Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

FIFA 14 – E3 gameplay trailer

Lionel Messi a reklámarca az Electronic Arts PS3-ra és PS4-re is készülő aktuális focijátékának, a [B]FIFA 14[/B]-nek. A szoftver fejlesztője az EA Canada, megjelenése szeptember 27-én várható Európában.Itt az E3 2013 gameplay trailer.[YOUTUBE]APMrtUd4WW8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én már régebben is rendkívül gyerekesnek és indokolatlannak éreztem ezt az EA elleni hadjáratot, amikor még a FIFA-t is utáltam izomból, egyszerűen nem vettem semmiféle EA-s játékot, mert nem érdekeltek, de mégis mi okom lett volna rá akkor is, hogy utáljam őket pusztán csak azért, mert ők a legnagyobb játékipari fejlesztő vagy kiadó… Én ezt nem tudom felfogni épp ésszel.Más gyártó is kiadja minden évben az új részét egy adott sorozatnak, ha ott nincsenek egetrengető újítások akkor az nem baj? EA 80-as évek elején az alapításkor sehol sem volt még, és hogy idáig eljutottak az egy szép történet… Az persze más kérdés, hogy felvásárolnak kisebb cégeket önös érdekekből úgymond, de ez is kétoldalú dolog, ami nem eladó, az nem eladó. 🙂 Nekem nincs se NFS-em, se Battlefieldem (bár azt csak kiadják ugye, mégis azért van beleszólásuk), se Simsem, se semmim, csak FIFA 12-m és FIFA 13-am, a két játék között pedig több a különbség, mint a PES 2012 és a PES 2013 között ebben biztos vagyok, mivel az a két PES is itt hever a polcomon. Nem is adnám el őket semennyiért, bármennyire is most összességében a FIFA-t tartom jobbnak, 13 éves kórom óta a Konami játéka volt a kedvencem, megvolt PS1-re az ISS 98, ISS Pro 1, Iss Pro 2, ISS 2000 is még, ami elég vicces játék volt azért, mégis imádtam. 😀 Egyszerűen a mostani pesek nincsenek már olyan hatással rám, sablongólok és mindegy, nem akarom megint belemenni, csak nem tudom miért kell mindig leszólni mindent, talán erre szoktál mondani hogy tipikus magyar hozzáállás, bár én nem szeretek ilyenekkel pedálozni, de néha nagyon meg tudok lepődni az embereken, hogy mennyire a rosszindulat és a pesszimizmus vezérli őket minden igazi ok nélkül. Jobban a szeretem a békességet és a nyugodt légkört. 😀

  • szerintem abszolút nem indokolatlan, az EA játékok zöme max középszerű, de leginkább tucat kategória.a másik az online pass, ami az ő találmányuk és jól tudjuk miért találták ki:/

 2. kíváncsi vagyok mennyi difi lesz a 2 gen között.

  • szerintem max csak grafikában, minden más tök ugyanaz lesz

   • Nem tudom miért gondoljátok ezt ilyen sokan. 🙂 Teljesen új motorral fog érkezni PS4-re, ezt már bejelentették az EA-től. Miért lenne sokkal kisebb változás, mint anno PS1-PS2-PS3 közötti ugrások???

    • EA = pénz:)

     • Akkor ennyi erővel a korábbi generációváltások alkalmával is ugyanolyanak lettek volna a játékok.Épp ezért, mert minél több profitra szeretnének szert tenni, csinálnak egy fasza PS4-es verziót. :)A Konamit szerinted nem a pénz hajtja?:D Ők nyilván csak a játékosok miatt készítik el minden évben a játékot úgy, hogy a legnépszerűbb és legjobb ötleteket folyamatosan kiveszik a játékokból… Kezdve a 2 vs 2 klánmeccsektől lehetne sorolni. Minden céget a profitszerzés hajtja, az hogy az EA-nek több pénze van, az nem őt minősíti negatívan szerintem, hanem maximum a sok hülye embert, hidd el a Konami is képes lenne bármire, hogy több eladást produkáljon, nem véletlenül lovagolják meg még jobban az ázsiai piacot.

 3. még ők is megmondták h nem sok különbség lesz a tavalyihoz képest esetleg ha jön ps4re azt érdemes megvenni

 4. Ezekből a trailerekből semmit nem lehet megtudni,mert ugyanúgy néz ki mint az elmúlt két év beli társai.Mikor elkezdesz vele játszani akkor derül ki mi változott.Minden évben egy kicsit szokatlanabb az irányítás,aztán úgyis aki régóta nyomja belejön.

 5. Az egy dolog, hogy én sosem rajongtam a sportjátékokért, pláne nem a focisért, de ez ettől függetlenül sem valami meggyőző. Szerintem.

 6. Ezeknek a fifáknak minden évben PATCH formájában kéne kijönniük, nem teljes áron, az hogy zöldebb a fű, új mez, pár új cipő, egy két átigazolás még DLC-nek is lehúzás lenne. De amíg ennyire fut a szekér (szerintem jogtalanul) tuti lesz fifa345654732 is!

 7. már a 13. sem adta, valahogy meguntam.