Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fallout 76 – kiküldték a Power Armor változat zsákjait

A Bethesda videojátékos kiadó nagyjából 7 hónap szarakodás után jutott el odáig, hogy elkészíttesse és kiküldje a PlayStation 4-re is kapható [B]Fallout 76 Power Edition[/B] nevű, gyűjtőknek szánt változatához járó “hordtáskák” megfelelő minőségű példányait a vásárlóknak.Tudvalevőleg ehhez a speciális verzióhoz eredetileg katonai vászontáskákat ígértek, de a dobozokban ehelyett csak valami műanyag szemét lapult. Most ugyanakkor több felhasználó is jelezte, hogy ők már megkapták a “pótlást”.Te megkaptad már…?[106563][I](felül a rossz régi, alul a jó minőségű új zsák. fotó – twitter)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. A kereskedők nem nagyon fognak foglalkozni vele , sajna 3 gyüjtői csomagnál várom a mai napig az előrendelői + dolgokat és az ezek miatti kompenzációt .

  2. a legnagyobb gáz, hogy a support twitterükre rakták ki az infot, amire én spec rohadtul nem vagyok feliratkozva. (meg szerintem még elég sokan nem)Május valahanyadikáig kellett volna ticketet nyitni, hoyg kérem a vászonzsákom, na, nekem ez tegnapelőtt sikerült, miután akkor tudtam meg, hogy ez van. Majd jelzem, ha megkaptam. :)Ha nem, akkor toddhoward rohadjon meg a 200 dodóval a s*ggében, amit fizettem neki.

    • A 2. körömet futom a Bethesdával, nem fogják küldeni, nekem már válaszoltak egyszer, hogy sorry, aztán megint sorry. A következő lépés a kereskedő felé benyújtható panasz, mivel velük te állsz szerződésben, így a garanciális szolgáltatás őket terheli. A termékár egy részét kötelesek lennének megtéríteni, mivel kötelességük ellenőrizni a rendelt termék minőségét, mielőtt küldik a fogyasztónak. Nyilván ezek után ők is tehetnek jogorvoslati lépéseket, mert ők állnak szerződésben (jobb esetben) a gyártóval.Ma kaptam válaszlevelet a Fogyasztóvédelmi Főosztálytól, onnan van az infó.

  3. “Gondolom ennyi idő alatt vették meg annyian a játékot, hogy “”megérte legyártatni”” a rendes verziót.”

  4. Az baj hogy ez már mindenhogy gáz. Gáz a műanyagszar amit a vászon táska helyett akartak adni és gáz az is hogy 7 hónap kellett ezt rendbehozni.