Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Fallout 3 DLC…

Megtörtént a bejelentés: január 27-én érkezik a Fallout 3-hoz az első letölthető tartalom (az idei évre még további kettő van betervezve). Egyedüli kellemetlenség, hogy az Operation: Anchorage DLC kikerüli a Playstation platformot és kizárólag PC-n és Xbox 360-on lesz elérhető. Ez van… a bugokat kijavító frissítés szerencsére PS3-ra is ellátogat.Ezúttal sajnos kimaradunk a jóból… legalább a patchet megkapjuk ingyen, az nem exkluzív. (Ki tudja mit hoz a jövő…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mekkora bunkóság már h PS3-ra nem lesz…. :S

 2. Nem igazán értem ezeket az exkluzív DLC-ket. Majd biztos egy DLC miatt fogok egy másik konzolt is venni plusz utána ugyanazt a játékot rá ami már egyszer megvan.

 3. “Már a patch-nek is örülök. Ha nem akadna a játék minden alkalommal amikor fegyvert váltok, már vigyorognék. Annyiban sajnálom a dolgot, hogy ugye a játékkal az a baj, hogy az ending “”movie”” után vége a játéknak, míg ezzel a kiegészítővel, pont onnan lehetne folytatni ahol befejeztük (ne kérdezzétek hogy lehetséges ez)”

  • A Vault-tec meg az Enclave kísérletezett fura dolgokkal, miért pont a klónozás maradt volna ki? 🙂

   • Nah ez pl nem lenne rosz mint megoldás!A lényeg, hogy nekem most van egy mentett állaásom pont az utcsó küldetés előtt, és így próbálom megoldani a dolgot, de így elég fura.

  • Szerintem ugy ,hogy azt a veget veszik allapul ha nem magad aldozod fel henem azt a csajszit kuldod be magad helyett a kamraba. Akkor nemhal meg a szereplood. 3 fele vege lehet a jateknak : amikor bemesz beutod a kodot vagy nem , ha megfertozod a rendszert es ugy utod be a kodot ill. ha a csajszit kuldod be magad helyett. Ebbol lehet valaogatni. Gondolom ugy folytatodik a game ahogy azt befejezted. Ami megint csak a jatek varazslatos lkehetosegeit aknazza ki..

 4. Majd akkor sírok, ha már az alapjátékot végigjátszottam és azt mondtam rá, hogy hú de király. :DAddig meg le van szarva az összes DLC.Persze ettől függetlenül egyértelmű, hogy a microfost megint megnyert egy menetet, zsinórban, a Tomb Raider után.

 5. Még az alapnak sem kezdtem neki.Megvárom a bugfixet,aztán majd mehet a móka.Nekem nem fog hiányozni ez a DLC. 1000000%, hogy előbb-utóbb jön PS3-ra is. Addigra majd végigtolom az alapot, plussz a KZ2-t és a RE5-öt 4legalább 5-ször.(MÁR ELŐ VANNAK RENDELVE :-))) Addig míg nem megy fel jobban a dolcsi árfolyama).

 6. Sír a lelkem,miért,miért???

 7. “en aszondom mindeki vigye ki a jatekot legalab 3x. nagy vlaszinusegel addigra mar a PS3 ra is lesz DLC csomag,ha nem mas. Ha esetleg tevedek, akkor is meg van mivel jatszani. PL RE5,Killzone2 ill. “”jonehany”” jatek abit meg nemvittem vegig…1szo mint100 jatszani kell es mindig lesz mivel…. :P”

 8. Mi is akarunk DLC-ket!!!!!

 9. Kocsog a majkroszoft? Csak okosan fekteti be a penzet. A szoni miert nem tejel ilyenekert, pl. a hom mikiruci prodzsektjebol befolyt kessbol…?De mindegy is. Jonnek a pees exkluzivok, annak kell orulni. Illetve barki vehet egy boxot irigykedes helyett. En pl. veszek.

 10. Ha kell valakinek 8K-ért (USA), akkor dobjon üzit.

 11. A teljes verzió végigjátszása és jelentős részének aprólékos felfedezése nekem bőven elég volt. Kicsit csalódtam is benne.

 12. pedig igen jól néz ki

 13. lehet,még reménykedni hogy megkapjuk ez a kiegészítőt,de szerintem mi egy másik kiegészítést fogunk kapni amiből a x-esek nem részesülnek csak a pc-sek.Úgy lesz mint annó az oblivionál

 14. egyik 19 a másik 1 híján 20.Ha most ez a hír arról szólna,hogy csak ps3-ra jön ki akkor mindenki hangosan éljenezne.Így viszont az van,hogy köcsög pénzéhes mikrofos.kabaré:D

 15. Ohh holy f.u.c.k.!Ez rossz hír…Most szívesen ráereszteném nemlétező vérebeimet a Bethesda-ra.

 16. Ki van nyalva a boxosok valaga. Ennyi.

 17. Még az alapnak se volt időm nekikezdeni, de mindenképpen sok száz órám fog elmenni vele:)

 18. Már az Oblivionhoz is sokkal több DLC-t készítettek 360ra mint PS3ra. Lópáncél, vámpírságot gyógyító barlang meg egyebek. Szerintem egyszerüen csak lusták Bethesdáéknál, nem fizetett nekik senki a kiegészítökért. PS3ra elkészíteni nagyobb fáradság lenne nekik mint 360ra és Pcre együtt. Aztán lehet majd egy unalmas hónapjukban elkészítik a PS3 verziót is.

 19. Ami engem rohadtul dühít és ilyenkor mindig eszembe jut, az az hogy eljutottunk oda hogy a fejlesztők a kiadóknak készítik a játékokat, és nem nekünk játékosoknak… mintha nagymamid az apeh-osnak főzné a lekvárt, nem neked.. DAMN!

  • ehhh ez de igaz!!! a fejlesztés minden mozdulata azon függ kivel mit tárgyalnak, hol a della, mi a platform, támogatás, reklám stb… végülis csak a gyereket öntik ki a fürdővízzel, tényleg….

 20. úgyvan: s a ms ad el úgy gépet hogy tudja hogy szr, meg hogy 50 dod az online játék évente! :-)pfujj pénzéhesek, azért van a sony bajba mert ilyeneket nem csinál, igaz, azért is vesszük 🙂

 21. Ez a Fallout 3 annyirra izgat, es valamiert megsem veszem meg. Egyszeruen nem ertem miert… Most elleszek az Orange Box-szal szerintem a KZ2-ig, azzal a Resi 5-ig, aztan a kettovel egyutt honapokig. De utana? 🙂

 22. “Hogy mi?! És akkor ne baxogassam a mikrofost, mi? Ők csinálják ezt az egész fanboy xarságot a hulladék exkluzív DLC-kel meg a demok felvásárlásaival … áhh, mind1, csak felbaxom magam … mé nem lehet úgy megcsinálni a játékokat,h a szórakozásról szóljanak és ne a pénzről?Meg se veszem az F3-at, majd jön egy GOTY, mint az Oblivionnál azt csumi …(ha “”nem kellenek az ilyenek”” kategóriában van a hszem akkor töröld)”

 23. Érdekes, olyat még nem hallottam, hogy a Sony fizetett volna bármilyen exkluzivitásért ebben a generációban… Mindig csak az M$ tejel ezerrel…

 24. pénz beszél, kutya ugat….

 25. Remélem majd kidobnak egy G.O.T.Y.-t amiben minden benne lesz.

 26. Ilyenkor súlyos lefizetések folynak? Vagy nehéz programozni PS3-ra? Vagy ne próbáljam megérteni?:D

 27. Nekem nincs meg, nem tetszik és nem is érdekel… Valahogy a Fallout ebben a formában nem. pedig anno mind a 3-at végig toltam pc-n, annyira bejött. amúgy szerintem is majd jön ez a DLC PS-re…tuti! : )

 28. Nem szemétkedésből, de örülök, hogy 360-ra van meg. De, hogy ne szóljanak be páran, holnap tovább bővűl egy PS3-mas CE verzióval a Fallout kolleksön. Elég esélyes, hogy később Playstation-re is jönnek a DLC-k.

 29. a GTAIV motoros bandázós dlc is kimarad… microsoft elmehetne már a …

 30. pedig de gyönyörű! majd PC-re leszedem 🙂

  • igyvan.cssszünk ki mindenkivel,aki hasznot huz ebből.gyerünk torrentgejza haveromhoz,hátha már szedi is le vhonnan:D