Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

FIFA 17 – bejelentve az új rész megjelenési dátuma

Az Electronic Arts ma bejelentette a [b]FIFA 17[/b] megjelenési dátumát egy rövid ízelítő videóban. A játékot a Frostbite (Battlefield) motor fog hajtani annak érdekében, hogy hiteles, életszerű élményt nyújthasson a foci szerelmeseinek. James Rodriguez, Anthony Martial, Eden Hazard és Marco Reus mind együttműködtek az EA Sports csapatával a játék létrehozása érdekében, így a különféle előrendelői extrák keretein belül a játékosok számára is elérhetőek lesznek a játékban. Június 12-ére várható a teljes bejelentés, a játék pedig szeptember 28-án fog megjelenni PS4-re és PS3-ra egyaránt.[youtube]3OQKAxerLNc[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Hát én is kíváncsi vagyok de aszem pont a fifa14 nél váltottak grafikus motort Nem? Ezek szerint nem jött be az új motor!? Tavaly nem vettem meg azért hogy női válogatott is legyen köszönöm szépen de nem. Az idei részt viszont lehet beszerzem attól függ mit dob a demo.

  2. Ezt mostmár megveszem.

  3. “””People say football never changes”” – hát a Fifa tényleg nem változik , úgy mutatják a videoban a régi Fifákat mintha rohadt nagy dolog lenne a grafikai változás.. Gratulálok nekik hogy nem maradtak le a 99es minőségnél 😀 mostani fifák között nem tudok különbséget tenni. Az biztos hogy nagyon jó sport játék, de évente semmi újat nem mutat, feleslegesnek érzem hogy folyton jöjjön egy új rész változás nélkül . Most lehet hogy a Frosbite kicsit feldobja az egészet”

  4. “Nagyon kíváncsi vagyok a “”Frostbite-focira”” . DEMO tuti lesz . PES MyClub-bal ki van a pöc.öm . MegaDrive-os FIFA-t rengeteget toltam . :)”

  5. Nagyon kíváncsi leszek mit produkál a Frostbite egy sportjáték alatt.Két variációt tudok elképzelni. Vagy hihetetlen jó lesz és nevezhetjük majd generációs ugrásnak a sportjátékok történelmében vagy hatalmas bukás, rengeteg bug és csalódás. Reméljük nem az utóbbi fog megtörténni.