Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ez lenne itt egy Metal Gear Solid moziposzter?

A filmes hírek világában bennfentesnek, gyorsnak, hozzáértőnek és ismertnek számító ScreenRant.com weboldalon egy érdekes és izgalmas, állítólagosan kiszivárogtatott Metal Gear Solid mozifilm poszter fotója bukkant fel a minap.Öööööö?A nem túl jó minőségű – valószínűleg telefonos – kép állítólag a Sony Pictures kaliforniai, Culver City-ben levő főhadiszállásán készült. A poszteren Christian Bale (The Dark Knight, Terminator Salvation) és Daniel Craig (Quantum of Solace) színészek (és neveik) láthatók: Bale Solid Snake, Craig pedig Liquid Snake szerepében. Alul a “2011 július” dátum díszeleg.Egyelőre nem tudni, a fotó kamu, vagy frankó, és tényleg idő előtt kidőlt a bili… ([A http://screenrant.com/metal-gear-solid-daniel-craig-christian-bale-vic-13441/]FORRÁS[/A])[8738]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. érdekes lenne

 2. Snake vs Liquid 007

 3. Ez elég siralmas. Bajuszos rövid hajú Bél.

 4. Snake-nek Kurt Russel (menekülés los angelesből és menekülés new yorkból)is lehetne.ebben a 2 filmben is Snake volt,biztos tudjátok

 5. Daniel Craig mint Liquid Snake elég elcseszett lesz akkor mert bond szerepe sem nekivaló, kiváncsileszekrá hogy mi fog kisülnibelöle!!!

 6. már megint Bale? 🙂

 7. KAMU! Daniel Craig mint Liquid? Jajj neeeeee.

 8. Hát majd meglátjuk, ha egyáltalán lesz de különösebben nem érdekel, nincs is semmilyen elvárásom…és lehet hogy pont így lesz jó.

 9. Mindkettő elég rossz választás lenne.

 10. csak aztan jo is legyen

 11. “huha. :)nem úgy volt egyébként, hogy egy full ismeretlen de Snake-re hajazó pasas fogja játszani? mindenesre “”Snake hangot”” szeretnék. :D”

  • Felőlem akár David Hayter is játszhatná. Bár egy ilyen szerepben csak paródiaként tudnám elképzelni. :)Bárki is játsza majd Snake-et utószinkron mindenképp kell. Ha nem lesz akkor már ott bukik a dolog, szvsz.

 12. Szvsz kamu. Bale nem nézhet ki így, ha tényleg ő játssza Solid Snake-et… Vagy tán Uwe barátunk rendezi? O_o

 13. ez fasza lenne, Bale az egyik kedvenc színészem és Daniel Craig is nagyon ott van. szerintem fain lenne

 14. ilyet csinálhatnak szórakozásból is…ráteszik a terminátoros meg a james bondos fejeket, azt készamúgy tetszene ez a szereposztás

 15. Húúú, bárcsak igaz lenne….két remek színész, remek történet…csak ne Uwe Boll rendezze 😀

 16. Ez kamu és nem frankó.

 17. talán azt remélték ezzel majd elindítják a prodzsektet, vagy mittudomén. gagyi ez a plakát.

 18. ohh Daniel Craig mint Liquid? hááááááááááát.szeretem a színészt, jókat alakított eddig is, de nem tudom. :/Christian Bale jó lesz Snakenek. 🙂

 19. Christian Bale vagy Hugh Jackman.Őket tudnám elképzelni, mint Solid Snake.Liquid-nek meg Sean Bean.Amúgy ezek nem olyan rossz választások: http://www.giantbomb.com/metal-gear-solid-the-twin-snakes/61-9594/news/

 20. Maradjunk csak a játékoknál, remélem ennél az utolsó 2-nél(Rising, Peacewalker) és zárjuk le végre a szériát, nehogy az legyen belőle mint a Terminátorból.

 21. Jaj má, nekem mááá meg van bakeliten mp3-ban csak a vindóz média pléjer ukrán felirattal játssza le és az elejére anyám rávette a barátok közt végét.

 22. Szerintem ez kamu, nem véletlenül ilyen gyatra a kép.

 23. Lassan már a csapból is Christian Bale folyik. Remélem kamu az egész.

 24. Bírom ezt a Bale-t..nade hogy már minden akciófilmben ő játssza a főszerepet, már kicsit unalmas 😛 Bocs Karfi 🙂

 25. Sztem nem kamu,jólesszez.. én várom.

 26. inkàbb ne legyen igaz a hìr. Amikor jàtèkból csinàlnak mozit az midig szar szokott lenni.

 27. Ilyen szar kamut is rég láttam 😀

 28. sztem kam . de ok lenne , ha lenne xD

 29. ki ez a Craig Bale?? (láttátok a facebookját? 😀 telesz@rom magam, ha tényleg ő lesz Snake :::DDD)

 30. Ez a film, ha egyáltalán lesz tuti, hogy nem fogja megközelíteni az MGS valóságot, és ez nem rosszmájúság, hanem kiindulópont a mai videák miatt.Vagyis fos lesz.

 31. Amúgy az a vicc, hogy MGS filmről először egy 2000-res videojátékmagazinban olvastam hírt, hogy lesz majd. Ehhez képest a 2011 elég késői dátumnak tűnik… 🙂

 32. Maga a poszter 100%, hogy kamu, de ha lesz MGS film, akkor valószínűleg Christian Bale fogja játszani Snaket. Viszont kétlem, hogy Daniel Craige lenne majd Liquid.

  • ha christian bale lesz snake akkor anthraxot küldök kojimának…nincs semmi különösebb bajom bale-el, csak az már vicc h minden második akciófilmben ő a főszereplő…gőzöm nincs, h ki lenne jó snake-nek, de azt tudom, h nem bale…addig szvsz felesleges is ilyen kamu szarokkal foglalkozni, míg kojima be nem jelenti, h x, y és z lesznek a színészek, a film pedig kettőezerakármennyiben jön majd a mozikba.

   • Egy korábbi hír szerint Christian Bale egy interjúban elismerte, hogy ő fogja Solid Snaket játszani. Azóta sajnos sok minden előrelépés nem történt a projekttel kapcsolatban. Csupán felmerült az, hogy Kurt Wimmer (Equilibrium) rendezné a filmet és Hideo Kojima íróként venne részt.

    • tudtommal csak felmerült a neve, de semmi egzaktot nem mondtak a színészekkel kapcsolatban.sőt! volt egy Nuts magazinos interjú is vele ezzel kapcsolatban, amit persze soha sehol nem lehetett elolvasni. ami pedig a neten forog hír ezzel kapcsolatban, az csak annyi, h christian bale szeretné a szerepet… ergo még nem kapta meg.de mivel már ezek is elég kamu-gyanús hírek, én megvárom a hivatalos bejelentést, felesleges spekulálni addig.

 33. Persze hogy kamu. Mert az a profilkép olyan mint Martin. Valld be hogy Ti csináltátok! 😀

 34. Remélem kamu. Isten óvjon minket egy filmtől. Mi a ráknak ide egyáltalán hollywood? A játék túlmutat minden ismert filmen. 8D

 35. tuti kamu… egyrészt mert egyáltalán nem hasonlít semelyikőjük se Snake-re, se Liquid-re, másrészt maga a poszter is elég ratyin néz ki, ilyet Kojima nagyúr nem ad ki a kezei közül…

 36. KOJIMA A VILÁG LEGJOBB (film) RENDEZŐJE!!!!!

 37. Érdekesnek tűnik.

 38. Mellesleg Craig alá gondolom Craig arcképének kéne kerülnie 😛 Mindegy mi ez, ha lesz is film, Kojima rajta tartja a szemét. Remélem.

 39. Kiraly valasztas lenne Bale!Remelem nem kamu!!

 40. itt semmi hír róla:http://www.imdb.com/name/nm0000288/pedig idő előtt fel szokták tüntetni…

 41. Nagyon kamunak néz ki,olyan mintha a 80-as évek filmposztere lenne.

 42. A kép nem valódi.Bale-nek a Gépészben volt ilyen haj-arcszőrzet kombója.

 43. hmmm erre van egy példám, anno a resident evil the hive filmet nagyon vártam, de nem azt kaptam amit én látni akartam, mivel én játékot akartam látni!Később lett rajtam úrrá hogy ez filmnek, főként adaptációnak kitűnő darab, ha minimum ilyen lesz az MGS akkor zsír, egyébként szerintem buhera a poszter, de remélem Bale lesz a Snake

 44. Hát nem tudom ha játékból csinálnak filmet az nem mindig sikerül valami jóra!

 45. Én csakis kizárólag két színészt tudnék elképzelni Skane-nek, és senki mást!! Vagy Wesley Snipes, vagy Whoopi Goldberg!! Szerintem Bale teljesen korrekt lenne, ő is előszeretettel használja a torzított hangját. De tök mindegy mert ez hálivúd, szóval úgyis Vin Benzin lesz…. ööö… mármint Meryl.

 46. Hát szerintem nagyobb durranás plakátja lenne mint ez. Ez még teaser plakátnak sem megy el, meg akkor nem is igazán kéne rá Bale arca (amúgy meg a ‘The Machinist’ jutott először az eszembe a képről). És a 2011-es dátum kicsit pofátlanság, már mióta fent van imdb-n?!

 47. én csakis egyetlenegy embert tudok elképzelni Snake szerepében az pedig nem más, mint Hugh Jackman. képes lennék petíció megfogalmazására is a cél érdekében.

 48. Nagyon remélem, hogy kamu.

 49. bale még szerintem oké is. na de craig….inkább Sean Bean, na ő tényleg hasonlit Liquid-re!http://www.poster.net/bean-sean/bean-sean-photo-xl-sean-bean-6234918.jpg

 50. Először is…Christian Bale a képen egyaltalán nem úgy néz ki, mint ahogy szokott…nem hasonlít rá.Másodszor pedig… a kép kerete elég érdekes, főleg a bal sarkában.Szerintem KAMU. 😀

 51. ez a bale-es kép szvsz a terminator plakátról van leszedve, és ide felrakva… szerintem totál kamu

 52. Na igen pp érdeklődni akartam mi van már a filmel kapcsolatban

 53. Metal Gearből már elég régóta filmet akarnak csinálni ( 2. rész óta azt hiszem ) de hanyagolni kéne úgyse sülne ki belőle jó .Rolmanus : jó az avatarod xD

  • Tudom. 😛 :D:D

  • Nem kell film mert úgyis amerektikai szar lesz belőleugyanúgy ahogy az össze többi játékból filmet.Láttad a Max Paynt??? Nevetséges volt.

   • Igen, ettől tartok én is. Viszont Kojima régebben azt nyilatkozta, hogy ha lesz film, akkor neki mindenképp lesz köze hozzá. Ez azért megnyugtató.

    • Én akkor nyugodnék meg ha tudnám, hogy maga Kojimacsinálja a filmet. Ért hozzá ezt bebizonyította nem egyszer.Teljesen mindegy a tény, hogy felügyeli úgyse az lenne lesz??? belőle amit Kojima akar a lényeg úgyis az lesz, hogyemészthető legyen mindenki számára ami pontosan azt jelenti,hogy a film nem csak a rajongóknak fog készülni.Ezért nem hiszek ebben az egész csináljunk filmet belőle,inkább ne!!!

     • Igazad van. (viszont Holywood nem fogja megengedni azt, hogy Kojima rendezze, bármennyire is kenterbeverne mindenkit. )

     • Pedig mekkora forradalmat csinálna Kojima egy filmmel,meg merem kockáztatni, hogy magasabb színvonalra emelnéa filmgyártás forgatás rendezés mozi fogalmát =)

     • Ebben én is biztos vagyok.

     • Ezt már megtette Tarantino. Kojima hozzá képest ló plusz a farka. Nem azt mondom, hogy nem képes rá, de nem tudom és szerintem ti sem. Először villantson valamit mozivásznon. Ha mesteri – lásd MGSaga – akkor bólintok. Az a baj, hogy a tömegcikkeket előállító hálivúdi filmstudiók lehet olyan szinten befolyásolják Kojima által kiötlött forgatókönyvet – csak hogy az egyszerű jenkik is értsék – hogy értékét veszti az egész. Rendkívül kevés a jó (amerikai) film. Az MGS-ből szerintem nem szabadna ilyen csapból folyó szart csinálni. Minőségi film kell belőle, max amerika nem nézi meg, mondjuk ezutóbbit már inkább leszarom. 1 szó mint 100, egyelőre felesleges ajnározni Kojimát – szigorúan filmszakma. Játék téren lehet.

 54. Engem egyáltalán nem érdekelne ,hogy milyen a szereposztás, ha Kojima rendezné, már az is elég lenne.De miért ne ő rendezné…… Egyértelmű…Nagyon remélem nem kamu.Már Kojima féle látvány is, elég volna nekem.Ha tényleg készül , akkor szerintem lesz akkora filmtörténeti darabka, mint amekkora játéktörténeti….

  • Sajna ahhoz nincs túl nagy befolyása Hollywoodban Kojimának, hogy ő rendezze. Valaki más fogja rendezni, aki persze messze nem akkora zseni, mint ő, de a storyt vaslzeg ő fogja írni a filmhez, ami egy tehetséges rendezővel párosítva, igencsak meggyőző vérgerendményt produkálhat.

 55. Szerintem zsenialis szereplovalasztas.

 56. de mit keres rajta a zákos? huhu. hihi. (ikszdé.)ja, szvsz kamuflázs (hogy stílszerűek is legyünk).

 57. Minél tovább nézem ezt a posztert annál gagyibb. Gondosan elkészített, de amatőr munka.

 58. Sőt a Varázsfuvolában Taminot és ő játsza ( nem tudok magyarul xD ) 😛

 59. Batman szerepét Christian Bale játsza, az új Szupermen szerepét is ő kapta, a Pókember 4-ben ő játsza majd Peter Parkert, a Macskanő 2-ben is ő lesz a macskanő. És a Hulk 3-ban is rá osztották a zöld szörny szerepét.Am kamu a kép. Ügyes próbálkozás.

 60. Behalok ha igaz és tényleg Bale lesz Snake.Jó szinész,de már kezdem unni,hogy a csapból is Ő folyik.

 61. Kamu vagy sem, Bale-t nagyon is el tudnám képzelni Snake szerepében(sőt, a mosatni színész genrációból ő lenne a legjobb választás) és régebben is keringtek pletykák arról, hogy rá osztják a szerepet.BenyBoy: David Hayter semmi szín alatt nem lesz Solid Snake. A hangja persze hiányozni fog, de ő nem színész.

  • Én meg épp az, hogy már nagyon nem tudnám elképzelni. John Connor, Batman és Solid Snake egy és ugyanaz az ember? Nanemá’! Kép meg kamu, Snakenek amúgy sincs egyik részben sem süni haja.

   • A Terminator szereplését és úgy az egész T filmet, én is gyorsan elfelejteném, mert hulladék volt, a frencsájz megerőszakolása, de ettől még Bale egy kurvajó színész és egy hozzáértő rendező kezében csodákat lehet vele művelni. Nagyon is illene rá a szerep.

    • Ennek a kommentnek minden szavával egyetértek. 🙂 Kajakra, szívemből szóltál.

    • Hadd védjem meg az új Terminator filmet! Szerintem jó volt. Vagy legalábbis kellemesen csalódtam, mert mindenkitől csak azt hallottam, hogy milyen sz@r. Nos, ezek az emberkék még nem láttak igazán sz@r filmet, úgyhogy kötelező jelleggel nézzék meg az új Terminátornál 1000x nagyobb kulákat: A part, Hellboy, Sárkánylovas, Country Bears, A Mezsgye, Turkish Star Wars, Batman és Robin, Street Figter és Super Mario the movie, Vademberek ( kiváló magyar film ) és az örök kedvenc Galaxis útikalauz űrstopposoknak valamit Freddie Prince Jr. összes alakítása.

    • Én azt nem mondtam, hogy jó volt a film(nézd csak meg az avatárom) alig bírtam végigülni, főleg a szánalmasan szar magyar szinkronnal, de nincs mit tenni attól még Bale John Connor. Snake-nek Hayter olyan jellegzetes hangot varázsolt, hogy igazából a mai Hollywood-i színészek közül senki nem lenne jó.

 62. erdekes kép :D:D:D

 63. Áhh, szerintem 1000% kamu.