Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Evolve – itt a vége, fuss el véle

Megjelenésekor a PlayStation.Community lelkes tesztelőbrigádja [A http://playstationcommunity.hu/note/12471]7 pontra értékelte[/A] a Turtle Rock által fejlesztett, [B]Evolve[/B] című, PlayStation 4-en is futó multiplayer szörnyvadászatot, de már akkor is voltak olyan [I]bunkók[/I], akik azt mondták, ez a játék [I]egy forintot sem ér[/I]. A teszt generált is szépen 80 hozzászólást, ahol mindenki megszakértette, miért tetszik, vagy nem tetszik neki a game.Egy idő után aztán a játék életciklusa csillaghullásszerű lejtmenetbe váltott, mely azt eredményezte, hogy a fejlesztő/kiadó megcélozta a Free-to-Play rendszerű ingyenes, mikrotranzakciós modellt, hátha ez megmenti a még menthetőt, és visszahozza az elpárolgott játékosbázist.Nos, eddig tartott a dolog. A Turtle Rock bejelentette, hogy nem támogatják tovább a szoftvert, sőt, a legutolsó frissítés, a Stage 2 update konzolokra már meg sem érkezik. PC-n egyelőre tovább folyik a gyilok, de, hogy a kiadó 2K végül hogyan határoz a konzolos jövőt illetően, arról még nincs hivatalos álláspont.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ez is a migránsok miatt van

  2. Kár értem, mert az ötlet jó lett volna ,csak a kivitelezés…

  3. Van benne trófea egyáltalán?

  4. Cucli

  5. Ezt már a beta alapján le lehetett szűrni. Nulla story mód…. csak online és ráadásul olyan mély csapat alapú játékkal megspékelve amit random emberekkel nagyon nehéz összehozni.Sajnálom a csapatot… de én sajnos az elején éreztem ,hogy ebből nem lesz egy left4dead…

  6. Nem kicsit kellett küzdenem bátyámmal, hogy NE vegyük meg ezt a förtelmet. Nem vettük, mert végül belátta, hogy sületlenség és egy forintot nem ér.

  7. “””Egy idő után aztán a játék életciklusa csillaghullásszerű lejtmenetbe váltott””Ez az időtartam sacper 1 hónap volt, talán picivel több. Emlékeim szerint megjelenés után pár héttel már szinte el is felejtette a gémer társadalom, hogy volt egy Evolve nevű játék.”

  8. Drága söralátét.