Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Evolve – elindult a szörnyvadászós játék alfája

PC-n és Xbox One-on igen, PlayStation 4-en NEM indult el tegnap, az eredeti ütemterv szerint a 2K Games [B]Evolve[/B] című 4 vs. 1 szörnyvadászós játékának alfa-tesztüzeme. A hibát az amúgy is sok problémát hozó PS4 Firmware Update 2.0 okozta a hírek szerint. A Turtle Rock Studios és a Sony dolgozik a megoldáson…Úgy kellett ez a DriveClub botrány mellé, mint ördögnek a tömjénfüst. Mint búcsúba’ egy pofon. Mint zsebbe’ a sz@r.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akkor ezért nem tudtam szerverre lépni vele…

 2. Nem kell sírni hogy ps4-en nincs. Mindenütt máshol sírnak boxosok pc-sek h rohadt gyatrán megy a teszt… Szóval a szarból nem maradtunk ki 😀 ezért nem kell bánkódni Nekünk olyan alfa tesztünk lesz amikor rendesen működik majd minden. Nem mint most a többi platformon

 3. Mentol nekem csak annyi volt , hogy ha bekapcsoltam ,akkor nem volt hang ,csak restart utan, de az elozo frissitessel megjavult az is . Nova gondolom majd tesztelhetjuk…. és nagyon remélem, hogy vasarnap reggelig javitjak a dolgokat….. 🙂 Bár a DC után nem mondok semmit.

 4. Nem is baj, legalább kicsit észhez térnek a japánok. (ha szerencsénk van) Én ezt a 2.0-t se értem. Nem tesztelik mielőtt kiadják? Nekem frissítés után 3-szor fagyott le a gépem a menüben(!), előtte 7 hónap alatt egyszer sem.És ez mellett a DriveClub. Piacvezető létükre összekaphatnák már magukat.

  • Nekem semmi bajom nem volt elotte se meg most se… Viszont olvastam a standby hibáról, úgyhogy a gép nem volt berakva alvóba. 😀

   • Nézd meg a fórumokat, nem sok olyan szerencsés van mint te. :)Nagy gondom amúgy nekem sincs. Fagyott a gép egy párszor, a PSN meg olyan lassú időnként mint az atom, de ez mindig is így volt. Rest módba nem merem állítani mert sokan írták, hogy nem ébred fel a gép… a hálózatit ki kell húznod, hogy újra be tudd kapcsolni.

   • Nekem sincs semmi gondom… mert nem töltöttem még le a 2.0-át. Mindig várok a nagyobb frissítések telepítésével, már a PS3-as korszakban is így csináltam, és ezáltal megúsztam az agyvérzéseket és szívrohamokat. :DAz Evolve-ért pedig kár, elnézve a sztrímeket elég hangulatos. Még számomra is, pedig nem vagyok nagy multis.

 5. Mint vasorrú bábának a mágneses mező…

 6. Vicc ami mostanában történik a tréstationnal

 7. Hát majdnem agyvérzést is kaptam tegnap… 🙁