Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

FFXIV béta indulása várható szeptemberben?

Egy Square Enix [A http://www.square-enix.com/eu/en/jobs/]álláshirdetésre alapozva[/A] források úgy gondolják, most szeptemberben beindulhat az 5 éve fejlesztés alatt álló, az FFXI tapasztalataiból építkező, jelenleg Playstation 3 exkluzívnak bejelentett [B]Final Fantasy XIV[/B] online bétatesztje. Az állásra nagyon profi, az MMO-k világát kivülről-belülről tökéletesen ismerő, angolul perfektül kommunikáló illetőket keresnek, [I]Játékmester[/I] pozícióba.(A hírt óvatosan, erősen pletykaértékűnek titulálva hozta le több forrás is, szóval az is lehet, hogy nem így van – nem lesz béta és nem is az FFXIV-ről van szó.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én egy letőlthető demónak jobban őrűlnék!!

 2. Mindegy csak jöjjön már valami kézzel fogható portéka.

 3. 5 éve fejlesztik?

  • Szard le, én má régóta nem dőlök be az ilyen xy ideje dolgozunk rajta dumának, nem rég volt valami hasonló nyilatkozat csak nem emlékszem kiktől.

   • de ilyet minek hazudni? sokkal jobban hangzik, hogy egy év alatt összedobtuk, mint hogy öt éve görcsölünk vele b***g 🙂

    • Lehet nem hazudnak csak az első 3 évben 2 ember dolgozott az alapokon és a fen maradt 2 évben meg ráküldtek 200 embert!:)Vagy 2 év tervezés és 3 év munka, most ezt sokféleképpen érthető.Mindenesetre nem 5 év megfeszített fejlesztési idővolumenről van szó az tuti.:)

     • te aztán tudod 🙂 tudod milyen nehéz egy komplett mmo-t csinálni ,ahol stb játékos fogja nyomni ,azoknak a igényeknek megfelelni,graf,cucc ,játszhatóság,trendnek stb. nézd meg az mmo piacot,nem hiába évek óta frissítik,az összes mmo-t és nem adnak ki újat,mert nehéz csinál….. ezt nem tom honnan szedted max ,ha ott dolgozol,de azt kétlem írj 😀

     • Csak annyit mondtam, hogy nem szopom be az ilyen xy éve csináljuk dolgoknak, 2004-ben még PS3 hardver sem létezett, szó akkoriban inkább csak papíron tervezgették.

 4. Azt tudjátok-e, hogy hazánkból hogyan vagy milyen feltételekkel hazsnálhatjuk majd ezt a nagyszerű művészeti alkotást? Remélem azért ebből nem maradunk ki.

  • Szerintem az lesz, hogy USA verzát kell venni, és siman fizetni bakkartyan keresztul ( gondolom ingame opcio lesz valami pruchase menu vagy valami)

   • Abban reménykedek hogy nem kell trükhöz folyamodnunk, mert kezdem unni hogy mi semmilyen storét vagy egyéb szolgáltatást nem kapunk meg. Hahó nem lehetne egykalap alá vonni az uniót elviekben ez lenne a lényege. Még mindig store-t akarok, hazámnak is, kezdek kiábrándulni.

 5. jó lesz ,nekem az xbox360 as Star Ocean is megtetszett csak psre nem jön:(

 6. Rátesztelnék,várom!

 7. kellkellkell

 8. Talán ez majd le tud szedni a wow-ról!:)

 9. Hát 5 éves fejlesztés után remélem valami tényleg atom emgaton MMO lesz belőle 🙂 És ha nem lesz vészes az ára talán be is fizetek egy menetre.

 10. tök mindegy csak FF legyen ,de lehet a FFXIII vagy más agito,versus .parasite stb…..