Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fallout 4: Game of the Year Edition – országszerte kapható

MÁR ORSZÁGSZERTE KAPHATÓ A FALLOUT 4: GAME OF THE YEAR EDITION Térj vissza a Pusztaságba a mától országszerte kapható Fallout 4: Game of the Year Edition segítségével, ami tartalmazza a játék minden frissítését (köztük a Survival módot), grafikai javítását és ingyenes mod lehetőségeit PC-n és konzolon egyaránt, valamint az összes hozzá megjelent kiegészítőt. Ez a tökéletes kiadás a Bethesda Game Studios díjnyertes, poszt-apokaliptikus kalandjának átélésére. A több, mint 200 „Best Of” – köztük a 2016-os BAFTA és 2016-os D.I.C.E. Game of the Year – díjat elnyert Fallout 4 a stúdió eddigi legambiciózusabb játéka. A Vault 111 egyetlen túlélőjeként egy nukleáris háború által lerombolt világot kell bejárnod, ahogy minden másodperc egy küzdelem a túlélésért, és minden döntés a tiéd. Kizárólag te építheted újra és határozhatsz a Pusztaság sorsáról. A Fallout 4: Game of the Year Edition tartalmazza a teljesen frissített alapjátékot és hat hivatalos kiegészítőjét: Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop és Automatron.A Fallout 4: Game of the Year Edition mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Meg, hogy támogatja-e a 3 slotos save és fasttravel, survivalhoz készült mod-okat, mert ezek nélkül elég gyík, én meg ebben tolnám megint le.

 2. Várnám az elemzéseket, miben jobb mint a sima. Azt mondták felpimpelik a grafikát.

  • “Nem sokkal a Pro megjelenése után jött a grafikai tuning patch ami inkább “”csak”” a 4K támogatást meríti ki, FHD-n én nem igazán vettem észre érdemi javulást. Annak ellenére, hogy a hivatalos sajtóközlemény szerint részletesebb textúrákat kapott.Tehát a felpimpelt grafika már megvan, nem ez a kiadás hozza el.”

   • “Megjelenés előtt már írták, de ott sem volt semmi konkrétum, vagy összehasoníltás. Talán lesz ebből is special edition, mint a Skyrim-ből… :Dhttps://bethesda.net/en/article/1flg4XQFe4UcUGSCqe4k2S/fallout-4-game-of-the-year-edition””With all the latest gameplay updates (including Survival mode), graphical enhancements, the ability to play Mods for free on PC and consoles, plus all official add-ons included, this is the ultimate way to experience the award-winning post-nuclear adventure from Bethesda Game Studios.””Amúgy tényleg jó kérdés, hogy mitől GOTY. Én nem olvastam, hogy nyert volna efféle díjat.”

  • Sajnos semmi hivatalos infót nem találtam erről, szerintem csak pletyka volt. 🙁

 3. A DLC-k nem a lemezen vannak, hanem letöltőkódos mint a Dragon Age Inquisition GOTY edition-ben.

 4. “Játszátok végig mielőtt a “”creation club”” nevű bloatware miatt játszhatatlan lesz az egész xD”

 5. első fallout-om lesz ^^

 6. Az a alap verzió kimaradt, de erre lehet befizetek.