Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

F1 2010 – tele hibával

Bár világszerte több felületes tesztelő is édesdeden tapsikolva szórta a magas pontszámokat a Playstation 3-ra is megjelent [B]F1 2010[/B]-re, a mi sasszemű virtuális tesztpilótánk, Dzson [A http://playstationcommunity.hu/note/4298]cikkében tényszerűen feltárta[/A], hogy a program bizony hemzseg a különféle bosszantó hibáktól. A sok-sok negatív tapasztalat eljutott a kiadó Codemasters fülébe is, aki egy [A http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/433396-ai-issues-response.html]szokatlanul méretes nyilatkozatot[/A] adott ki saját weboldalán a témával kapcsolatban.Bár a terjedelmes magyarázkodás gerincét az “ez nem hiba, így lett kitalálva” mosakodás adja, a fejlesztők azért elismerik, hogy a játék több sebből is vérzik. Éppen ezért egy komoly letölthető hibajavító csomag érkezése várható, melyen már dolgoznak a Codemasters programozói…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. sajnos

 2. hát igen a Codemasters-es F1 lehangoló…föleg expert-fokozat szerintem ami nagyon nehéz…online meg inkább a Destruction Derby játszanak sokszor(föleg a rajt utáni kanyarokban)és sokszor,majdnem mindig a vétlen soför-t büntetik(volt olyan hogy az 1-helyezetett,a 2-dik felöklete..majd az megpördülve elém vágodott,összeütköztünk engem 10másodpercre,öt disqualiffikálták..a 2-dik pedig gondtalanul ment tovább)….mind az expert,mind az online a LOGITEC-kormány nélkül bajos lesz nyerni(mert erre van készitve a game)….patch ide vagy oda…ez olyan mint halottnak csók..ps3-as F1-es gamek meghalva….remélem a Turismo nem lesz csalódás.

 3. annyi a titka az egésznek hogy ha több manit kapnak akkor magasabb a pontszám és többet el tudnak adni a szarbol is, mert a gamerek a pontszámot nézik.

 4. Nem engedném az olyan tesztelőt semminek a közelébe, aki nem játsza ki rendesen az adott cuccot. Mellesleg nagyon ciki, de majd idővel hozzászokik a nép. Előbb-utóbb a javító csomagokat is pénzért fogják adni…

  • “Majdnem mondtam erre valamit, hogy én hova engedném ezeket az “”elsőnek tettük ki a tesztet és a csőcseléknek pontoztunk”” majomparádékat.”

   • Talán azok az oldalak, tesztelők akik már az első napokban kidobták a 9 pontos tesztjüket, most elgondolkodnak, mert igencsak hülyét csináltak magukból…

 5. nekem olyan volt a monacoi pályán hogy az egyik kanyarban szabályosan beestem a pálya alá az autoval utána meg kivágott a levegöbe. természetesen utolsó körben ugyhogy első voltam. egyszer még nem gáz de ha már negyedjére járok igy az rohadt idegesitőa trofeákat meg ha akarja megadja ha akarja nem . egyszoval én többet vártam ettöl a játéktol, ennél még a ps2 es régi forma1 játékok is igénysebbek, meg hát a menüje egy rakás fos.semmi normális beálitási lehetöség nincs benne. én erre a játékra kb 4 pontot adtam volna mert alapvetö hiányoság hiányoznak belöle.

 6. Így kiadni……….

 7. Kijavítanak 1 hibát jön helyette majd 3. 🙂

 8. Kapkodás van és ez az eredmény…..

 9. Mi van manapság már senki se tesztel????

 10. megvárjuk …

 11. Én ha tehetem mindig elolvasok minél több tesztet, aztán megvárom a kiadás utáni véleményeket és ha valamennyire ezek összhangban vannak, akkor tétel vétel. Tényleg kellene valami bünti ezeknek a cégeknek, mert így egyre szarabb játékokat vagy netán az is elképzelhető, hogy üres adathordozókat kapunk.

 12. Nagyon helyes!

 13. A Operation flashpoint is így járt. Miért lett a Codemasters ilyen igénytelen

 14. Kiváncsian várom a javító-csomagot , aztán ha a visszajelzések pozitívak , még az is lehet , hogy megveszem . Csak amire összehozzák , addig kijön a GT5 !!! Tényleg már csak egy hónap !! Még jó , hogy már elő van rendelve ez is . :]

 15. Mind szép és jó ,hogy javítócsomagot adnak ki,de könyörgöm!!! Lehessen végre Magyarországon is hozzáférés!!!

  • Az felejtős még pár évig… A javításokat leszedi a játék Magyar accal is autómatán, a dlc ket meg megveszed UK store ból és a Magyar accal használod, ennyi. Örüljünk, hogy egyáltalán tudunk online ozni meg store ozni…

 16. “jobban jartunk volna ha a rego sony-s f1-et frissitik az idei szezonhoz autok palyak esetleg par plusz dolog 🙂 de ez a “”ez nem hiba igy lett kitalalva”” eleg lol igy van kitalalva hogy ugy oldjuk meg az ai-t hogy a szabalyokat se tartsa be viszont neked bekell eleg lol codemasters….”

 17. Ejj… eltudom képzelni hogy a 10 éves Ödönke mit öszenem agonizál othon mert nem érti miért nem nyer soha a játékban ha vezet fél pályahosszal.Valószínű soha nem is fogja megtudni mivel nincs A ps3-hoz internetkapcsolata és nem tudja letőlteni a fél játéknyi javítást 😛

 18. “Haverom mesélte hogy pár dolog “”látványügyileg”” PS2-es szint alatt van.”

  • A látvánnyal semmi gond nincs…Ha kijavítják a hibákat,símán ér 8,5-et szerintem.Az más kérdés hogy eleve (hiba) nélkül kellene egy ilyen nagy érdeklődéssel várt játékot kiadni amit 2 évig drótoztak.Sajnos azt veszem észre hogy egyre több játéknál vannak ilyen problémák.

 19. Csak úgy kérdem, de pl: az akinek nincs internete otthon, az mit csináljon ilyenkor?Szép és jó ez menjünk egyből netre ebben a generációban, de azért ez már túlzás. Adjunk ki szart, meg összecsapott munkát azt majd a visszajelzésekből leszűrjük mit javítsunk.Nekik is kéne vmi kamara, hogy aki odakerül az jó ,meg teljes játékot TUD készíteni.

 20. Ezt a játékot senki se tesztelte?

  • Hát csak! de én se találok magyarázatot arra hogy miért kapott olyan jó pontokat először. Ez a nyilatkozat meg önmagáért beszél!Kollégám most szeretné megvenni a gammát, igencsak lebeszélem róla, vagy legalábbis várjon egy kicsit.

 21. Elég meglepőek ezek a dolgok! A teszt hozzászólásaiban is sokat leírtam, meg én is olvastam már pár helyen hogy valami nem oké. Ahhoz képest hogy a borítón is ott virít a 9/10….Hiába, ha nincs konkurencia az a minőség rovására megy! És egy később kiadott patch-el ezt nem lehet elsimítani!