Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Empire of Angels IV – taktikai szerepjáték nyáron

A tajvani széria először látogat konzolokra.

Az Eastasiasoft és a tajvani Softstar Entertainment bejelentaette, hogy az Empire of Angels IV PS4-re is megjelenik nyáron.

A jeljavított változat 3D-s grafikát, stratégiai, körökre osztott harcot, illetve egy teljesen nőkből álló, kínai szinkronnal ellátott csapatot kínál finomhangol angol szöveg mellett. A játék élvezetéhez nem kell ismerni a korábbi epizódokat, és mély, fantasy tematikájú politikai intrikát kínál a közelgő háború rémületével együtt, amelyet egyensúlyban tartanak a könnyed interakciók és a hétköznapokból és átlagos életből merítő humor. A történet a Namtar Nyomozócsapatról szól, akik Asgard vidékét járva tartják fenn a rendet egy olyan veszély ellen, amely az átlag embereket értelmetlen erőszakra készteti. Miután Niya, a Valkűr Királyság légiójának kapitánya szemtanúja lesz annak, hogy egy ragyogó gömb leesik az égből, minden amit tud Asgard történelméről és törékeny békéjéről megkérdőjeleződik. Megbízható szövetségesei és új barátai kíséretében Niya egy a világot átívelő küldetésre indul, hogy kiderítse az igazságot, miközben a rejtélyes gonoszság káosszal fenyeget. Útközben több mint egy tucat női harcossal lehet találkozni, akik csatlakozhatnak a játékos csapatához: mindegyik több képességfát és 22 egységtípust ér el, plusz lesznek a rejtett küldetésekne és felfedezésen keresztül elérhető, karakterexkluzív, fejlettebb kasztok is – sőt, szörnyképességek is feloldhatóak egy egyedi kisállat-rendszeren keresztül. A csapat személyre szabható a különféle harci kondíciókhoz igazodva, később pedig a már teljesített régiókhoz is vissza lehet térni opcionális kihívások teljesítéséhez, míg a küzdelmek során vissza lehet lépni előző körökhöz, hogy más stratégiai megközelítést válasszunk – még alternatív narratív útvonalak és eltérő befejezések is vannak, amelyek a döntéseink alapján érhetőek el.

A móka még 2016 júniusában jelent meg Kínában, majd 2016 decemberében a világ többi részén is számítógépekre, de elérhető okostelefonokra is. Nyáron lesz az első alkalom, hogy PlayStation 4-en – és úgy általában konzolon – is lehet nyomni az 1993 óta dübörgő sorozatot.

Hozzászólás