Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Fallout 76 – nemzetközi tesztpontszámok

A nemzetközi videojátékos szaksajtó a vonatkozó embargó lejártával nyilvánosságra hozta a most PlayStation 4-en is újdonságnak számító, [B]Fallout 76[/B] című open world MMO-FPS tesztpontszámait. A béta alapján született “véletlenül se vedd meg” címkék után nem meglepő látni a megalázóan alacsony számokat:[B]TheSixthAxis – 3/10Push Square – 3/10CGMagazine – 3/10Metro GameCentral – 3/10The Guardian – 2/5USgamer– 2/5GameSpot – 4/10Stevivor – 4/10Attack of the Fanboy – 2.5/5GamesRadar+ – 2.5/5Twinfinite – 2.5/5IGN – 5/10RPG Site – 5/10Forbes – 5/10Dark Station – 3/5PlayStationLifeStyle – 6/10PC Gamer – 6/10Game Informer – 6/10Xbox Achievements – 6.5/100PlayStation Universe – 7Trusted Reviews – 3.5/5[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Csak türelmesen várni kell,foltozzák, és jó lesz. Ez csak hiszti.

  • Igen, az, de ez sajnos ilyen önbeteljesítő hiszti.Hányszor láttam már ezt, hogy hisztiznek egy játék miatt és mire eljutnak oda, hogy tényleg jó legyen, sőt a vártnál is jobb, már senki nem játszik vele, mert nem újdonság és akkor meg azért dől be. Meg eleve ilyen helyzetben már csak egy nagyon kedvező áron tudja árulni a gamet a kiadó.Pl. No Man’s Sky, vagy pl PCn a Diablo 3. Mindkettővel játszottam és az első nagy revamp után a stílus királyai lettek, de akkor már olyan szinten visszaesett a játékosok száma, hogy canceleltek minden további kieget.

 2. Arra azért kíváncsi vagyok, lesz-e hatása ennek a jövőre nézve? Todd Howard nem úgy nyilatkozott, mint aki egy új motorban, gondolkodik, inkább a Gamebryo (ma már Creation) további toldozásában, foldozásában. A Starfield annyira nem érintett meg, de utána a tervek szerint a TES VI következik, én pedig marhára nem szeretnék egy ilyen pofára esést (a F76 grafikai és játékmechanikai avétosságára célzok elsősorban), az szerintem végképp betenne a Bethesdának és a fantasy-RPG rajongóinak.

 3. Most kapnak egy pofont majd karácsony előtt és nagyon remélem felállnak utána.

 4. “Egy idő után minden nagy cím elfásul. Nem újítanak, nincsenek új eredeti ötletek és bedől minden. A Fallout 4 már olyan volt mint egy offline MMO, ha értitek, hogyan értem. Ehhez képest ez nem nagy előrelépés, hogy online.Az F3 óta, ami a korának ékessége volt, jött az New Vegas, egy egészen új túlélő rendszerrel, amit élvezet volt játszani.A F4 craft-rendszere meg megintcsak jó húzás volt, mert új irányba vitte a sorozatot. A powerarmorok, droidhadsereg, városok, vaultok építése meg kertépítés szerintem a legjobb dolog volt, ami történhetett a sorozattal. És nincs tovább.Új játék kellene új motorral, új történet, mondjuk a távoli jövőben. Vagy időutazás, bármi, de ez az “”elvadult tájon gázolok”” dolog már elfáradt.”

 5. csoda hogy volt ahol 6-ot kapott a 10-ből

 6. “A magyar storeon már ott is az akció. Mikor jelent meg? 10 napja? Oké, “”a legjobb Fallout”” meg minden, de azért ez elég nagy gyomros azoknak akik első nap beruháztak rá. Elgondolkodtató a kiadók pénzéhsége, és hogy mit érdemes első nap venni.”

 7. Hát a Bethesda szégyelheti magát igazán.

 8. Remélem a Bethesda elgondolkodik ezen, hogy nem jó ez a irány. Elsősorban arra gondolok, hogy attól a k*rva ezeréves motortól nem bírnak megválni……

 9. majd jövő black friday-kor megveszem 10 dollárért, addig talán gatyába is rázzák 😀

 10. Pedig xerox-nak nagyon tetszik.

 11. Hinnye, ez kemény.

 12. Egyszer elszerettem volna kezdeni ezt a sorozatot, de úgy látom ez se most lesz. -_- Már a 4-re azt mondták, hogy kerüljem, mint a pestist.

  • Neked kurvára mindent kerülnöd kellene, mert a fikán kívül más nem folyik belőled. Kajak nem értem, hogy te mi a jó büdös fasznak foglalkozol még játékokkal?

  • Pedig a negyedik rész jó játék.Nem szép nem hibátlan de jó.Nekem nagyon feküdt,kétszer végig toltam.Ezt meg akartam venni,de akkor inkább várok vele egy bő félévet.Talán nyár elejére nagyjából renbe rakják.Miért nem vesznek egy kurva motort mondjuk U4-et vagy Unity engint.Egyszerűbb lenne az élet.