Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Fallout 4 – a zenész beperelte a céget a „visszataszító” reklám miatt

Úgy tűnik, hogy a [b]Fallout 4[/b]-et kiadó Bethesda anyavállalata, a ZeniMax, egy újabb pernek nézhet elébe. Dion DiMucci előadó-zeneszerző perelte be a céget azért, mert [i]The Wanderer[/i] című számát az alább látható előzetesben használták fel.Számára „visszataszító és morálisan védhetetlen képeket” tartalmaz, amelyek „célja, hogy a fiatal fogyasztókat bevonzzák”. „Egy sötét, disztopikus világban többszörös gyilkosságok” láthatóak, ahol „az erőszak sportként van dicsőítve”.DiMucci egyébként megegyezett a Universal Music Grouppal, miszerint felhasználhatják a dalt [i]Fallout 4[/i] reklámokban. Azonban DiMucci azzal érvel, hogy joga van megtiltani a szám használatát amíg az ő feltételeinek nem engednek. A dokumentumok szerint a ZeniMax nem egyezkedett DiMuccival külön és nem is jutott hozzá az engedélyéhez, ami azt jelenti, hogy az előadónak nem volt esélye sem igényelni változtatásokat.A dokumentum azt is felhozza, hogy „megoldás lehetett volna a megfelelő kompenzáció a következményekből fakadó kiesésekért”. DiMucci 1 millió dollárt követel.A [i]Fallout 4[/i] egyébként tavaly jelent meg PlayStation 4-re, tesztünket pedig [a http://playstationcommunity.hu/note/13861]ITT[/a] olvashatod.[youtube]TTF-7U_lJ_o[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “Biztos Ron Perlman is visszamondta a 4. részre, hogy nem mondja nekik, hogy “”War never changes…”” mert ez már túl erőszakos és fúj.ha még élne tuti Del Shannon is hisztizne a Mafia3 miatt…meg ez az Eric Burdon vagy hogyhíjják. Énekel a mutterről aki gatyát varr, meg a szerencsejátékos faterról, aztán odatolják annak rohadék nagy mészárlásnak a trailerébe. fuj.Mondjuk az a milla dodó (ami valsz aprópénz a zenimaxéknak) az azért erősen nevetséges… Kurvajó kis nóta, tuti megvették fallout4 miatt sokan ituneson meg hasonló helyeken. De van akinek semmi sem elég. :)”

  2. A Fallout 4 egyébként tavalyelőtt jelent meg PS4-re (is). A trailer pedig semmi ilyet nem tartalmaz: Számára „visszataszító és morálisan védhetetlen képeket” tartalmaz, amelyek „célja, hogy a fiatal fogyasztókat bevonzzák”. „Egy sötét, disztopikus világban többszörös gyilkosságok” láthatóak, ahol „az erőszak sportként van dicsőítve”.Egy darab patkányt lőnek le trailerben.

    • Az csótány. Pontosabban mutáns csótány, magyarul: mutány. :DHát, megpróbálja. Jól ment a játék, hátha tud még szakítani egy picit. És abban a világban, ahol a Red Bull ellen pert nyernek, mert ténylegesen nem ad szárnyakat -ellenben a jól ismert szlogennel- meg is fogja kapni amit akar.

  3. nem mondhatnám hogy nagyon meglep az ez és ehhez hasonló perek, volt is lesz is ilyen…(azt se lehet mondani hogy nincs értelme mert azzal értelmi részével nem foglalkozik senki miután megnyernek egy ilyen combos pert még ha csak tört részét is fizetik ki neki a perköltségből)

  4. Egy 2 éve megjelent trailer miatt kezdett el perelni? Jól képbe van akkor, hogy mihez adja a munkáját…

  5. Jó kifogás.