Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Eternal Threads – sztoriközpontú, időmanipulációs logikai játék

Zűr az idő folyamában.

A Cosmonaut Studios az év harmadik negyedében szeretné megjelentetni egyjátékos, belső nézetes, sztoriközpontú logikai játékát, amely középpontjában az időmanipuláció, a döntés és a következmények állnak.

Az Eternal Threadsben a feladatunk helyrehozni az időfolyam egy zavarát, ezért pedig 2015 májusában Anglia északi részére kell mennünk egy háztűzhöz, amelyben hatan meghaltak. Egyszerűen megállítani a tüzet nem szabad, hanem a lakótársak döntéseit manipulálva kell úgy alakítani a tragédia előtti hét eseményeit, hogy mindannyian túlélják. Az alkotásban szabadon fel lehet fedezni az idővonalon elhelyezkedő hét napot, és mindent annyiszor lehet megpróbálni, amennyiszer csak szeretnénk. Vannak döntések, amelyek csak kis hatással vannak a történésekre – például áthelyeződnek tárgyak vagy mélyebb titkok és történetek derülnek ki -, míg a nagyobb változtatásokkal átírhatjuk magát az idővonalat, így új események kerülhetnek bele, vagy mások teljesen átalakulhatnak. Próbálkozva, újból és újból nekifutva kell úgy alakítgatni mindent, hogy mind a hat ember életben maradjon. Mindenkit többféleképp meg lehet menteni a tűztől, és mindegyik változat a jövőbeni életükre is kihat: vajon a leggyorsabb és legkönnyebb megoldást választjuk, vagy megpróbáljuk meglelni a lehető legjobb végkimenetelt mindenki számára?

A liverpooli Cosmonaut Studios a Magenta Software egykori tagjaiból áll össze, akik a Sony Interactive Entertainment számára a Buzz! Junior szériát és az InviZimals: The Lost Kingdomot készítették, valamint olyan a filmek mellé kiadott alkotásokon szorgoskodtak, mint a Disney’s Treasure Planet PlayStationre és a Stuart Little 3: Big Photo Adventure PlayStation 2-re.

Az Eternal Threads a tervek szerint az év harmadik negyedében érkezik PlayStation 4-re.

Hozzászólás