Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

F1 2009, F1 2010 – a Codemasters beindítja az F1 szezont

[6419]A rajongók bánatára kifejezetten régen készült már új Formula 1 game, most azonban a Codemasters végre elindítja a videojátékos F1 szezont. Két cím került bejelentésre: az [B]F1 2009[/B] és az [B]F1 2010[/B].Az F1 2009 még az idén ősszel megjelenik, a PlayStation család gépei közül PSP-re. Az F1 2010 lesz a nagygépes változa, PS3-ra, de erre sajnos 2010 közepéig várni kell.[YOUTUBE]_9BIzTTcbYQ[/YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_9BIzTTcbYQ

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jobban örültem volna egy pachnak F1 ONE CE -hez

 2. Már azt hittem sose lesz F1 PSP-re, mondjuk ez a videó semmit se mutat meg a játékból.

 3. Kár hogy ps3-ra ilyen sokára jelenik meg……=((((

 4. A Sony (Studio Liverpool) féle F1- nél biztos jobb lesz, mert az kb csak az F1 Challenge 99-02 szintjét üti grafikailag, kivéve az esős futamok, az autó fizikájáról meg ne is beszéljünk.

  • szimulatort pc-n keress , itt eleg ha elvezetes tobb embernek,

   • “A pécések vezettek igazi F1 autót mindenféle körülmények között, hogy csak pécére van “”szimulátor””? Ráadásul a legtöbbet emlegetett játékuk egy mindenféle hivatalos támogatást nélkülöző homebrew project, amikben az autók néha 5 méterrel az út felett repülnek (láttam pár érdekes videót róla).Meg a pécéseknek már az szimulátor, ha a H betűvel tudnak dudálni, és ha konzolon nincs ilyen lehetőség akkor az szerintük árkád.”

    • Nemhogy játszanának egy jót. Azt lesik, hogy hány milit csavarjanak egy kütyün ,hogy 2ezredet javítsanak:)

    • Én még soha nem használtam a dudát, még eszembe sem juttot, valószinűleg vérpistikének van benne, ha már vezetni nem tud…, GTR2-t is kipróbálták a versenyzők és meg voltak vele elégedve, az rFactor-t kipróbálta Schumacher és Raikönnen is…, Hivatalosan van benne a BMW F1, Próbáljon meg csinálni valaki szimulátort hivatalos adatok nélkül, főleg F1-eset ahol az adatok titkosak, GT5P-re meg viccből írták rá, hogy real driving simulator mert ha komolyan gondolták akkor már nagy a baj… akkor inkább NFS

  • hehe.láttad már közelebbről?

 5. Nem könnyű manapság F1 játékot csinálni. Évente változtatják a szabályokat, KERS, gumik, Brawn csapat év elején még nem létezett, megszűnnek csapatok, versenyzők vándorolnak ide-oda. Csak DLC formában tudok elképzelni egy aktuális F1 játékot. Ha érdekel még valakit, mert én speciel kiábrándultam az autósport ezen ágazatából.

  • addig nem volt gikszer míg a ferrari nem lett egyeduralkodó pár évig és alázta a mezőnyt. Onnan kezdtek el mindenféle baromságot, hogy változatos legyen a sport, pedig csak tényleg egyenkocsik kellenének.

 6. Sony , EA vagy akárki ! Már bárki készíthet , kiadhat F1 gamet – HIVATALOSat – úgyhogy ébresztő !!! Nem értem , nincs vagy nem lenne kereslet F1 gamera ? Tényleg , tudja valaki , hogy mennyit adtak el az F1 C. E. – ból ? Nekem egy EA – s próbálkozàs is jó lenne már . F1 CE szervereket lelőtték , ez igaz ? v. -kat előre is kösz .

  • Tegnap még volt f1 szerver:)) Szépen néznénk ki,ha lelőnék. Elég sokan vannak fennt( igaz a nyitott pályákon gyökerek róják a köröket) és mi is most indítunk versenyt.

  • Kicsit tévedsz az F1 licensz mint olyan továbbra sem a fogasról leakasztható dolog. Eddig a Sony tulajdonolta amit most a Codemasters szerzett meg.

 7. Nekem az utolsó F1-es játékom a F1 Challenge 98-02 volt PC-n amit elég sokat játszottam, de PS3-on még nem volt szerencsém a vándorló cirkusszal versenyezni. Ha ez jó lesz beszerzem, mert online biztos jó móka lesz és egy két realtime versenyt is szívesen letolnék.

 8. akkor az már csak az F1 -10 lesz….kimaradt 1 év… de lehet hogy kettő?

 9. sajnos olvastam már máshol is, és a véleményem is úgyan az, HOL VAN AZ MÉG?áááááá, De legalább van elég idejűk NORMÁLIS-at ősszerakni, hajráá

 10. francba… én most akarom…. a régit meg se veszem…. csak ha 3000 körül lesz max akkor 🙂

 11. Nem rossz ez de az biztos hogy jobb lesz mint a legutobbi amit PSP-re fejlesztettek.

 12. Régóta várom már,hogy legyen végre F1 játék.A Codemasters általában jó kis gameket szokott csinálni,remélem ez is az lesz.Csak kár,hogy 2010-ben jön. 🙁

 13. a képek alapján gyenge!!!

 14. És a psphungary oldalon is én küldtem be a hírt. 😀

 15. Kíváncsi vagyok, hogy jobb lesz-e az F1 Championship Edition-nál?

 16. Sajna én sem tudok annak örülni, hogy idén csak psp-re jön. Ebből nekem nagygépes verzió kell és nagyon remélem, hogy az egyben egy prfofi F1-es játék lesz, nem pedig egy buta arcade cucc.

 17. Inkább már egy normális motoGP-t csinálnának már!!!

 18. lehet a játékkészitöknek is betett ez a sok változtatás a f1be és igy nem tudnak ugymond valos eröviszonyokat kiépiteni nah meg a kersz használata elvileg jövöre mindenkinek kötelezö vagy betiltják igy meg 8 autoba lenne a többibe meg nem lehet ezért maradtak meg 2010be

 19. vannak normális videók is: renault, bmw, meg még pár kocsi köröz egyedül.

 20. Meh… Mire kijön már kezdődik a következő idény. Hacsak nem PSP-n akarsz F1-ezni. 😀

 21. Bevehetik a makkomat, hogy csak 2010-ben lesz Ps3-ra…

 22. ezt de vártam már:)

 23. kár egyik oldalon régebben olvastam hogy idén összel jön ps3ra de akkor ugy látszik csuszik az egész a videorol nem tudok mit mondani mert nincs benne semmi amit tudnék értékelni igy marad a várakozás

 24. Félek ezt is elrontják. Már eleve rosszul indul, hogy először Wii-re és PSP-re jön…

 25. Végre valami remény

 26. 2010-ig simán kihúzom ezzel a nyeszlett videóval.Akkor viszont már az a minimum, hogy ne arcade fos legyen.

 27. Remélem rendes szimulátor lesz és lehet majd jól tolni kormánnyal! Itt egy kép a PSP-s verzából: http://psphungary.hu/e107_images/newspost_images/5250_1240570857_Codema.jpg

 28. Végrevégrevégrevégre!!!

 29. Lenne ultra reális:- gumikopás,szélcsatorna(szélárnyék),fizika,dinamikus időjárás,boxutca,AI,grafika,törés,pálya….interjúk:P

 30. Köszi srácok! Látom jobb, hogy nem látom. 😀

 31. A PSP-s verziót tuti megveszem.A PS3-as verziót is, bár kicsit félek a kódmasztersz fejlesztéstől….remélem jó lesz. A sony magasra tette a mércét főleg, hogy permieres volt a játék.

 32. Én beleraknám:-joy szinkronbahozása,pl(egy gomb egy állítás a szekéren)-lenne több állítási lehetőség verseny közben,úgy mint a kormányon.

 33. Inkább mutattak volna egy napsütötte pályát kocsik nélkül vagy valami…..

 34. Ez a videó nagy sz@r! Abszolút nem az F1 stílus. Kezdek félni a játéktól….:(

 35. Nem megy a videó…

 36. 2007-2008-as szezon meg az ablakban…

 37. Remélem a belefektetett idő meghozza a gyümölcsét,bár nem kell félteni kódmesteréket de jómagam jobban örülnék ha a Sony-bá csinálná!

 38. Jó sokat kell várni rá!:S