Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fallout 4 – megy ez Remote Play-jel is

Amennyiben van PlayStation Vita hordkonzolod, és nem akarsz egy percre sem megválni a PS4-es [B]Fallout 4[/B] akció-RPG kalandjaitól, használd ki a szoftver Remote Play funkcióját, mely a hírek szerint remekül működik. Íme erről némi videoanyag…[YOUTUBE]oPk6HB41CFo[/YOUTUBE][YOUTUBE]d9cVoVf_BDc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. remekül működik, imádom.a pip-boy app is zseniális!

 2. ez király, csak a játék nincs meg! 😀

 3. Nekem még otthoni wifi-em kivül ez nem működött használhatóan soha.

  • mert hivatalosan local hálózaton megy csak a renmote play.Pár ember rájött ,hogyha bizonyos routerek bizonyos portják megnyitják működik bármely hálózatról. De a tapasztalatok itt nagyon vegyesek.

   • Működik csak botrány, még a menüben lépkedés addig oké, de játszani nem lehet, kockás, minden baja van. Még az is lehet a T-home-on nehezen mászik át a dolog. Localba tökéletesen működik, főleg FEM3 műsorok alatt 😀

    • Nem botranyos az. Csak a profilokkal kell jatszani. Ha telon es a gepen ua. megnyitott profil akkor csak a kepernyogombokkal tudsz jatszani. Van belole invisible verzio is. Viszont ha a gepen es a telon mas van megnyitva akkor lehet ugy jatszani mas szobabol hogy alapban a gepet iranyitod es csak a kepet latod. ez a kedvenc. masik tvre rakotve a telom es a nagyszobaban levo gepet iranyitom es azt latom abenti tvn. illetve lehet joyt is kotni a telohoz.

 4. “Nem kell ehhez Vita. Elég egy minimum kétmagos Androidos teló. MHL képességgel. 4.2 Androiddal. És van rá “”remote play”” aplikáció. Vesz az ember egy MHL kábelt (2000ft) a TVhez és már a másik szobában nagy képernyőn (ha gépre kötött TV foglalt)) lehet is tolni. Vagy akár kézben. De erre meg inkább egy tablet. Én így remote playezek.”

 5. “Android-on is lehet “”legálisan”” remote play-t használni.Néha én is nyomom, de ehhez kevés az 5 col. Amúgy készül a PC-s Remote Play, az màr használhatóbb lesz munka közben :)”

 6. A következő hír az lesz, hogy ha lőfegyver van a kezedben a Fallout 4 akció-rpg -ben akkor azzal lehet lőni a játékban? 🙂

 7. Én azt hittem mindegyik játékkal lehet remote play-t használni, ha van Vita + Ps4.Ezek szerint nem lehet minden játékot?