Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Enslaved – jön a PS3 5.1 audio patch

A Namco [B]Enslaved[/B] című játékának Playstation 3 verziója egy kisebb technikai problémával került kiadásra: a program csak sztereó hangzást présel ki a PS3-ból, ha a konzol optikai kábellel van erősítőre kötve (elvileg HDMI-s kapcsolat esetén tudja az 5.1-et…). A kiadó jelentése szerint már dolgoznak a javítócsomagon, ami ezt a rendellenességet orvosolja.Sajnos a patch a hírek szerint nem pár napon belül jön, hanem “még az idén”, az első tervezett DLC környékén. Pontos dátum egyelőre nincs.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ehhez legalább készül patch (bár erről is megvan a negatív véleményem), a Red Alert 3-mat máig nem lehet 5.1-ben játszani.

 2. Öööö… LOL

 3. Mennyire lehet a studio szivugye 1jatek ha ekkorat blamalnak?! Ha DD,esetleg DTS hangja van a jateknak akkor optikan is szolnia kell,ha meg kapott egy TrueHD-t, akkor respect a keszitoknek:D

 4. engem ez nem zavart,a game nagyon jó..már platina is!a Tech Curator-trófea a legnehezebb,a többi lazán megvan,hard-on is élvezett menni..DLC?új pályák?..remélem a következö rész is jó lesz,nem olyan elcseszett mint Tekken6.

 5. Meglátszik, hogy a NT csinálta, ezek után kíváncsi vagyok, hogy a dmc klónban mik lesznek a hibák.

 6. Érdekes, nekem Sharkoon 5.1 fülessel nincs szinkronban a hang és az átvezető videó. Elképzelhető hogy én rontottam el a késleltetést, de mivel nem nagyon szoktam buzerálni (max véletlenül mellé nyomok) így valószínűleg más játékokban is észleltem volna hasonlót.

 7. Na akkor nekem azert nem tunt fel ,hogy stereo mert optikain keresztul megy XD Csak azutan lattam,hogy stereo miutan sodji emlitette a topicjaban.

 8. Komolytalan a mai játékkészítés utolsó fázisa, a tesztelés. Szerintem lespórolják a kiadásból és megvetetik velünk, hogy teszteljük le amit aztán a fórumokon elolvasnak és idővel -jó esetben- kijavítanak. Rá kéne ébredni, hogy ez nem pálya a Forma1 eladásokba szvsz simán beleszól a sok orbitális hiba.Én már csak a GT5-ben bízom, hogy hiba nélkül kijön, de aztán lehet tévedek.

 9. Szép kilátások az új DmC-re?

 10. ugyan ez van a wrc-nél is…

 11. De ratyik ezek a játék készítők…

 12. Jaj istenkém!… 🙁