Far Cry 6 – hivatalos leleplezés

Friss előzetesek, infók és színészismertető a februári diktatúrabuktatáshoz.

A szivárgást követően a Ubisoft Forwardon a kiadó leleplezte hivatalosan is a Far Cry 6-ot, és bemutatta első előzetesét a nyitófilm mellett.

A játék a Karib-térség egy szigetén, Yarán játszódik, ahol Antón Castillo vasmarokkal és véresen vezeti országát, nemzete dicső korszakába való visszatérést ígérve. Az erősen aktuális politikai áthallású sztoriban fontos szerepet játszik fia, Diego, akit hatalmi utódjaként nevel. A párost Giancarlo Esposito, a Breaking Bad – Totál szívás, a Better Call Saul és a The Mandalorian sztárja, valamint Anthony Gonzalez, a Coco főszereplőjét szinkronizáló színész alakítja. A játékosok Dani Rojas bőrébe bújhatnak – aki lehet férfi és nő is -, és szíthatják a forradalom tüzét gerilla hadviselésen keresztül, dús dzsungelektől Esperanza, a főváros utcáiig.

Yara háború sújtotta világa február 18-án vár PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

6 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Most valami nagyot és újat kéne robbantaniuk, hogy ne legyen megint az előző rész másolata.

  2. Az a baj, hogy hiába szórakoztam istenien jól a harmadik résszel, és hiába vittem végig tisztességesen a negyedik részt, az ötödikkel egyszerűen nem tudtam mit kezdeni (még, hogy nem hiába vettem meg, mert azért öcsém jól elszórakozott vele), szóval engem ez egyelőre hidegen hagy, és ez szerintem a jövőben sem fog változni.

  3. ‘Aze gameplay nem artot volna neki

  4. A képek barók, várós!