Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Fighting Game Publishers Roundtable – friss hírek

…a bunyós gémer-rendezvényről.

ÚJ TEKKEN 7 ÉS SOULCALIBUR VI HÍREKET HOZOTT A JAPANESE FIGHTING GAME PUBLISHERS ROUNDTABLE

A BANDAI NAMCO Entertainment a Japanese Fighting Game Publishers Roundtable keretében új részleteket fedett fel a TEKKEN 7 és a SoulCalibur VI újdonságairól és internetes bajnokságairól.

TEKKEN 7

Készülj fel a következő összecsapásra a TEKKEN 7 negyedik szezonjával, ami egyensúlyi javítások mellett új mozdulatokat fog tartalmazni minden karakternek, egy átfogóan jobb internetes élményt és további online fejlesztéseket! További információk a TEKKEN 7 negyedik szezonjáról egy későbbi időpontban várhatók, de az új előzetes már most ad egy kis betekintést:

SOULCALIBUR VI

Setsuka visszatér a történelem küzdőterére! Ernyőjébe rejtett pengéjét forgatva és bosszúra szomjazva Setsuka rászabadítja haragját bárkire, aki az útjába áll. Setsuka külön, és a Season Pass 2 részeként is megvásárolható lesz, melyből utóbbi új Character Creation elemeket is tartalmaz, köztük néhány TEKKEN tárgyat. Setsuna és a Creation Set E 2020. augusztus 4-től lesz elérhető.

Nézd meg, ahogy Setsuka szétcsap ellenfelei között az új előzetesben:

A TEKKEN Online Challenge egy előbajnoksággal veszi kezdetét, ami nyugat-amerikai lakók számára nyílik meg 2020. augusztus 15-én, egy sor bemutató meccsel 2020. augusztus 16-án. A feliratkozás a https://smash.gg/tournament/tekken-online-challenge-pre-event-open-tournament oldalon elérhető. Az előbajnokságot követően a világ játékosai 10 regionális nyílt bajnokságon mérkőzhetnek meg, a bemutató hétvégi eseményeken 2020. szeptember 12-től egészen az év végéig.

A SOULCALIBUR Online Challenge 3 regionális nyílt bajnokság keretében lesz elérhető, a bemutató hétvégi események pedig 2020. október 3-án, 2020. október 31-én és 2020. november 28-án lesznek elérhetők.

További információkért a TEKKEN és SOULCALIBUR nyílt és bemutató bajnokságokért látogass el a Tekken World Tour és a SoulCalibur World Tour oldalaira:

TEKKEN 7 és a SoulCalibur VI országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További információkért és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe más termékeiért látogass el a https://www.bandainamcoent.eu/ oldalra, kövesd https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU Facebook oldalukat, vagy csatlakozz a beszélgetéshez Twitteren  a https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU címen.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás