Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Európa bajnokság magyar képviselettel — NARUTO STORM 4 Season 1

Európa legnagyobb e-Sport rendezvényeket szervező cége, az ESL (Electronic Sports League) február végén bejelentett egy új versenysorozatot, ami meglepetésként nem egy PC játék, hanem egy friss konzolos cím, a rövid nevén NARUTO STORM 4 bajnoksága lesz.Ez egy on-line szervezett verseny, aminek három „kvalifikációs” napot tartottak a játék három platformra készített változatával (PS4-en, XB1-on és PC-n), és mindhárom nap győztese 100 eurót és ingyen repülőjegyeket, valamint szállást nyert a verseny végső állomására, ami a Kölnben tartandó 16 fős nagydöntő lesz.Hivatalos bemutató videó a versenyről:[YOUTUBE]-d88jdAUrhA[/YOUTUBE]Az offline egész napos döntő március 19-én lesz megtartva, és a selejtező napokon bejutott 3-3-3, azaz 9 játékos mellé a BANDAI NAMCO Entertainment még 7 játékost hívott meg, és köztük van a magyar „Traitor” is!Hogy miként alakultak a selejtezők, arról a hétvégi nagydöntő után számolunk majd be. A NARUTO játékok országos rendezvényeit szervező PIXEL Egyesület (http://facebook.com/KecskemetGames) két képviselője is ott lesz Kölnben, és a lehetőségektől függően értesítenek majd minket a verseny állásáról.[65842] Élő adásban itt: http://twitch.tv/anthonycoleA legfontosabb információ morzsát hagytuk a hír legvégére: a versenyen 15 000 eurót osztanak ki a versenyzők között, és ebből az első helyezett 6 000 eurót vihet haza!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ganbare minna 🙂

 2. Elmennék és Deidara-val nyomkodnám a négyzetet aztán hazavinném a 6000 eurót. Amúgy sok sikert a magyar résztvevőnek. 🙂

  • A STORM 2 (2010) után már nem lehet ezt megcsinálni, és csak kezdők vagy gépek ellen működött. 😀

   • Mi a trükk ellene? Engem még a 4. részben is elvernek vele. 🙁 🙂

    • Egyrészt oldalra nagyon jól lehet ugrálni, és a játékban a Chakra Dash (/,X) átmegy minden eldobható fegyveren vagy tárgyon, ezért azzal Deidara közelébe lehet jutni könnyedén. Akkor van gond, ha a levegőből akar valaki sokat dobálni, de oda ugyanúgy a Chakra Dash gyors megoldást jelent. Továbbá az új Awakening átalakulás mostmár minden karaktert teljesen megvéd az eldobható fegyverektől, ezért alacsony életről ezzel vissza lehet hozni a meccset.Az ilyen dobálós ellenfelek ellen agresszívan kell játszani, ezért ajánlott szinte mindig a közelben lenni és addig ütni, amíg elfogy a Kawarimi-je (helycseréje), habár ez mondhatni minden meccsre igaz. Deidara ellen különösen jól jön, hogy ha a levegőben próbálod Chakra Dash-sel combo alatt tartani őt, és amikor Kawarimi-t használt, akkor azonnal ismét Chakra Dash-sel és utána támadással megszakítható az összes támadása vagy négyzet nyomkodása.

 3. Hajrá Traiter ami nem Dragonken másik neve vagy ez nem ő, végülis vs cuccról van szó, he?

 4. Hajrá Traiter ami nem Dragonken másik neve vagy ez nem ő, végülis vs cuccról van szó, hm?