Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Fat Princess – jön a PSP verzió

Valahol olvastam – talán itt nálunk egy blogban –, hogy érdeklődtek többen afelől, vajon igaz-e az a hír, hogy jön a Fat Princess hordozható változata, egyenesen PSP-re. Erre észbe kaptam, hogy nálunk még nem volt róla szó, mert igen, létezik és [B]Fat Princess: Fistful of Cake[/B] néven kerül majd piacra. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy letölthető formában vagy esetleg lemezen kapjuk kézbe – de ha engem kérdeztek, akkor a voksomat a letölthető Store verzióra tenném, hisz az elődje is ezen az úton érkezett meg hozzánk, mely olvasóink körében igen nagy népszerűségnek örvend már egy jó ideje.[10624]A [B]Fistful of Cake[/B] némileg bővített változata lesz a PLAYSTATION3-as verziónak. Hat teljesen új pályát, kibővített egyszemélyes kampányt, és négy új játékmóddal is megtolják, név szerint a következőkkel: Grim Ripper, Dilapidated, Demolition, és a Jailbreak. Természetesen az online lehetőségektől sem esik el, hisz mind a helyi, mind pedig az infrastruktúra módot támogatni fogja, némileg kevesebb fővel. Itt ugyanis összesen nyolc szereplő vehet részt majd egy-egy csatában.És ha ez mind nem elégítette volna ki az édesszájú gyomrotokat, akkor örömmel közlöm veletek, hogy hamarosan online bajnokságot is rendezünk a játékból, melynek az előkészületei már megkezdődtek. Emellett még egy kedvcsináló cikkel is előrukkolunk, hogy meggyőzzünk minden kedves olvasót: sütit zabálni igenis jó dolog!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már alig várom, hogy kipróbáljam a PSN verziót!

 2. Jó lenne, ha lemezes verzsönben is kijönne, mert veszett nagy királyságnak tűnik a cucc..

 3. Úgyúgy!

 4. Jöhet a kedvcsináló cikk, mert egyelőre nem tudom hogy megéri-e a játék a pénzt amit kérnek érte!

 5. azt hittem ,hogy kacsa amikor ,vlamelyik héten ,rebesgették ,hogy lesz psp-re .Aztán itt van vagyis lesz majd:)

 6. szerintem az én blogomban láthattad a képrt! XD mert találtam a neten és blogoltam róla h szerintetek igaz-e, de már töröltem

 7. Jó ezek az online bajnokságok.A gond csak az hogy olyan játékokkal folynak amik a store-on vannak, és amit a többség ha akarna se tudna megvenni.Na majd ha jön a PSN kártya… ha jön.

  • Evvel nem értek egyet veled, usa store ról bárki tud vásárolni, aki nem zsebbe kapja(létezik még ilyen?) a fizetését.Jó ha meg azt mondod diák, már 14 éves kortól van junior kártya is.

   • “””usa store ról bárki tud vásárolni,”” furcsa az én kártyámat nem fogadja el.A bárki szó így nem állja meg a helyét.”

    • milyen kártyád van ?melyik banknál vagy ? nem mindegy..

     • Postán nyitottam anno számlát ahhoz kaptam egy MasterCard kártyát.Amikor jött a PS3 az USA STORE ELFOGADTA és 2 évig tudtam is vele vásárolni az róla, de amikor lejárt a kártya és az új kártyát kellett regisztrálni, akkor már nem fogadta el. (Mert egy ideje ugyebár MasterCard-ot az USA nem fogad el.)Igen néztem az Überkonzolnál a feltöltő kártyát, de az marha drága. Neten ebay lehetne venni olcsóbban (valamikor már közel 1:1 az ára), de abban meg nem bízok.Éppen haverral akartunk venni, arra várt hogy adjam neki a pénzt.Egy hétig húztam a dolgot… MÉG JÓ, mert az adott felhasználó le lett tiltva csalás miatt. (Igen lehet nézni kinél milyenek a visszajelzések, de már azt is ki lehet csalni.)Igen lehetne OTP kártyám is. Viszont éppen azért nyitottam Postán kártyát, mert az OTP-nél felmondtam. :P(Náluk a legmagasabb a számla/kártya kezelés összege.) Külön meg nem csináltatok +1 kártyát, hogy azt is fizessem.Ennyire nem leszek hülye.————————————————————————————Megvárom 18át hátha igaz lesz a PSN kártya megjelenése az EUban. Akkor megszűnik ez a hercehurca. Rendelek külföldről olcsón feltöltőkártyát oszt csókolom.

    • Nem tudtam, hogy nem eszik meg mindent az usa store, de sima otp visa electronicot tuti.

   • Zsebbe kapom, és mégis van bankkártyám.OTP Visa Electron. Szinte ingyen vágja hozzád a bank.

 8. Azért ez vicces hogy több tartalom lesz a PSP verzában…

 9. Miért akarnak mindent kihozni PSPre? Inkább valami jó kis exkluzívok lennének…

 10. Ez nagyon tetszik.Én tuti jelentkezö vagyok a versenyre