Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ex Killzone 2 fejlesztő a Metal Gear Solid: Rising fedélzetén

[15440] Hideo Kojimáról közismert, hogy rajong a nyugatért, ami természetesen a játékaiban is erősen érződik, ráadásul nem is egy hír volt már arról, hogy európai és amerikai stúdiókat látogatott meg tapasztalatcsere céljából. A mester ugyan jelenleg a PSP exkluzív [I]Metal Gear Solid: Peace Walker[/I]en dolgozik, de mint tudjátok egy másik MGS, a [B]Metal Gear Solid: Rising[/B] is keményen fejlesztés alatt áll. A kétfelé szakadt [B]Kojima Productions[/B] MGS: Risingot fejlesztő fele leginkább fiatal és lelkes, nem csak japán programozók hadából áll. Ezt a csapatot hivatott erősíteni egy szintén ifjú nyugati talentum, Dennis Zopfi. Zopfi korábban a [I]Killzone 2[/I]-t hegesztő [I]Guerrilla Games[/I] csapatát erősítette pályatervezőként, ám a gigászi projekt befejezése után a japán fejlesztőstúdióhoz csatlakozott.Intenzív városi harcok a láthatáron?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én várom. Mikor a 4el játszottam akkor mondtam magamnak kell egy ilyen színvonalú Raidenes cucc. Csak azt sajnálom, hogy az original MGS-ek meg vándorolnak PSP-re.

 2. Metal Heavenly Sword. Valami ilyesmi koncepció kavarog a fejemben. Nem tudom elképzelni, hogy ez a játék hű maradna bármilyen szempontból az eddig megszokott MGSekhez. Kár, hogy Kojima PSPzik. Tök komolytalanul hangzik. :/

 3. egy fejlesztő miatt?

 4. Én leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy a lighting bolt action mit jelent pontosan. Tehát hogy most hack&slash lesz csak és semmi több, vagy normális mgs történetvezetéses h&s lesz-e? 🙂

 5. basszus…ideje lenne már h mondjanak 1-2 infót a Risingról is :S

 6. Bírom ezeket a vitákat nyitó kérdéseket a cikkek végén. Vicces, nem is mondok semmit azon kívül, hogy csáááá, hurrá :$

 7. “Kojima az MGS4 grafikájával sem volt teljesen elégedett, még tudtak volna “”hozzátenni””, csakhát a játéknak meg kell egyszer jelennie. Szerintem a Rising is rendben lesz, aztán hogy kinek fog tetszeni és kinek nem, más kérdés.”

 8. Bayonetta után, hova akarnak pergős akció játékot? :PFélre téve a boszorkány nőcit, kíváncsian várom, mi sül ki ebből a Rising-ból, de egyáltalán nem fűzök hozzá nagy reményeket.

 9. Jó lenne már vmi ingame szösszenet.

 10. Majd meglássuk…..

 11. Pergős akciójáték Raidennel, tutijó lesz. Nagyon várom.

 12. Félek,hogy ez olyan mozgásérzékelős baromság lesz… :/

 13. “:( én ebben kurvára csalódtam..Egyes spekulációk szerint a TGS-en lett volna belőle első videó vagy ingame de a “”konami fiatal titánjai”” megmutatták Kojimának a gamet és K. azt mondta ehhez ő nem adja a nevét és visszaküldte a tervező asztalra……Nem tudni mennyi valóságalapja van a pletykának de szó, hogy a Konami felhozatala egy kicsit foghíjas volt…..”

 14. “Nem várok akkora durranást mint az MGS4-nél volt. Mivel box-ra is jön valószínüleg nem lesz olyan minőségi darab, videókat is le fogják butítani. Úgy tudom Kojima nem is vesz részt a a fejlesztésben személyesen. Ez inkább valami kaszabolós téma lesz az biztos, már csak a “”Lightning Bolt Action””-ból is erre gondolok a “”Tactical Espionage Action”” helyett. Örülnék azért ha nem lenne igazam… Én inkább egy only ps3 MGS címet várok, az lesz az igazi.”

  • Szerintem igazi,nagy PS3-as MGS cím már nem fér bele ebben a konzolérában,de ha igen tuti,hogy az is multiplatform lesz… :/

  • Kojimát ismerve inkább kiadják 5 lemezen de szép lesz….

  • Nem értek veled egyet, sokkal valószinübb hogy a ps3-as verzió szebb lesz mint az x-é, Kojima nem fog a saját minősége alá menni….

  • “””Mivel box-ra is jön valószínüleg nem lesz olyan minőségi darab, videókat is le fogják butítani.””Csak ezt neee…”

   • sajna ez így van….szemét Kojima beadta a derekát a Mikrofosnak. nem volt túl jó húzás…..

   • Én is azt mondom hogy ne így legyen, de valószínüleg nem fogják boxra 4-5 lemezen kiadni. És a ps3-as verziót sem fogják teljesen átírni a gép teljesítményére. Így meglehet hogy egy gyengébb változatot kapunk majd mint amire számítunk az eddigi részek után.

  • Konkrétan nem kívánok válaszolni a kommentedre, nincs értelme felhúznom magam, de azt azért jobb, ha észbe vésed, hogy ha egy játék multiplatform lesz, az nem jelenti azt, hogy minőségileg is rosszabb lesz… Nem tudom honnan vetted ezt az idióta felfogást, de mindenesetre büszke lehetsz magadra… Neked az miért fáj, ha nem csak te játszhatsz vele PS3-on, hanem majd az X360-as szféra is hozzáférhet? Hihetetlenül hülye egy felfogásod van, tudod-e?

   • Nincs hülye felfogásom, ez saját tapasztalatom. Metal Gear 4, Uncharted 2, Killzone 2, God of War 3, Gran Turismo 5, Heavy Rain, mind mind ps3 játék és kimagaslóan jobbak mint a multiplatform címek. A ps3-nak jóval erősebb a hardvere, és a blu-ray lemez kapacítása is jóval nagyobb mint a sima dl dvd-nek. Ennyi az egész. Most kezd igazán körvonalazódni a ps3 előnye, és még jobban el fog húzni meglátod.

    • “””A ps3-nak jóval erősebb a hardvere, és a blu-ray lemez kapacítása is jóval nagyobb mint a sima dl dvd-nek. Ennyi az egész. “”Ha szerinted ettől jó egy játék, akkor sajnállak… Szerintem egy játék nem attól jobb, hogy Blue-ray lemezen figyel, vagy, mert a PS3 erősebb hardverén futkározik, hanem attól jó, hogy a készítők vittek bele kreativitást, adtak neki életet a saját, remek ötleteikkel és az egészet egy olyan környezetbe álmodták meg, mely minden játékos álmainak a netovábbja, valamint az egész történet középpontjában olyan szereplők állnak, akik a játékosokat személyiségükkel már az első pillanatban megfognak. Szerintem ettől jó egy játék, ettől él egy játék.Én nem kívánok erről vitázni, hosszabb eszmefuttatást talán még leírnák, de hát nem tudom. Csak egy kérdés: Te hogy reagálnád le, ha ezentúl az összes jövőbeni MGS cím multiplatform lenne? Én részemről igenis örülnék neki, hogy mások is játszhatnak vele, nem csak egy bizonyos rétege a játékosoknak…”

     • Ha nem menne a minőség rovására én sem bánnám ha multplatformok lennének a játékok. Viszont a hely miatt ez sokszor lehetetlen. Nekem is sokáig volt boxom, és jó volt az is. De az exlúzív címek miatt váltottam inkább. Egyet értek veled abban hogy mitől jó egy játék, és amiket felsoroltam címek azok pont ilyenek. Viszont a jó hardver is fontos mivel a grafika is számít azért valamennyire az ötletesség mellett. A blu-ray lemez miatt meg ugye tartalamasabb és hosszabb játékokat kaphatunk ez nem is vitás.

     • akkor minek van ps3-ad?term. nem csak ezektől függ, de ezek nélkül igencsak meg lennél lőve

     • Tudtommal PS3-ra is igencsak jó exkluzívok vannak, meg hát, nekem legelső okom, hogy ps3-at vegyek, az a Metal Gear SOlid 4 volt, így kb 2-3 hónappal az MGS4 megjelenése előtt beruháztam egy ps3-ra, melléje Uncharted meg Heavenly Sword, későbbiekben egy Ninja Gaiden Sigma 5ezerért bontatlanul(bár végigvittem a sima ninja gaident még az első boxon, de ez a cím megérdemelte, hogy megvegyem harmadszorra is!), aztán a várva várt MGS4, meg Dead Space. Közben volt szerencsém kipróbálni a Resistance 1-2-őt melyek számomra irtó nagy csalódások voltak, majd volt szerencsém killzone2-höz is, amely szerintem igen csak nagy bukta szintén, csak a látvány viszi el a hátán… Utoljára most ősszel vettem meg az Uncharted 2-őt, ami szintén nagyon jó játék. Most úgy vagyok, hogy azóta szépen teszem félre a pénzemet, hogy megvehessem a God of war Collection-t, valamint gondolkozok a Dante’s Inferno PS3-as beszerzésén. Most hirtelen pár cím amiket a jövőben biztos megfogok venni, az a God of War 3, valamint a Heavy Rain. A többi multiplatform cuccot inkább X360-ra veszem meg, hogy gyarapíthassam a gamer pontjaimat, amikbe elég sok időm fekszik, lévén, hogy átléptem nem is olyan rég a 40ezres határt.Végezetül annyit írnék, hogy szeretem mind a PS3-at, mind az X360-at, de a játék szerintem sokkal élvezetesebb jelenleg X360-anon(csak azt nem tudom megmagyarázni, hogy miért), sokkal kiforrottabb az achievment rendszer mint PS3-nál a trophy rendszer, és sokkal változatosabb egy achievment értékelése, mely a pontok számától függően a nehézséget is sokkal jobban tükrözi, mint PS3-on a bronze, silver, gold és platinum trophy.

     • Izlések és pofonok, én az box-ban minden téren csalódtam. Megbízhatatlan szar, nekem 3 gépem volt mind1ik piros ledes lett. Aztán arról már nem is beszélve hogy a live-ért fizetős. Ha már megveszek egy játékot 10ezerért had játszak már vele online ingyen amennyit akarok. Az megint elég nagy vicc hogy a joyhoz még külön vegyél aksit vagy elemeket. Lehúzás az egész. Exlúzív címek terén is 0, Gears of war egyedül ami ért valamit. Na de ne off-oljunk tovább, a MGS Rising-et várjuk és reméljük nem csalódunk 🙂

 15. vééégre valami hír a Risingról!!!!

 16. A végeredmény érdekel ebből! 😀