRemélem pl. Mortal Kombatból is lesz 14 rész+mellékszálak. 😀

 14. Hú, köcsög cégek, csak a profit érdekli őket, aztabetyárját!Nah de bármilyen HD kollekció jöhet Square Enixéktől, PS2-n van miből válogatni.

 15. Te meg miről beszélsz ???Nézz márt körül a játék piacon egy kicsit, hogy milyen játékok jelentek meg !

 16. Jó lenne például az FFX-et ét az FF7-et no meg az FFx/2 ő Hd-ban végigtolni.

 17. Szerintem az FF7 nem lehetne az újrakiadott részek között.A cenzura nem engedné! Gondoljatok bele:egy olyan figurát irányít a játékos aki terrortámadást hajt végre a városa energiaszolgáltató cége ellen.Környezetvédelmi okokból!Ez pedig a játék eleje.Később átélheti a játékos azt az érzést amikor egy kisbolygó megállíthatatlanul elpuszíthatja a világot.Pánikkeltés a köbön.Nem ,szerintem ezt már nem engedik abban a formában kiadni mint PS1-en.

 18. Nagyon jöhetne már….

 19. Nyaff-Nyaff…Happy now?:)

 20. Dehát, márt mióta nyafogunk érte !!!!!!!!!!!!!!!!!!GRRrrrrrrrrrrrr…………………….

 21. “””…egyre profit-orientált…”” 0-9999 éves korig csinálják manapság a játékokat. Így nehezebben, vagy szinte sehogy sem éli bele magát az ember, ami mellesleg szerintem fontos dolog egy rpg nél.Sajnálom nagyon,mert ff7-8-9 et rengetegszer vittem végig, ff 10 ben több mint 200 órám volt.Cloud-ból egy hisztis buzeránst csináltak aki sír mindenért….ff 7 nél ez volt a profit ára.ff 10 nél meg az 10-2.és már ott lehetett érezni hogy nagyon rossz irányban haladnak hogy Yuna-ból pop csillagot csináltak..Örülnék egy 1-1 ben ff hd átiratnak.De a profit nagy úr.Így ha belenyúlnak egy minimálisat akkör köszönöm kihagyom.Emlékeimben szépen élnek tovább így ahogy vannak,nem mint egy aranyos kislány akit megerőszakolt a profit és torzszülött lényeket hozott a világra.”

 22. Hát ez már szinte szànalmas…Képtelenek egy igazi vérbeli jrpg-t összehozni évek óta, de hogy ujra kiadják a régi játékaikat, (amit szerintem igyis ugyis kifognak), azért nyafizni kell!Mindenesetre én is vevö lennék egy ilyen collection-ra, de nyafizni nem fogok érte!

 23. Meg hogy elég sokat perkáljanak érte és akkor már csinálják is 😀 … mondjuk édes mindegy hogy mennyi lesz kötelező vétel XD

 24. Facebookos likeolást mindenki tolja szerintem, arra biztos odafigyelnek.

 25. Ideje már, normális új FF-t úgysem tudnak csinálni.

 26. Az a baj, hogy én pl az FF7-ből nem HD-sített portot, hanem egy PS3-as remake-et szeretnék.

 27. Már el is indult egy petíciós facebook oldal, szerintem egy lájkot mindenképp megér. http://www.facebook.com/pages/Final-Fantasy-HD-Collection-Petition/198635626850761

 28. Ha itt lenne is késő lenne kedves Square,tehát CSINÁLD BAKKER!

 29. KERJUK!!! 🙂

 30. Na elmehetnek a pi….!Aztán hány évezredet kellene rá várni, hogy elkészüljenek? A Final Fantasy Tactics iPhone verziójára is már mióta várunk (ami ráadásul iPad-re lenne az igazi)(http://toucharcade.com/2011/07/01/square-enix-delays-final-fantasy-tactics-again/)Ígérgetni meg húzni az emberek agyát azt tudják, mást nem.

 31. Kell! Venném! 🙂

 32. LEGYEEEEEEEEEEEEN !!!! elég hangos volt ? xDD

 33. Na akkor mindenki egyszerre, ééééés tessék: FINAL FANTASY SZEVEEEEEN!!!!77777!!LOUD!!!!!777!!!7

 34. Jó lenne, nagyon 🙂

 35. A hír címének láttán kicsit felgyorsult a szívverésem, de aztán hamar lenyugodtam. Hol kell kiabálni? 😛

 36. Hát életem egyik nagy napja lenne az biztos. : )

 37. Megyek üvöltözni a tetőre. 😀

 38. Úh de jó lenne :)Gyerünk nyafizni 🙂