Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Enslaved: Odyssey to the West – friss látnivalók

[25022]Szédítő mélység, kábító magasság, vérszomjas gépszörnyek és sok-sok akrobatikus kunszt látható a Namco Bandai kiadású, Ninja Theory által fejlesztett, Playstation 3-ra is október 8-án megjelenő [B]Enslaved: Odyssey to the West[/B] friss, a szivárvány minden színét felvonultató képein – plusz némi gameplay a videókon.A game egy külső nézetes akció-kaland, melyben egy férfi és egy nő menekülnek egymásra utalva a távoli jövő megtépázott és cudar világában.[GT]705547[/GT][GT]705549[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Végigjátszottam és azt kell mondjam, hogy frenetikus a hangulat a grafika minden a helyén van, aki ezt nem szerzi be az nem is igazán játékos:)Viszont most tartok a Castlevania 2. fejezet végén és azt kell mondjam mindenféle okostojás véleményel ellentétben aki a Demo alapján vont le konzekvenciákat, hogy a GOW3-at nem csak, hogy übereli de már az első 2 chapter többet ad mindenből mint az egész GOW3!!!Ezt mindenkinek látni kell, mert leírhatatlan a látvány a rengeteg lehetőség és nem utolsó sorban a szavatosság, ha mindent fel akarsz fedezni 1 chapter=1 délután, 12 chapter van és mindegyiken belül 6-10 fejezet!!! Hihetetlen csak pozitív dolgot tudok mondani és azt, hogy 20 éves konzolos pályafutásom során nem játszottam ennyire jó játékkal hangsúlyozom kategóriáján belül, vegye mindenki!!!

 2. Nem rossz munka,de nekem túl műanyagnak tűnik az egész.

 3. Nekem demó alapján nem igazán jött be, persze látványos meg minden de valami hiányzott ahhoz hogy meggyőzzön. Talán majd ha olcsóbb lesz. Azt viszont előre látom hogy a faszi beleszeret majd a csajba, persze ezt már ki lehetett találni az első screenshot láttán, nade amit a demoban műveltek az alapján én a fószer helyében megfojtanám a saját beleivel.

 4. Az átvezetök és a látványos gameplay miatt nagyon vonz, de még tanácstalan vok kicsit :/

 5. Talán 1szerübb lenne ha olcsóbban adnák és probléma megoldva:)!!

  • Ne aggódj, egy héttel a debüt után lesz mindenhol bontva, mert gyorsan végigjátsszák a hamari trófeavadászok és adják is tovább.

   • Olcsón használtan vagy jóárasítva be lesz szerezve. Ámbátor kicsit szkeptikus vagyok – ugyanis a Split/Second is kevésbé fogyott és sokan lehurrogták, de nem nagyon látni olcsón, pedig azt is beszerezném ha már olcsóbb volna.

 6. A játék alakulása nézetem szerint:-rögtön letaglózott, nagyon bejött-később már zavart a sok szervetlen, robot ellenfél, de mivel a sztorihoz ők kellenek, megbarátkoztam velük-miután a harcrendszer bejött, rá kellett döbbennem, hogy a gyenge pont a mászkálós részben rejlik-kiábrándít az ugrálások könnyedsége, Monkey még a rossz irányba sem hajlandó ugrani, így a kihívás elveszik belőle-tegnap utoljára végigvittem a demót, aztán letöröltem-majd egyszer, olcsóbban megéri beszerezni.

 7. Ez a második video ez hatalmas poén! 🙂

 8. A demo alapján nagyon nem jön be.:(

 9. Nem értem mit vitáztok itt Enslaved és Castlevania között, a két játék nem ugyanaz a stílus azért. Megférnek egymás mellett.

  • Jól mondod!Nekem meg a demo alapján éppenhogy bejövősebb lett, a Castlevania után jóárasítva lesz valszeg egy közös élményünk. 🙂

 10. Enslaved>Castlevania

 11. Nem tudom jó ötlet-e, hogy egy napon jelenik meg a Castlevaniával, ez szinte olyan mintha a COD Black Ops egy napon jönne ki az új Medal of Honor-al.Személy szerint alig várom, hogy befejezzem a Castlevania-t, hogy kezdhessem az Enslaved-et.

  • Nos igen, de szerintem nem lehet ezt a játékot a Castlevania-val említeni, ennyire nem jó. A többség úgy van mint te, előbb a Castlevania és utánna ez, ezért egy hónappal később is kiadhatnák.

 12. Irgalmatlanul bejövős. Inkább nem nézem végig a vidiket/képeket, nem kínzom magamat.

 13. Nekem nagyon bejön. Ha csak egy szép pihentető játék lesz, mint az előző Prince volt már az is jó. De még az is lehet, hogy okoz meglepetéseket, mert gondolom a demo a játék legeleje.

  • Szerintem nagy meglepetés lesz a game! A demó a játék legeleje, szinte semmi nincsen benne (pont mint a Castlevania demóban).

 14. Továbbra sem tudott meggyőzni, pláne nem a demó. De a 10 éves öcsémnek nagyon bejött!:)

 15. Én ezt várom a legjobban idén! Hatalmas kaland lesz!

 16. Megtaláltam a megfelelő szót a játékra és nekem részben pont ez a bajom is vele: túl gelly.

 17. Nagyon tetszik ez a játék, de most a Castlevania CE elviszi minden pénzem. Majd decemberben megveszem a limitedet.

 18. Én is a Castlevania mellett döntöttem. A képek szépek,igazi színorgia. A Demo is látványos volt,de mozgásban – hogy is mondjam – olyan darabos az egész. Remélem,a végleges verzió már hibátlan lesz. Aztán majd meglesz valamikor ez is.

 19. prince of uncharted… kamera kicsit zavart más bajom nem volt vele attol félek h megkell vennem…

 20. nagyon tetszikkésőbb tuti vételmikor fog kb lemenni az ára 7k ra ??? 😀

 21. Gyönyörű, csak a villogó kiszögelések és az a tény, hogy le sem lehet esni elrontják a hangulatot…egy hard core játékosnak mindenképp.

 22. Nekem nagyon bejöt a játék a demo alapján mikor vége let még toltam volna még egy darabig 😀 na a lényeg h jó game lesz 🙂