Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fallout 4 – védi a producer a sziklaszilárd 30fps” kijelentését”

Pete Hines, a Bethesda stúdió VP of PR and Marketing részlegfőnöke azt nyilatkozta korábban, hogy a [B]Fallout 4[/B] című akció-RPG PS4 és X1 verziói betonbiztosan hozzák az elvárható 30fps képfrissítési értéket.Nos, a game megjelenése után kiderült, hogy ez nem teljesen igaz: PS4-en állítólag igen gyakori a 20fps körüli adat, de egyes források meglepő véleménye szerint Xbox One-on még ennél is rosszabb a helyzet, ahol (idézem) “nulla fps is előfordul”. (Ez azt jelenti, hogy a game gyakorlatilag fagyásig lassul.)Szegény Hines most a Twitteren magyarázkodik a lassulások miatt. Az Eurogamer egyébként szokás szerint lehozta a maga részletes elemző cikkét a szituációról. ([A http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-fallout-4-performance-analysis]forrás[/A])A game ettől függetlenül kiváló értékeléseket kapott a szakmédiától, plusz már van is hozzá Day 1 patch, úgyhogy minden jó úton halad.[YOUTUBE]OPZXkdD1RwQ[/YOUTUBE][YOUTUBE]iipDWbd6HNg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 20ezret nem adok hogy egy szemétdombon sétalgassak!

 2. Nekem a 3-as sem nyerte el a tetszésem. épp csak elkezdtem pc-n.

 3. Nem értek a programozáshoz, de szerintem 900p is elég lett volna, látványos különbség nem lenne. Akkor talán menne a stabil 30 fps. De gondolom jönnek majd a javítások dögivel, a fene bánja csak legyenek hasznosak.Emlékszem anno a Skyrim PS3-n premierkor tök jól futott (tényleg semmi gondom nem volt 200+ óra után se) néhány apróbb fizikai bugot leszámítva, ahogy jöttek a patch-ek úgy lett egyre rosszabb. A végén már akkor is fagyiztam ha vízbe mentem…

 4. Fall 😀 Out.

 5. Nekem a belső helyszínek kivételével (na meg ha nagyon kopár tájon a távolba nézek) legtöbbször bejön a grafika. Nagyon jó például szerintem a sok félig elpusztult fa, jó sűrűn tele van pakolva minden négyzetméter, az utak nem csak lapos textúrák, hanem telis tele repedésekkel, kátyúkkal, amiknek térhatása is van. A fények a külvilágban nagyon jól el lettek találva, belső tereken azonban kissé kevés a fényforrás. Azonban elég sokat fejlődött a shaderek terén is a játék: fényesebb felületeken látható a környező tárgyak színének halvány vetülete (mondjuk ezt lehet csak az elején csinálták meg, utána már nem is fénylik semmi, minden lepusztult 🙂 ). A framerate meg a legtöbb lövöldözésnél hátrányba hozza a játékost, ez így elég gáz. Főleg ha kis legyek meg szúnyogok támadnak. Nagyon túlzásba estek a legyek kidolgozásánál, a szemük összes apró kis sokszögű eleme látszik, emiatt esik 20 fps alá. Ebből nyugodtan visszavehetnének real time módban, elég lenne VATS-ban ilyen részletesség, ott nem számít annyira az fps. Bízom a patchek megváltó erejében, de így is baromi hangulatos játék, szerintem megérte az árát.

 6. Sok kisebb bugja van, szinte nincs olyan pillanata a játéknak, ahová ne jutna valami bug. A grafika tényleg vitatható, elég egyenetlen, néhol gáz, néhol nagyon pofás.Vagyis ízig-vérig Bethesda cím. A játékmenet és a hangulat kárpótol minden bakiért.

 7. facen kurvára szidják, tele van buggal :/

 8. Basszus ! Néztem broadcasteket és ennek a rossz portolás cirkusznak az értelmét csak akkor látnám, ha grafikailag a KZ Shadow Fall vagy az Order szintjén a program. De ez a játék látványban egy büdös nagy nyomoruság ! Az előző generáció vegyül PS2 grafikával ! Ez 2015 ? És ezt sem tudták hibátlanul hozni.

 9. belsős fejlesztők nem tudnak egy normális játékot csinálni, akkor mit várjunk egy külsőstől?

 10. Nekem is gtx750ti van, és i5-ös a gépben. Akkor egy közepes beállításon elmenne szerintem.

 11. nem hiszem

 12. Hát szegény tényleg nem egy matyóhímzés. Ettől függetlenül nyomni fogom…pár hónap múlva és néhány patch-el később, féláron.

 13. Hát ez gáz.

 14. Majd ps5-re lesz egy definitive edition

 15. Remélem nem ma fog elromlani az FPS mérőm, mert akkor el se kezdem ha hazaértem.