Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Európai PSN felöltőkártyák

Megtört a jég, legalábbis úgy látszik, mivel felbukkant több online, játékokkal foglalkozó áruházban is az [B]európai PSN feltöltőkártya[/B], húsz és ötven eurós címletekben. Megvásárolni még persze nem lehet őket, viszont a feltüntetett megjelenési dátum sejtet valamit, ami egészen pontosan október elsejét jelöli meg. Na mi lesz akkor? Nem kell sokat találgatni ahhoz, hogy tudjuk, akkor debütál az új, UMD-t mellőző hordozható SONY konzol – vagyis az újabb PSP széria, a [B]PSP Go[/B]!Egyelőre kezeljük a dolgokat nem hivatalosan, ugyan is maga a SONY még nem erősítette meg a kártyák létezését, és minden bizonnyal ha sor kerül rá, akkor azt majd a hamarosan megrendezésre kerülő Gamescomon fogja nyilvánosságra hozni.[10173]Azzal, hogy bevezetik Európában is a kártyákat, nem jelenti azt, hogy mi magyar játékosok megkapjuk a lokalizált Store felületet, és akik arra gondolnak, hogy ez egy jó lehetőség arra, hogy többet ne dühöngjünk, sajnos nyugtalanító hírekkel kell szolgálnom. A kártyák csak vásárlásra jogosítanak fel bennünket, melyet magyar felhasználónév alól természetesen nem fogunk tudni majd használni, így ezzel a lehetőséggel csak annyira kerülünk közel a dologhoz, hogy az itthon megvásárolt játékok DLC felhozatalához már mi is hozzájuthatunk, bár ehhez még mindig szükséges lesz mondjuk egy Egyesült Királyságbeli felhasználónévre. És persze, ha nincs Store, nincs HOME se.De azért ne legyünk ilyen negatívak, hisz jócskán van minek örülnünk.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az UK-s Store Fontban számol nem? Akkor itt az Euro-s kártyával megyünk egyáltalán valamire? Vagy csak simán átváltja?

 2. Nem kéne USA játékok után loholni …

 3. végre haladunk, remélem jó irányba 🙂

 4. Ideje volt már…

 5. Ez igazán jó hír. Gondolom a legtöbb PS3-tulajnak úgyis van UK-s profilja.

 6. Végre!Az Otp-nél már egy ideje küzdök,de nem jutottam el a vásárlásig.

 7. ez az! jöjjön minél hamarabb…

 8. Na végre! Csinálok majd egy Osztrák, vagy egy német accot aztán veszek majd egy feltöltőkártyát. Ha másért nem is, de ezért jó, hogy lesz psp go! 😀

 9. Hogyhogy ilyen hamar?? 🙂

 10. sztm ez a go miatt gyorsult fel ennyire ez a folyamat , mert a go játékokat stb csak storol szerezhetjük be(umd nem működik azon),profil/internet elérhetőség kell majd hozzá.de mondjuk e3 sem értettem ,mi értelme van a gonak ,nálunk nincs store és egyben sokk eu országban sincs ,csak a nagyokban.Vagyis aki akar majd játszani annak ,mint ps3-on usa/uk stb profot kell csinálni majd (ha van akkor jó) de fizetés ,még bonyolult lesz , ha a uk nem fogja elfogadni a eurót ,vagy lesz külön angol font ??vagy elfogja fogadni az eurót az uk stor ? jövőben kiderül ,hogy mi lesz ,mert elég homályos nekem ez a egész.miért nem tudnak egy globális stort csinálni ,ahonnan bárki letölthet mindent . Ebbe az összes cég le van maradva , vagyis minek kell 2009 régió ??? miért nem lehetett felépíteni egy olyan stort ,amit bárki elérhet angolul,jap,fran,német,stb…. lassan majd magyarul is 🙂

 11. Ha félmegoldás is, legalább valami. Léptünk egy picit előre.

 12. Várom

 13. szuperez a következetes üzletpolitika:kispiac nem piacgratula a sonynak

 14. ha megfelelö lesz az eladási szám itthon, rá pár hétre azonnal lesz egy storemajd csak figyeljétek meg!itt minden a pénzröl szól: adj elég moneyt, kapsz storet, ennyi

 15. Mennyei manna!Végre lesz mit letöltenem az EU-s játékaimhoz.

 16. Ez tényleg nagyon jó hír

 17. Ez az nem kell elcserélnem az eus burnout omat 😀

 18. Tutira lesz Ł alapú kártya is, nem kell félni.

 19. KZ2 dlc gyűjtemêny ( most egybe pakolták az eddig megjelent map-okat ) , az lesz az első amit megveszek . :]

 20. hát jo lenne ha mi is használhatnánk

 21. Különben is SONY Magyarország nyilatkozott már valamit, lesz-e itthon PSP Go októberben?? PSN kártya? Kutyafüle? komolyan, hozzáállás + pénz az 0, sugárban is mozi előtt 5db xbox kiosk, legalább van értitek…

  • Bizony, a Microsoftnak sok pénze van, vesz magának reklámfelületet, forgalmazót, médiát, rendezvényeket. A Sony HUN régebben tökösebb volt, szerintem most is csak azt várják, hogy megfelelő legyen a közhangulat – eladott gépek száma (ami itthon eléggé az árazástól függ), és akkor keményen belépnek. Én így gondolom.

 22. Végre. Nem tudom itthon is kapható lesz-e?

 23. Na ez egy remek hír, megörültem amikor olvastam. Még gépvásárlás előtt állok, remélem nem ez az utsó ilyen hír idén (ld. árcsökkenés, GT5, ps2 lejátszás…)!Nem váltottam volna OTP-s American Express Blue-t emiatt, meg amúgy is kicsit viszolygok az ilyen jellegű kártyás fizetéstől. Nos ez megoldódni látszik!Ha ott tartanánk, mint ps1-nél (100 000 feletti tulaj), még akkor is kicsik vagyunk. A lényeg, hogy nem kell amcsi, vagy japó gámákat szedni!!! Az angol reg baromi egyszerű, és sok bolt eleve onnan hozatja a játékokat – simán hozzácsapják majd ezeket a kártyákat is a rendeléshez, és minden okés. No persze drágább lesz, de ha mondjuk 1000-rel, az nekem belefér.

 24. Én már a megvásárolható DLC-k miatt is örvendek :DA magyar store-ra ne is számítsunk. NAAAAGY változások kellenének, hogy legyen.

 25. Ez olyan mint a vásárlási utalvány?:) elég noob kérdeés de nem tom mi ez:P

  • Mint egy feltöltökártya. Megveszed, kapsz egy kódot, azt megadod a store-nak, és hopp, pénz került az accountodra.

 26. Akkor végre gyűjthetek tisztán európai cuccokat ps3-ra is. Mostantól nem is veszek csúnya USA verziókat. Jippi! 🙂

 27. tkp a magyar store is főleg csak azért kéne, hogy tudjunk EU vásárolni, most megkapjuk. kirááály!!

 28. 1. itthon nincs €2. a többség továbbra is UK-ról vásárol, ott meg Ł van és nem € erre nem gondolt senki?

  • mindenki megveszi majd a francia DLC-t?

  • ebbe igazad van ,nekem is ezt fordult meg először a fejembe ,de szt uk storon GBP lehet majd fizetni ,vagyis két ilyen kártya lesz.sztmEgyben a hírnek nagyon örülök, így legalább mindenki válogathat kedvére ,melyik doboz stb tetszik neki usa/eu/(jap) egyben mindkettőhöz le tudjuk tölteni a dlc . A jap sajnos nem tudjuk még használni ,de jó lenne az 🙂 de sztm ott is lesz ilyen kártya ,akkor lehet ,hogy lehetséges lehet onnan is tölteni 🙂

   • útyva’!

   • egyelőre még ez sem hivatalos és csak €-ra van a pletyka, UK store-ról kell a cucc, oda meg továbbra is csak OTP Amex Blue jó, €-val onnan nem fogunk vásárolni, ahogy mondtam, csak német, francia store-ról, németül meg nem fogok játszani.

 29. Ideje lenne a Sonynak csinálni valamit. Mért nem lehet a magyar felhasználói profilal hozzáférni az UK Storehoz?

 30. sonynak mi jó ebben a vacakolásban?

 31. Valamit muszáj lesz csinálniuk, mert ha kijön itthon a psp go, akkor csak store-on lehet játékot venni gondolom, és akkor kell hogy csináljanak valamit. 😀

 32. Nagyszerű hír.

 33. Ha megyek külföldre, akkor majd ott megveszem. Nekem egyébként egy 20$-os Usa kártyát 7000Ft-ért akartak eladni. Elég pofátlan volt. Remélem soha nem lesz nálunk 350Ft a dollár :(.

 34. Ez jó,főleg ha lehet majd használni a uk store-on

 35. Mondjuk én már beszereztem egy AmBlue kártyát. 😛

 36. Na véégre! 🙂

 37. “Ha ez okés, akkor a magyar store tényleg csak azoknak fog hiányozni, akik kevésbé tudnak angolul (bár egy “”download demo”” elég alapfok. :)”

  • Ha még vmi csoda folytán lenne is HUN Store…az tuti nem magyul nézne ki. Lást pl lengyel store. Full angol az egész. >)

 38. Na végre bakker.. talán mégis lesznek akkor psn-es cuccaim 😀

 39. Hát ideje volt!!!!!!

 40. éljenakkor nem adom el az eus kz2met se a little big planetet se:)

 41. “””És persze, ha nincs Store, nincs HOME se.”” – na és PSP Go! sem…”

 42. Eszembe is jutott a kötelező orosz dalocska:v pusszig dá búgyet szonce,v pusszig dá búgyet nyéba,v pusszig dá búgyet mámá,v pusszig dá búdú já,(legyen napfény, legyen ég, legyen anyu és legyek én)hmm.. régen nem tűnt fel, hogy az angol és orosz nap szó ennyire hasonlít..:)

 43. A következő konzolgenerációtól azt várom, hogy a jelen generációs késések és kiegészítők alapból hozzá lesznek csomagolva a rendszerhez.Alap legyen a mindenhol erérhető Strore vásárlás, alap legyen a kamera és mozgásérzékelés, alap legyen az (Home2?) avatar, ami egyes játékokban használható is (legyen szó akár csak bowlingról vagy pókerről).Ja és legyen a PSN továbbra is ingyen. 😀

 44. akkor elő kell vennem a francia regemet.

 45. Végre egy jó hír.

 46. Legrosszabb esetben rendelünk külföldről, amivel még jól is járhatunk. Persze, ha lehet rendelni. Ha nem, akkor megvesszük itthon, nem annyival drágábban.

 47. szerintem az angol fontos Britt store nem fogja enni az euros kärtyäkat, de egesz jo lenne ha müködne.

 48. csak tényleg legyen, mert azért elég sz@r usa játékok után rohangálni

 49. Néztem az online boltokban. Nem tettek rá plusz költséget.Ami 20€/50€, azt ugyanennyiért is árulják.Persze más kérdés, hogy nálunk mennyit tesznek majd rá.

  • “Nálunk tesznek még rá elég “”szépen””: az 50$-os kártya ( ami 9.300HUF körül van ) az 13.000 ezer jó magyar forintba kerül, gondolom hasonló lesz az EU kártya árszabása is…”

   • helyes ára van, de amúgy nem is emlékszem, hogy valahol láttam volna akármilyen feltöltőkártyát is

    • “Én meg láttam, nem kitaláltam, azért írtam le, ha érdekel keresgélj. Reklám nincs. Egyébként “”régebben”” itt is hirdetett.”

     • annyira nem érdekel, max majd akkor, ha aktuális lesz

     • “Megértem, ennyiért engem sem érdekel. Sőt, ha rajtam múlik rájuk fog rohadni az egész, tudod kit nézzenek hülyének…Nem azzal van bajom amikor rápakolja a maga “”kis”” hasznát, de ez már jóval túlhaladt azon.”

   • Ilyenkor örülök, hogy van egy Londoni unokatesóm 🙂

   • És gondolom ezen felül az EU boltokban minden drágább. Néztem Fat Princess árszabását, amcsiknak 14.99 USD, angoloknak 11.99 GBP. Igaz, letölthető játékokat tudsz venni az amcsiktól, de DLC-ket nem.

 50. ja, csak ha nincs store nem fogják majd hivatalosan forgalmazni, de én is örülnék, ha ezeket elfogadná az UK Store.

 51. Ez jó. Végre vehetek DLC-ket az EU-s játékokhoz. Csak attól tartok a boltok pofátlanul drágán adják majd. (nem névértéken az biztos)

 52. cool