Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Enslaved – nem lett meg az 500

A Namco Bandai nyilvánosságra hozott adatai szerint a 2010-es [B]Enslaved[/B] (mely Playstation 3-ra is megjelent) összeladásait tekintve sajnos nem teljesítette a kiadó elvárásait: még 500 ezer darabot sem sikerült értékesíteni belőle világszerte (460.000 fogyott). A Namco ettől függetlenül szeretné tovább vinni a franchise-t, hisz a szoftver általánosságban korrekt értékeléseket kapott a médiától – a játékosok ugyanakkor vagy nagyon szerették, vagy nagyon leszólták a játékot. A fejlesztők büszkék munkájukra, így a folytatás lehetősége ott lóg a levegőben…A Namco Bandai telitalálata 2010 második felében a Tekken 6 volt, melyből csak Amerikában több mint 1 millió példányt vettek meg.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem tudom nekem tetszett,és dedósnak sem érzem magam..Enslaved lineális,rossz?Castlevaniát mielöbb beszeretném fejezni mert bealszok rajta…föszereplö kidogozása itt se lett túlzásba véve…ráadásul Konami amit csak tudott összelopkodott,na de visszatérve lineálitásra,a God of War,Dante’s Inferno nem az?ha nem tetszik valakinek,akkor ott a Fallout,Saboteur..stb……én a következö Enslaved-et is várom!

 2. velemenyem szerint hasonlo sorsra jut majd a DmC is…

 3. Nekem a játék a demo alapján nem tetszett.

 4. Még optimalizálhatták volna egy darabig, mind grafikailag, mind játékmenet tekintetében. Rettenetesen bugos, egyszer-kétszer majdnem félbehagytam emiatt. 🙁

 5. Nekem a játék a demo alapján tetszett!.

 6. “Nem jött be. Utálom, amikor idiótának néznek egy játékban (túlzott linearitás, elhibázhatatlan “”ügyességi”” részek, villogó platformok, stb…)”

 7. Nagy kar erte. Egyik gyongyszem (a gyenge – azaz csalodas, IMHO (!) – befejezes ellenere is. Flame on: egy ME2-nel mindenkepp jobban megerte a tizenezer penzet.

 8. Én inkább egy Mirror’s Edge 2 -t látnák szivesen hamár a pénztároknál elhasalt játékok folytatásáról van szó.

 9. A demó tetszett, a vásárlás még várat magára.

 10. Egy tök kellemes játék szvsz ha minden csak ennyire lenne rossz már régen jó helyzetben lennénk.

 11. Hát ez van. Pedig szerintem jó játék.

 12. Ezen most a legkevésbé sem lepődtem meg.

 13. nem sokkolt a hír

 14. Nekem egyáltalán nem jött be.

 15. Hasonló a helyzet, mint a Beyond Good and Evil esetében…

 16. Végigtoltam…vegyesek az érzéseim. A Heavenly Sword-höz képest 1000 lépés hátra, több másik játékhoz képest is csak max 10 lépés előre. Ha nem az Unreal Engine-ben csinálják meg, hanem maradnak a PS3 exkluzivitásnál és felturbózzák a HS engine-jét 9.9-es játék lehetett volna belőle és meg lett volna a fél millió csak a PS3-on. Mert így minden téren visszafejlődés a stúdió előző játékához képest, ami mint látványban, technológiában, történetben, animációban és szinkronban tökéletesre csiszolt gyémánt (persze kiadásának idejéhez mérten).

  • Hát persze, ha maradt volna PS3 exkluzív, többet eladtak volna belőle… uuuh.

   • …azt ugye nem értetted meg a szövegből, hogy a HS enginjével maradt volna PS3 exkluzív….

    • Szerintem ennek a játéknak mindegy lett volna. A helyükben ennek is örülnék. Gyenge volt.

     • Pedig jó game lenne, csak az UE-ben ennyire futotta. A szinkron jó, az animációkon látszik, hogy sokat ki kellett venniük amit nem tudott az engine de ők bírták volna. Ugyan ez igaz a játékmenetre is. Ezért lett csak egy szimpla ugrálósdi üsd vágd nem apád játék. Az évekkel ezelőtti HS olyan szinten van ehhez a játékhoz képest technológiailag mint Ide Mekka. Viszont ha nem az előző játékukhoz, hanem a piac többi szereplőjéhez viszonyítod akkor igenis egy igényes, szép játék közepesen,és nem 100 százalékosak kiaknázott lehetőségekkel történet, technológia és minden más téren. A HS2-nek Ps3-on jobban örültünk volna. Ez az Enslaved csak arra volt jó, hogy beletanuljanak a srácok abba, hogy nem saját motorral, hanem kommersz termékkel dolgoznak. Ahhoz képest messze előzi a többi UE-s sorstársát.

 17. Szomorú dolgok ezek!Bezzeg a COD és a klónjaik…pfffff

 18. ezen sajnos nincs mit csodálkozni,

 19. Szerintem még így is széppen fogyott! Nem beszélve arról, hogy a többségét tuti PS3-on árulták. (Amúgy ez a játék, nem az én világom!)

 20. A legjobb rész, amikor a Pigsy bepróbálkozik a Trip-nél 🙂

 21. Nem egy akkora ász sztem, de ennél jóval nagyobb eladásokra gondoltam.

 22. Pedig tényleg elég jó lett…

 23. Pedig jó kis játék.

 24. Szerintem nagyon jó játék az Enslaved. Igaz én is használtan vettem a CE-met, de tuti megtartom.

 25. Sajnálom a csapatot, mert igényes játéknak tűnik, demó is jó volt. Viszont a grafikai stílusa nekem egyáltalán nem bejövős, így teljesen én sem vagyok kibékülve vele, ebből kifolyólag eszembe sem jutott hogy hozzájáruljak egy példánnyal az eladásokhoz. És igen, valószínűleg a Castlevania is nagyon betett nekik.

 26. Szerintem ez felróható annak, hogy a játék egyidőben jelent meg a Castlevania Lords of Shadow-val (Október eleje). Azok az akció/kaland játékosok akiknek választaniuk kellett, többségük valószínűleg a Castlevania-t választotta. Én legalábbis biztos inkább azt vettem volna meg, Ninja theory ide vagy oda.

  • Ahogy mondod, én is a Castlevaniat vettem meg.

  • Én mind a kettőből a gyűjtőit vettem meg, mert támogatom az ügyes fejlesztőket.

   • 😀

   • Becsülendő! Komolyan! Valószínűleg én is ezt tenném, meg még sokan mások is. Nem szívesen látnám én sem a Heavenly Sword fejlesztőcsapatát becsődölve látni. De sajnos nem mindenkinek van az ilyesfajta dolgokra ennyi pénze, és szerintem nem én vagyok az egyetlen aki ha játékvásárlásra adják a fejüket, bizony muszáj alaposan körbenézni, és végül VÁLASZTANI! (Ilyenkor jól jönnek a Konzol magazin féle értékelések pl.!) Karácsony előtt pl a Bayonettát választottam. Akkorra már, az megfelelt a pénztárcámnak (:

  • Castlevenia-t is alig vették. Persze ettől még mindig többen…

  • És az hol szabály hogy játékot csak megjelenéskor lehet megvenni?

   • Egy ennyire túltelített piacon nem mindenkinek telik rá, hogy minden egyes játékkot begyűjtsön. Akinek a Castlevania kielégítette az akció/kaland iránti éhségét, valószínűleg utána már inkább másra fordította a pénzét!

 27. Én megvettem a CE-t, és meg is tartom, mert iszonyúan tetszett, még biztos végigtolom később.

 28. Remélem lesz folytatása! Beyond Good and Evil? Valaki?

 29. Tekken 6 = (szerintem) SZUTYOK SZAR, ZSÁKFOSS, HULLADÉK, GANÉ, PONDRÓ…. stb. (kivétel a PSP-s rész, az jó volt) Az Enslaved egy kiváló game!!! 🙁

 30. Mert lehet, hogy a demo nem győzőtt mindenkit a vásárlással kapcsolatban, ahogy engem se?

 31. Sokan végigtolták és továbbadták. Én is használtan vettem.