Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Éves japán hardvereladási adatok

A japán Media Crate által nyilvánosságra hozott 2010-es adatok szerint jelenleg Japánban a Nintendo DS és a Playstation Portable vív nagy harcot az éves hardvereladási lista vezető pozíciójáért. Elemzők azt találgatják, sikerül-e a Sony gépének az idei karácsonyi szezon égére befognia az N handheldjét…[B]Éves japán hardvereladási adatok 2010. január 4. – 2010. október 10. között (egybeszámolt modelltípusokkal):1. DS – 1,917,4482. PSP – 1,599,1693. PS3 – 1,099,1954. Wii – 1,072,7725. Xbox 360 – 167,4826. PS2 – 65,536[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. xbox 5. áááá:S:S:S

 2. Ez durva! :ODe a PS3 oda basz.. az xbox360-t :Pa PSPn meg nem vagyok meglepve, jó , hordozható , és playstation ! 😀

 3. Azért a wiin picit meg vagyok lepve.

 4. a ps2 eladás nekem csak azért fura, mert jó lenne ha a régi jó játékok is ilyen könnyen beszerezhetőek lennének

 5. Nem gondoltam volna, hogy még mindig ennyi PS2 fogy. Nem rossz teljesítmény a korát, és az évek óta piacon lévő utódját tekintve.

 6. Hajrá PSP!!!!!

 7. még mindig vesznek PS2-t? 🙂 behalás. 🙂

 8. Nem a DS és a PSP van versenyben hanem a PS3 és a Wii a harmadik helyért. Mondjuk ha kijön idén a GT5 és a Move eladások is feldobják akkor nem kérdés melyik nyer idén.

 9. Mi a jó a DS-be?

  • Vannak rá jó játékok.

  • Hát szerintem sokan szeretik mert olyan retró szerű játékok jönnek ki rá, meg van rá mario xDMondjuk én személy szerint nem komálom.A PSPn bőven van (szerintem) jobb játék amivel ki lehet tölteni a szabadidőt.

 10. Szeintem max azért sikerülhet befognia a psp-nek a ds-t, mert már sokan kivárnak az új gépre.Valószínűleg ha egy új psp-t is bejelentenének dátummal (nem csak pletykálnák évek óta), akkor a psp eladásai is vissza esnének.

 11. Igen miután megszüntették a PS3/PS2 kompatibilitást érthető, meg úgy olcsóbb is nagyon. De laikusan azt mondom, hogy nem árulnák én régebbi típust, ha az újtól várok nagy eredményeket.

 12. Számomra a PS2 az érdekes dolog. Egy, hogy még mindig fogy, kettő, hogy miért is árulják még…

  • Mert van rá 1000 kihagyhatatlan játék.

   • Én is vettem egyet nemrég. Bár használt lett, és fat de ez csak azért lett így, mert a telekre vettem és ritkán játszom vele, arra meg nem éri meg újat venni. De ha úgy alakult volna, hogy van pénzem az újra, és a Sony nem árulná akkor pöppet mérges lennék:DEgyébként egyszerű a dolog, a ps4ig még árulják, aztán meg eltűnik.

  • Mert minden idők legsikeresebb konzol gépe és még mindig készítenek hozzá játékokat! Csupán ezért….

 13. “Több mint 5ször annyi PS3 mint box!:)Igaz ez “”csak”” Japán, egy kicsiny sziget, mégha ott is készül minden jó játék.Egy magyarra is kíváncsi lennék!!Lehet hogy pont a fordítottja…”

 14. “Kíváncsi lennék, hogy milyen arányban fogy a “”sima”” PSP és a Go!”

  • Hardverfogyás októberben Japánban (modellverziók külön):PSP – 33,683DSi – 22,301DSi LL – 21,777PS3 – 19,948Wii – 12,158DS Lite – 5,960X360 – 2,746PS2 – 1,373PSP go – 1,191

   • xD Azért elég durva, hogy a Go! mennyire nem fogy.Mondjuk én is a kézzel fogható, gyűjthető játékok híve vagyok. Azokat a játékokat amiket a PSNről tölt le az ember (bár minőségben semmi különbség és akár 5en is meg lehet osztozni az árában:) sajnos lehet kitenni a polcra a gyűjteményébe.

    • Én elég egyszerű okból nem GO-t veszek. Az az ok, pedig a pénz. Ugyanis jövőre ugye elvileg-ha a jó Sony is úgy akarja- bemutatják a psp2-t. Namost azt gondoltam, hogy veszek egy FAT psp-t olcsón, helyrehozom és játszok a psp2ig vele, utánna pedig elteszem:DNamost, viszont igy már nem éri meg azért az 5-6 játékért, ami engem pspre érdekel, megvenni a GO-t ha mondjuk 15k-ból(angliai hibás gépet megszerelném) kihozok egy FAT-et.

     • “Én úgyszintén elvagyok a FAT-el.A PSPGo! tudtommal nem egy új gép hanem csak egy slim+:DMásként néz ki, van benne Bluetooth meg belső memória, esetleg a ramot növelték benne (erre már nem emlékszem, de a slim a fat-hoz képest 2szer annyi ramot kapott, 64MB:). Szóval szerintem nem éri meg.Egyébként mikor megláttam, hogy jön az “”új”” PSP és ki van alakítva a két analógkar helye, de a jobb oldaliba beletették a START-ot és a SELECT-et az analógkar helyett már elment tőle a kedvem…”

     • Nekem nagyon tetszik a Go, de ugy már, hogy tudom hogy nemsokára jön az új psp nem veszem meg, inkább félreteszek rá.A pénz most is megvan, csak inkább egy Macbook Pro-ba fektetem:D

     • “Ezek a Mac-ek annyival jobbak mint a PC?Mert azt tudom, hogy a Windows-nál csak jobb lehet:DDe azt is tudom, hogy “”kissé”” drágák. xDEgyszer mindenképp szeretnék tanulmányozni egyet:)”

     • Igazából a macbook pro tényleg nagyon jó. Számmora laptopban 3 márka van, a Sony, az Apple, és a Dell. Mást köszönöm nem kérek. a Sony után azért is lesz apple, mert jó a rajta lévő rendszer. Gördülékeny és elegáns. Plusz a full fém házas noti sem épp ronda:D A Sonyk is szépek, de egy hosszú aksi idős vaio Z az kb 150k-val több lenne, ugyanis az aksi bele csak önmagában 90k( a nagy kapacitású ami sokáig bírja), ergo maradok az MBP-nél. Aztán majd veszek bele SSD-t aztán kurta gyors lesz, és lehet örülni:DDe tény, hogy nem épp olcsók, de hát a Sony sem olcsó, a minőséget meg kell fizetni.

     • “Én úgy vettem észre, hogy a Dell lassan pont passzol a felsorolt 3ba.Jó kis cuccok, de igencsak borsos az áruk.Én azt tudom mondani, hogy még az MSIk jók. Egy ismerősnek és egy rokonnak is azt vettünk és szerintem megjelenésben, teljesítményben és ergonómiában is elég jók. Bár ezek is valamivel drágábbak, de azért jóval az első három után vannak.Engem valahogy az zavar, hogy az ergonómiára nagyon nem adnak. Bár ez lehet, hogy csak a magyar billentyűzetkiosztásnál van, de én azt vettem észre, hogy “”leteszik”” az alap billentyűzetet, az Ű,Í gombokat valahova beékelik, majd fogják a “”maradékot””. Ez általában Ins,Del,Home,End, stb, ezt pedig találomra “”beszúrkodják”” a maradék helyre, a végeredmény pedig, hogy egymás hegyén-hátán hevernek és úgy kell keresni őket.A másik mire nem szoktak ügyelni a touhpad, szerintem a minimum, hogy ebből is kihozzák a maximális méretet, megsüllyesztik, hogy érezze az ember a végét, valamint nagy előny ha két újjal gőgözni és középső gombbal kattintani is lehet.”

     • Én az msi-ről nem igazán hallottam jókat. Sőőt.Ismerösömnek sokszor túlmelegszik, jópár elég ronda-bár nem mind-, de hát tény hogy a legtöbb olcsó volt. Ugyértem 150k-nál nem több.Egyébként amióta haragszok az MSI-re, az a macbook air klónjuk. Ennyire pofátlanul kiadni ugyanazt, azért már arc kell.De hát azért örülök, hogy nektek bejöttek az msi cuccok, legalább azt jelenti, hogy azóta változott a minőségük pozitív irányba.

     • Hát szerintem a fekete-ezüst színnel jól játszanak:)A billentyűzet kiosztásuk majdhogynem jónak mondható, 2ből 2őn ott virít a numerikus billentyűzet is:), a touhpaduk pedig süllyesztett.Az egyik gép 150 körül volt, az asszem 2,0as AMD, 4 GB RAM, 9800as GeForcce videókártya van.A másik az asszem 180 volt, abban asszem már 4magos 2.+ os proci, 4GB ram, asszem egy 512-es videókártya van.Szóval nem mondhatók rossznak:)Haver 180ért úgy vette a gépet, hogy 10évig ne kelljen cserélnie. (eddig egy 700MHz-s P3-assal nyomult. xD)

   • Azért ahhoz tehetség kell, hogy egy új konzol (PSPGO) alul teljesítsen az X360tól. :DA NDS minden verziója ott van előtte.