Fallen Legion: Revenants – a Sins of an Empire és a Flames of Rebellion folytatása

Jövőre kalandozhatsz.

Jövőre jelenik meg a Fallen Legion: Revenants – jelentette be a New Game+ Expo műsorában a NIS America, a YummyYummyTummy és a MintSphere.

A történet egy gyilkos miazmával bevont világban játszódik, ahol egy lebegő kastély az emberiség utolsó mentsvára. A földet a pestis által eltorzult vadak gyötrik, míg a Welkin Kastély el van zárva a lenti rémületektől. Lucien, egy karizmatikus poltikus, felfedez egy ősi könyvet, amely az Exemplarokról ír: fegyverekről, amelyek öntudatos katonákká tudnak változni. Összeáll Rowenával, egy szellemmel, aki szeretne visszatérni az élők közé, hogy felnevelje fiát, és együtt elhatározzák, hogy megbuktatják a Welkint irányító őrült zsarnokot. A készítők ígérete szerint döntéseinkkel befolyásolhatjuk a kastélyban zajló eseményeket, így eldönthetjük, hogy ki marad életben, és ki hal meg. Roewenával valós idejű csatákban Exemplar-csapatunkkal tizedelhetjük a gonoszokat, míg Luciennel a lopakodással és taktikussággal, bűbájok keverésével fedhetünk fel újabb titkokat.

Az indonéz csapatok szerepjátéka a Fallen Legion: Sins of an Empire és a Fallen Legion: Flames of Rebellion folytatása – utóbbi tavaly januárban a PS Plus kínálatában szerepelt, így ha érdekel, nézz körbe a könyvtáradban.

Az alkotás 2021-ben érkezik PlayStation 4-re.

Hozzászólás