Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Final Fantasy – 30. évfordulós videó

Idén ünnepli 30. évfordulóját a népszerű [b]Final Fantasy[/b] sorozat, ugyanis 1987-ben látta meg a napvilágot a legelső rész: akkor még nem is sejthették, hogy mennyire meghatározó széria lesz belőle. Sőt, a csapat utolsó reményét jelentette a játék.Most azonban, három évtizeddel később is jelen van, kapott ugyan hideget-meleget, de továbbra is él és virul, pozitív kritikai fogadtatással és milliós eladásokkal.15 számozott rész után akaratlanul is visszagondol az ember, melyik a kedvenc része, és milyen is volt akkor játszani vele, amikor még új volt…[youtube]RHMHrLPIgcY[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ez nagyon jó volt,hogy honnan indult és hol tart most a sorozat.igaz egyet sem játszottam végig mégis imádom és az PS-en mind megvan pedig valamit nehéz volt beszerezni lemezesen.

 2. Igen, ez igaz, de úgy sem túl jó. Plusz ugye az Indie Tormentnek a sztorija JOBB (jelen esetben, VAN, ami a FFXV ről nem elmondható) messze, nagyságrendekkel mint a AAA s FFXV é. Minden a látvány, meg az akció? Hova tűnt az Rpg? Ez a mostani trend? Egy japán nem fog lázadozni, mert nekik bármi jó ami trendi, ha szar is, megveszi, mert terndi. A nyugati fiatal gamerek meg cmár szinte CSAK ilyenekkel tudnak játszani, köti le őket. Ezért tart itt az ipar.

 3. Kár, hogy 12 től fölfelé elég lackluster lett, kiteljesedve a mostani 15 ben…Béke poraira.

  • én azt mondom ,hogy folyamatosan változott az adott kor igényeihez képest.A 15 nem lett tökéletes… de bőven az egyik kedvenc részem lett a sorozatban.

   • A kor igényei rémesek. Most olvastam, hogy a FFVII remake, fedezékrendszeres újbóli button mashfest lesz…A Torment, ami nem FF ott bezzeg kökre osztott és JÓ lett nem kicsit.

    • Opcionálisan van a 15-ben is wait mód mint régen… Sokat változik és folyton változik az ipar. Ehhez hozzá kell szokni… a torment meg kis túlzással egy indie játék az ff15-höz képest. Ott még lehet tarolni az ilyen régi öttletek feldolgozásával.